Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba

bandžiau kažką cituoti,bet visiškai neturiu nei jėgų ir laiko verysad.gif

Taip kad ačiū kas pakomentavo mano nuotrauką, kitą kartą taisysiu savo klaidas blush2.gif

šlikšti diena... ir dar šią dieną krikštynos doh.gif

ryt tikiuosi geresnio oro, nes bus irgi krikštas doh.gif

dėl komentavimo, na va tiek visko pridėta,o aš neturiu laiko,nes šeima visą dieną manes nematė nes dirbau, dabar keliu foto,bandau bendrauti su šeima ir vaikais ir dar planuoju kur ryt reiks važiuoti fotografuoti ir ką daryti jei lis ir t.t. doh.gif Taip kad sorry, įstrigo koliažas su grybais, tinka 4u.gif Maggie reportažas dar 4u.gif Ir jetaime žolės 4u.gif Dar mergina su lagaminu ant galvos - tik actioną gesinčiau ax.gif Naujokes gal manau nemažai kas pakomentavo,o man komentarams tokioms foto reikia laiko, pasėdėti panagrinėti, o aš jo šiuo metu neturiu... sorry

kas dar...

aj nieko, nugarą skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif As tai pasijutau kaip darzelinuke, kuria aukletoja isbare - ne visai nepelnytai, kas be ko blush2.gif biggrin.gif Taigi susigedau ir nuejau perdaryti 5-ojo ND dirbtiniam apsvietime... gal jau dabar bus gerai? doh.gif Pipete baltai rodo... mano akys irgi, bet jomis jau seniai nebepasitikiu lotuliukas.gif

Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 11:54)

gražios gėlės , apkarpyta gražiau žiūrisi smile.gif kokybė gera, spalvos gražios, bet kadravimas, pateikimas jau nuobodus darosi.. čia panašiai kaip su pasiniais portretais smile.gif iš techninės pusės tau puikiai sekasi, siūlau daugiau paeksperimetuoti fotografuojant visiškai kitokiais kampais, gal pabandyti prieš saulę nufotografuoti, ar na dar kažkaip.. na nuobodu taip per visą planą tos gėlės, norėtųsi kažko tokio wau, kokios nors įdomesnės kompozicijos..

pvz čia , ar čia, dar čia, čia na ir milijonai visokių kitokių variacijų gali būti smile.gif tik vaizduotę reikia įjungti, įdėti kūrybos, ir nefotografuoti vien "pasinių" gėlių smile.gif nzn ar supratai ką norėjau pasakyt doh.gif biggrin.gif

p.s. pati su makro nebandžius, bet papezėt galiu biggrin.gif gali ir nusišneku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aroonele @ 2011 08 20, 12:27)
Laba diena,
labai patiko mintis "maza berniuko svajone"  thumbup.gif

leliuko foto kaip jau mineta erdves zvilgsniui truksta.....bet siaip labai grazu  ax.gif

na o as rodausi portreta. desinej pusej fone juodas dryzius kliuna, kas dar?

siek tiek visko

žinai, ogi įdomus personažas, bet kaip vienas portretas nesižiūri, norisi daugiau, norisi reportažo smile.gif matau suplyšęs jo megztinis, tai iš kart panorau jo batus pamatyti, taip pat pamatyti aplinką kurią jį supa, vienos foto per mažai mano manymu, kaip viena ji per silpna, mažai sakanti, o tokio tipo reportaže žiūrėtųsi puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 20, 15:06)

? * eurik@.k

user posted image

fainas koliažas, man pirmasis labai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 15:32)
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą  biggrin.gif )

user posted image

man koma swoon.gif abi labai gražios foto, nerealus koliažas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 15:42)
Pasipuosiu ir eisiu pasaulio dziuginti  smile.gif

pirmąjai erdvės trūksta šiek tiek, ir kažkodėl spalvų man čia norisi smile.gif

antroji su malūnais- labai tamsi , spalvos pilkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 20, 16:06)

Žiūrisi pirmas. Nors kaip būtų buvę gerai irgi pataikyti su tais vandens augalais. bigsmile.gif
Mano nuojauta kužda, kad pirma foto Dalyjos. smile.gif

QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 16:32)
O čia mano koliažas

Kaip dera spalvos ir užrašai! wub.gif Jei kabintis, tai keisčiau vietom foto. Na, ir antroje foto atrodo, kad nevalgomas šiaip tas grybas. Nežinau, tokių niekad nerinkau. smile.gif Bet kaip koliažas tikrai puikiai!

QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 17:13)

Iš visos fs patiko tik trečia. Nors kaip jau minėjo, rankų spalvų skirtumas kliūna. smile.gif Pažiūrėjau flickr, tai man pavadinimas nelabai rišasi su foto. ax.gif Dar action'as man neįtinka. Bet tai yra mano asmeninė nuomonė. 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 17:22)

Labai patiko žolynai. bigsmile.gif O foto su kate manęs nekabina. Kažkaip kitaip norėtųsi, kad žmogus būtų su ta kate būtų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 15:46)

laivas patiko smile.gif
Sodyba, jau kaip minėjo, kitiap bandyčaiau parodyti..
Papildyta:
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 16:13)
Jusu teismui  4u.gif

o daugiau foto cia http://www.flickr.co...drutia/?saved=1

[

man tas actionas per daug oranžinis .. trečioji visai dar nieko, bet kitom tai tikrai per sodrus.. pirmojoje kreivas horizontas dar užkliuvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 16:22)
sesiją atidėjom ateinančiai savaitei (jeigu pavyks), tai ta proga vėl pievose sėdėt galiu (tiesą sakant, jau atsibodo) biggrin.gif ir jeigu išdegs, dar vieną tokį vaikinuką tą pačią ateinančią savaitę pafotografuosiu. biggrin.gif

wau tavo žolinėjimai bigsmile.gif man labai labai labai prie širdies, nerealiai gražu, tokia šiluma, nu gražu tikrai wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms atsiliepusioms!
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 21:15)
O foto su kate manęs nekabina. Kažkaip kitaip norėtųsi, kad žmogus būtų su ta kate būtų.  unsure.gif

Hm, vat dabar mąstau kodėl. Gal todėl, kad įprasta kates matyt rankose, arba jas glostomas. Vat jeigu vietoj suaugusio žmogaus būtų vaikas, įtariu, kad tikrai būtų labai miela ir visokia kitokia nuotrauka smile.gif O čia tokia nuotrauka iš kasdienybės, kuri pašaliniams žiūrovams apart šeimos galbūt ir nėra įdomi. Tai vat, čia tik mano tokie garsūs pamąstymai, niekam nepriekaištauju, nesiteisinu ir neginu savo nuotraukos. biggrin.gif Ačiūūūū už pastebėjimus, padėjo apmąstyt kas nuotraukoje negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 20:03)

rankinis mėlynuoja, marš perdaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 22:14)
man koma  swoon.gif  abi labai gražios foto, nerealus koliažas  thumbup.gif

Oi kaip ačiū 4u.gif pirmas mano koliažas ir dar netgi pavykęs biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 22:15)
Kaip dera spalvos ir užrašai!  wub.gif  Jei kabintis, tai keisčiau vietom foto. Na, ir antroje foto atrodo, kad nevalgomas šiaip tas grybas. Nežinau, tokių niekad nerinkau.  smile.gif Bet kaip koliažas tikrai puikiai!

Ačiū smile.gif jau rašiau kad ir man norėjos pirma grybo, paskui grybienės, bet taip užrašai labiau tiko, tai teko rinktis smile.gif Gal ir nevalgomas tas grybas, tai visa info apie valgomus ir ne grybai.lt biggrin.gif Prieš einant grybaut pasiskaitykit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 20:09)
4u.gif

peace merginos, viskas ok. sutinku su sayonara - niekas nieko neprivalo. kam nepatinka, nesedi cia ir nesimoko, kam reik ziniu - lai bando prasimust.
esu naujoke, ir gaudau kiekviena pirstelejima apie savo fotkes, bet jei tyla - atitinkamai ir tai vertinu. Visada smagu sulaukt, butent kas nepatiko, bet jei nesulauki - reiskias visiska sh idejai ir toliau sedi ir mokais. Toks gyvenimas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
dazhnai ir senbuves senbuviu nepakomentuoja, paprasciausiai - ne viska galima pakomentuot, ne viskam yra laiko ir to paties noro. be to, kaip bebutu, reikia kazhkiek uzsitarnaut ;] viska skaityt, nes plepejimuose vertingos info tikrai yra. reikia atsirinkt. na ir, zinoma, pagarba. pagarba pagarba biggrin.gif

einu ziuret everlasting moments.. dar nemacius.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 20, 20:24)
o čia, žinok, ciklais eina...smile.gif prikapsi - ir išlyja. viskas normaliai. simboliška - juk šiandien tiek lyja..smile.gif aš tai kūdroje, sakau, apie tai TIEK diskutavus.. žinau, kad ši tema periodiškai iškyla paviršiun.. atsakymus mintinai moku, naktį pakelta tą patį pasakyčiau smile.gif tik prieš tai pakėlusįjį primuščiau  blush2.gif

hihihi.gif gerai čia vartai, man patinka 4u.gif
Man ir kartais pikta darosi, bet pamąstau, jog tai neprivaloma, ir toliau savuose vandenyse plaukioju.
Atsakyti
smile.gif šiandien fotografavau vestuves... lijo visą dieną... smile.gif lietus tikrai nesukliudė- aišku, grįžau šlapia kaip viščiukas, bet viskas visai gerai susidėliojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 20, 21:51)
smile.gif šiandien fotografavau vestuves... lijo visą dieną... smile.gif  lietus tikrai nesukliudė- aišku, grįžau šlapia kaip viščiukas, bet viskas visai gerai susidėliojo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti