Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 20, 20:52)
labai džiaugiuosi  thumbup.gif

manau, labai pagelbėjo superiniai jaunieji thumbup.gif thumbup.gif ir tai kad visą dieną apart bažnyčios buvome tryse thumbup.gif thumbup.gif tai kur tik nelindom... net ir lukoilo valgyklėlę aplankėm autostradoje lotuliukas.gif padavėja pagriebė jaunąją, nusivedė į virtuvėlę ir nurodė pagamint valgyt jaunikiui lotuliukas.gif blynelius vyniojo, dideliu peiliu agurkėlius pjaustė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 20, 21:56)
manau, labai pagelbėjo superiniai jaunieji  thumbup.gif  thumbup.gif  ir tai kad visą dieną apart bažnyčios buvome tryse thumbup.gif  thumbup.gif  tai kur tik nelindom... net ir lukoilo valgyklėlę aplankėm autostradoje lotuliukas.gif  padavėja pagriebė jaunąją, nusivedė į virtuvėlę ir nurodė pagamint valgyt jaunikiui lotuliukas.gif  blynelius vyniojo, dideliu peiliu agurkėlius pjaustė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eina sauuuuu kaip fainaaaa bigsmile.gif Lauksiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 20, 21:00)
eina sauuuuu kaip fainaaaa  bigsmile.gif Lauksiu foto  4u.gif

tikiuosi viskas susidėlios ir jauniesiems patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 19:34)
Kaliausės foto sunku komentuoti. Nu man nepatinka neįdomi ir tiek.
Taip pat kaip kažkieno kelta vienkiemio foto, atrodo nebėra jos. Na jei ten važiuočiau atostogauti, ar šiaip apsilankyčiau, manau fotografuočiau prisiminimui apie tai, kur buvau. Gal lygiai taip pat pykštelčiau, nemąstydama. O jei norit įdomiau, tai reik paieškoti, kampų kitokių. Arba už detalių kabintis. To vienkiemio foto įdomus kampukas kur dalgis ir ratai, o taip pat kur keli dubenys ant kažko sustatyti. Tai vat už tokių detalių kabinčiaus. O taip iš ten kur stovi nei pasilenkus nei pasistiebus nufotografuoti neįdomu.

Ačiū Yvette už vertingus patarimus, su kaliause jau supratau, kad meno čia mažiau nei maža, tiesiog man ji miela blush2.gif Vienkiemis irgi mano tongue.gif Teisingiau pats pastatas tai nežinau kaip vadinasi, gal kokia klėtis, vienkiemis ten taip vadinasi kaimo turizmo sodyba ar kaip ten įvardinti, čia Kretingos rajone toks kampelis fainas yra smile.gif Tas pastatas buvo visokiais rakandais apkabinėtas, įdomiai žiūrėjosi ax.gif bet kaip suprantu kaip foto neįdomi, teisingai sakai, reikėjo už detalių kabintis, nes kitų kampų tokiam dideliam pastatui ne taip lengva surasti, ačiū Tau heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus sokis: 20 rugpjūčio 2011 - 21:06
QUOTE(paprasta @ 2011 08 20, 20:56)
manau, labai pagelbėjo superiniai jaunieji  thumbup.gif  thumbup.gif  ir tai kad visą dieną apart bažnyčios buvome tryse thumbup.gif  thumbup.gif  tai kur tik nelindom... net ir lukoilo valgyklėlę aplankėm autostradoje lotuliukas.gif  padavėja pagriebė jaunąją, nusivedė į virtuvėlę ir nurodė pagamint valgyt jaunikiui lotuliukas.gif  blynelius vyniojo, dideliu peiliu agurkėlius pjaustė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va kaip išradingai thumbup.gif o aš šiandien mačiau jaunųjų FS su svočiais (ar kaip ten jie vadinasi) PC panoramoj lotuliukas.gif geras dvi valandas ten fotkinosi, prie kiekvieno kampo, prie parduotuvių biggrin.gif žiauru... keturiese kaip stulpai sustoję, tarp jaunųjų ir fotografo kontakto jokio, nei šypsenų, tragedija kažkokia .. +/- tas pats kaip FS studijoje 1993 metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 20:24)
laivas patiko smile.gif
Sodyba, jau kaip minėjo, kitiap bandyčaiau parodyti..

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 21:06)
nu va kaip išradingai  thumbup.gif  o aš šiandien mačiau jaunųjų FS su svočiais (ar kaip ten jie vadinasi) PC panoramoj  lotuliukas.gif  geras dvi valandas ten fotkinosi, prie kiekvieno kampo, prie parduotuvių biggrin.gif žiauru... keturiese kaip stulpai sustoję, tarp jaunųjų ir fotografo kontakto jokio, nei šypsenų, tragedija kažkokia .. +/- tas pats kaip FS studijoje 1993 metais  biggrin.gif

nu jo.... doh.gif doh.gif na, mūsų didžioji dalis sesijos buvo oro uoste... ir ten gana tikslingai, nes jaunasis gyvena kelionėse... smile.gif sulaukėm nemažai teigiamo dėmesio... na, dėliojom, kad jaunoji laukia, jaunasis pargrįžta, apsikabina- tai tuo momentu, jau kaip pagavo jaunąją, visi žmonės, buvę oro uoste šalia antram aukšte, plojo... Nuotraukose, rodos, kad viskas tikra, o ne vaidyba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 20 rugpjūčio 2011 - 21:11
QUOTE(paprasta @ 2011 08 20, 21:51)
smile.gif šiandien fotografavau vestuves... lijo visą dieną... smile.gif  lietus tikrai nesukliudė- aišku, grįžau šlapia kaip viščiukas, bet viskas visai gerai susidėliojo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau FB pastebėjau nerealias tavo foto thumbup.gif ŠAUNUOLĖ!!!
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 20, 21:14)
Jau FB pastebėjau nerealias tavo foto thumbup.gif ŠAUNUOLĖ!!!

aišku... gal kai kur su technika nelabai susitvarkiau... ir bažnytėlė, kur vyko tuoktuvės buvo tokia tamsi... prie 2000 iso nieko nesimatė ... jungiau blykstę... nu, yra kaip yra verysad.gif Gal realiai joje saulėtą dieną apseitum be blykstės tikrai, bet šiandien buvo ten labai tamsu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 20:14)
gražios gėlės , apkarpyta gražiau žiūrisi smile.gif kokybė gera, spalvos gražios, bet kadravimas, pateikimas jau nuobodus darosi.. čia panašiai kaip su pasiniais portretais smile.gif iš techninės pusės tau puikiai sekasi, siūlau daugiau paeksperimetuoti fotografuojant visiškai kitokiais kampais, gal pabandyti prieš saulę nufotografuoti, ar na dar kažkaip.. na nuobodu taip per visą planą tos gėlės, norėtųsi kažko tokio wau, kokios nors įdomesnės kompozicijos..

pvz čia , ar čia, dar čia, čia na ir milijonai visokių kitokių variacijų gali būti smile.gif tik vaizduotę reikia įjungti, įdėti kūrybos, ir nefotografuoti vien "pasinių" gėlių smile.gif nzn ar supratai ką norėjau pasakyt  doh.gif  biggrin.gif

Supratau ax.gif Aciu tau uz kantrybe ir uz toki issamu komentara 4u.gif Ir uz komplimenta "is techinines puses" aciu smile.gif As dar tokia naujoke "rimtoj" fotografijoj, pirmas menuo (pries tai 12 metu auto rezimu pyskinau ir labai dziaugiausi savo "graziom" nuotraukom blush2.gif lotuliukas.gif), tai man jau kaip stebuklas koks, jei techniskai tvarkinga foto padarau ne auto rezimu... tada ji man ir grazi atrodo, turbut del to, kad sava, kad pati dvirati isradineju... blush2.gif Meginsiu, ieskosiu tu kitu kampu, variantu, gal kada ir gausis kas nors idomesnio... ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Po dienos pasibastymo, grįžau perskaičiau viską ką TIEK prikalbėjot...

LABAI patiko dziustik grybukai 4u.gif na super ir foto, ir mintis smile.gif

Sandrutia's - serija "laukinuke" man nepatinka. Kazkoks melynas veidas modelio. Kita serija "Desert Roses" jau graziau, tik kaip kažkuri minėjo akcioną reikia prigesinti, čia turbūt naudojai 100 fill, reikėjo gerokai sumažinti.

Frederic - na jau sorry,bet norint galima visur padaryti gerų foto, net ir kavinėje. Tik reikia fantazijos ir noro. Aisku, čia mano nuomonė, bet aš niekada nenukelčiau fotosesijos, ypač ta proga. Kita diena fotosesija aišku galima daryt, bet tai ir bus tik kitos dienos fotosesija.

Paprasta - oho, turėjai sunkią dieną vestuvėms. Bet liuks išsisukai, lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 20 rugpjūčio 2011 - 21:26
Paprasta, šaunuole tu. Džiugu skaityti, kad taip fainai improvizavot fotosesijos vietas. Labai lauksiu rezultatų. Pasirodyk
Gal apie tą patį ir norėjau šiandien brūkštelti, minėdama parduotuvėles ar kavines. Žinau, kas tokiomis paslaugomis naudojasi, atsilygindamas nuotraukomis. Tarkim kavinės nuotraukos už leidimą fotografuotis ten. Visai geras susitarimas. Mažesniuose miestuose turėtų puikiai veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 rugpjūčio 2011 - 21:29