Labas,
kokiu grozybiu Jus cia pridedat
As irgi noriu sau nusimegzti, bet vis nesiryztu Nelabai zinau nuo ko pradet
QUOTE(Ingule111 @ 2012 03 05, 16:02)
Labas,
As tai pradejau nuo pirmos temos pirmo puslapio
pastudijauvau.tada paklausinejau dar kas neaisku. Ir jau baigiu antra serveteline grozybe dukrytei. (pirmoji dar pasijonio laukia.iki to laiko,kol susiruosiu i audiniu parduotuve ir antroji i pabaiga ). Viskas tikrai nera taip sudetinga,kaip atrodo.tereikia tik pasiskaityt ir pradet megzti
QUOTE(Ingule111 @ 2012 03 05, 14:02)
Nelabai zinau nuo ko pradet
Aš pradžiai nusimezgiau labai paprastą servetėlę iš temos "Virbalais megztos servetėlės", tada perskaičiau visą temą pradedančioms, tada pasikonsultavau su La Perlą, tada nusimezgiau pvz iš vieno motyvo, jį išlyginau ir išmatavau-taip apskaičiavau kokio ilgio norėsiu ir kiek motyvų reikės , o tada.....pirmyn iki pergalingo galo
o štai mano ilgai gamintas darbukas
Labas visoms auksarankėms. Gal kuri galite man padėti: norėčiau nusimegzti retą, kaip tinklas, platėjančią suknelę - tuniką, kurią dėvėsiu ant aptemptos suknelės. Bėda ta, kad turiu mažą nenuoramą ir sudėtingu raštu nesigautų ramiai megzt. Nelabai įsivaizduoju ir nuo kur pradėt megzt - nuo apačios ar nuo viršaus. Gal kuri galit patart, kokiu raštu megzt, kad būtų nesunku siaurint ar platint. Tikiuosi jūsų patarimų ir ačiū
QUOTE(deize @ 2012 03 05, 12:14)
Na va, La Perlos kantrių ir išsamių patarimų dėka nunarpliojau savo pirmąjį servetelinį sijonuką, nors ne mohera, bet plona vilnukė.
Šaunuolė, man labai gražu, o ypač bliuskutė.
Deize, Son, šaunūs sijonukai.
QUOTE(son @ 2012 03 05, 17:44)
o štai mano ilgai gamintas darbukas[img][/img]
son, o koks cia siulas?
QUOTE(Greta77 @ 2012 03 05, 19:53)
Labas visoms auksarankėms. Gal kuri galite man padėti: norėčiau nusimegzti retą, kaip tinklas, platėjančią suknelę - tuniką, kurią dėvėsiu ant aptemptos suknelės. Bėda ta, kad turiu mažą nenuoramą ir sudėtingu raštu nesigautų ramiai megzt. Nelabai įsivaizduoju ir nuo kur pradėt megzt - nuo apačios ar nuo viršaus. Gal kuri galit patart, kokiu raštu megzt, kad būtų nesunku siaurint ar platint. Tikiuosi jūsų patarimų ir ačiū
Aš irgi ruošiuosi pirmą kart tokį grožį nusimegzti, paskaityk šią temą ir bus maždaug aišku, nes SM šaunuolės čia pateikia daug patarimų, nuorodų ir pvz.
Perskaičiau, pastudijamau, tereik iki siūlų parduotuvės nulėkt ir kibt į darbą
QUOTE(son @ 2012 03 05, 18:44)
Labai grazus darbukas, kruopstus. Gal butu galima schema? is kokiu siulu mezgete?
QUOTE(LIR @ 2012 03 05, 19:58)
Šaunuolė, man labai gražu, o ypač bliuskutė.
Ačiū bliuzelės priekyje panaudojau sijonuko lapo motyvą, o nugarai-sijono viršutinės dalies raštą, tik niekaip nesugalvoju, ką padaryti kad liemenėlė taip "nešviestų" gal turit kokių minčių?
Papildyta:
QUOTE(son @ 2012 03 05, 17:44)
Son labai fainas sijonukas norėčiau tokios suknelės.gal gali schemutę įmesti?