Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 19:05)
Atsiprasau jei sunervinsiu , bet iseina taip kad pezalams laiko atsiranda , o komentarui jo nera? Nu keistai siek tiek.
Nesvarbu , gyvenkime draugiskai. Nekreipkit i mano sapaliones demesio sivakar.

čia nėra griežtų taisyklių ir kvotų, kiek laiko skiriama pezalams, o kiek - komentarams. komentuoti reikia atitinkamo nusiteikimo. pezėti - ne.

atmink, kad mokintis galima ne tik temoje. jei čia per daug pezalų, galima, laukiant edukacinių komentarų, skaityt knygas, studijuot kitų darbus, skirt laiko kitų foto komentavimui ir pan.

aš išvis čia pusiau svetima, bet prisiminkit vieną dalyką - NIEKAS neprivalo Jūsų mokinti. NIEKAS. 4u.gif Tai tik merginų geranoriškumo, pasiaukojimo dalykas, daromas savo laisvalaikio sąskaita ir dažnai tikrai su malonumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 rugpjūčio 2011 - 19:21
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 18:43)
Konkreciau apie pagarba prasyciau, kokios pageidautumet?

Apie rašybą aišku, nes toks jausmas, kad atsisėda kai kurios nagus dildindamos, - brūkšt šast, pataikiau žodį, nepataikiau, pusiau rašau, pusiau spėju, kad rašau, supraskit, šifruokit kas ten parašyta biggrin.gif Šitokias rašliavas toleruoju nebent skyrelyje iki 14 biggrin.gif O čia mes visi suaugę...

Nepiktai aš, žinoma. Tiesiog visai kitaip žiūri į žmogų, kai rašo suprantamai, kitaip tariant - pagarbiai smile.gif

Įsivaizduok žmogų, kuris kalba žiūrėdamas į akis, mandagiai, dėmesingai. Ir kitą, kuris valgo, kažką sako ir dar spokso į teliką arba dar su kompu rašo straipsnį smile.gif Ar juos vertintumei vienodai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 rugpjūčio 2011 - 19:38
Del rasybos, tai stengiuos rasyt greitai, kol leidzia vaikas, nes lipa ant galvos visad ir stengias prisibraut prie kompo, jei ten kasnors atsisedo.
Ir zinau kad rasau be lietuvybes, bet toks jau iprotis.
Viskas einu lauk, nusiraminti man reikia.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 19:15)
Del rasybos, tai stengiuos rasyt greitai, kol leidzia vaikas, nes lipa ant  galvos visad ir stengias prisibraut prie kompo, jei ten kasnors atsisedo.

nesiparink. internetas yra paskutinė vieta, dėl kurios reikėtų parintis. apgalvok, ką išgirdai, ką pati pasakei, gal kokie nors atsakymai ateis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu kiek galima apie tą patį lotuliukas.gif
Atsakyti
Svajone mūsų, man rodos tu teisi. Ne pirmąkart gaunu tavo foto. Vakar ilgai mąsčiau kieno galėtų būti, kažkaip pabaigoje ties tavim apsistojau.
Sunkią foto mestelėjai smile.gif na bent jau man. Na bet vistiek ačiū, be tavo foto koliažui, nebūčiau kėlus viešumon Turto foto. O vat dabar žiūriu ir džiugina

MAggie tavo jb vertimas man patinka, pačiai toks būdas atrimas dūšiai. Kartais spausdindama foto užtamsinu užkontrastinu. Nuo vyro bart už tai gaunu.
O foto, kažkuo įdomios. Vat nebuvai tam renginy, bet pasijunti tarsi pabuvojęs. Kitokie fotografavimo kampai, gal net galima sakyti nesilaikant jokių taisyklių, apgalvotai tai darai ar ne. Bet ***** veža tas toks nesilaikymas. O, kad sesė pradeda fotografuoti irgi faina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 rugpjūčio 2011 - 19:27
QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 19:21)
Nu kiek galima apie tą patį  lotuliukas.gif

o čia, žinok, ciklais eina...smile.gif prikapsi - ir išlyja. viskas normaliai. simboliška - juk šiandien tiek lyja..smile.gif aš tai kūdroje, sakau, apie tai TIEK diskutavus.. žinau, kad ši tema periodiškai iškyla paviršiun.. atsakymus mintinai moku, naktį pakelta tą patį pasakyčiau smile.gif tik prieš tai pakėlusįjį primuščiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 20:05)
Atsiprasau jei sunervinsiu , bet iseina taip kad pezalams laiko atsiranda , o komentarui jo nera? Nu keistai siek tiek.

Nieko nereikia atsiprašinėti. Vat man šiandien žiauriai bloga diena, pezesiui jėgų ir noro turiu, nes norisi išsilieti, galėčiau ant vyro žinoma, bet kam gadint jam nervus, jei esate jūs biggrin.gif , mano mielosios.
Su tokia sušikta nuotaika, nekomentučiau jokios foto, nebent to paprašytų žmogus kuriam tikrai reikalingas mano patarimas.

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 20:15)
Del rasybos, tai stengiuos rasyt greitai, kol leidzia vaikas, nes lipa ant  galvos visad ir stengias prisibraut prie kompo, jei ten kasnors atsisedo.

Ir kodėl manai, kad senbuvės neturi vaikų.
Išties, nusiramink, niekas nenori jūsų skriausti specialiai. Todėl elkimės taip, kaip norėtumėm, kad su mumis elgtųsi.
Ačiū.
Atsakyti
Je taime, tavo pasižolinėjimai labai gražiai žiūrisi. Nenuobodžiai, gaiviai, švelniai, šiltai. Neišskirsiu nei vienos foto, nes kaip serija gražiai žiūrisi.

Portretas su katinu, gal nuotaika ne ta žiūrėjimui, nes rodos visai ok, bet vat nesužavėjo taip, kaip žolynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 rugpjūčio 2011 - 19:31
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 18:24)
Maggie - man labiausiai patiko 1oji - o siaip ir as atkreipiau demesi, kad foto visu apdirbimas skirtingas, bet gal cia tokia mintis ir buvo?
aciu  4u.gif
cia dar kelios ir paskutines is tos pacios fs smile.gif

pirmose dvejose spalvos nepatiko, tokios per daug ryškios, ta žalia kaip salotinė atrodo unsure.gif ar mano monitorius grybą pjauna?

antroji būtų visai nieko, bet kojų padėtis nepatiko, tas batas kažkaip beryšio man ten, ir aiško koja per sąnarį nukirsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 rugpjūčio 2011 - 19:32
Kaliausės foto sunku komentuoti. Nu man nepatinka neįdomi ir tiek.
Taip pat kaip kažkieno kelta vienkiemio foto, atrodo nebėra jos. Na jei ten važiuočiau atostogauti, ar šiaip apsilankyčiau, manau fotografuočiau prisiminimui apie tai, kur buvau. Gal lygiai taip pat pykštelčiau, nemąstydama. O jei norit įdomiau, tai reik paieškoti, kampų kitokių. Arba už detalių kabintis. To vienkiemio foto įdomus kampukas kur dalgis ir ratai, o taip pat kur keli dubenys ant kažko sustatyti. Tai vat už tokių detalių kabinčiaus. O taip iš ten kur stovi nei pasilenkus nei pasistiebus nufotografuoti neįdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 rugpjūčio 2011 - 19:47
QUOTE(sayonara @ 2011 08 20, 20:00)

Negaliu nesutikti. Aukso vertės žodžiai. biggrin.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 20:05)

Šiandien žiūriu čia daugumai nuotaikos svyruoja. Man pačiai irgi išsibalansavusios. smile.gif Bet galiu pasakyti tiek pasiskaičius straipsnius apie kritiką nuotraukoms. Jai išsakyti tikrai reikia laiko, atsidėjimo. Jei išsakyti normalią kritiką, tai ne vieną sakinį reikia parašyti. O, bet, tačiau kartais žiūri į nuotrauką ir nieko nematai. Neatsiranda už ko kabintis, net už ką pagirti. smile.gif Aplamai, labai daug dalykų dar įtakoja visą šitą reikalą.
Man dažnai nieko nesinori sakyti dėl to, jog pačiai asmeniškai fotografija yra menas. Ir nuotrauka turi kalbėti, kažkokią žinią siųsti ar jausmą.
Atsakyti