Aciu jums visoms uz patarimus
Bandysiu tvarkyti savo mezgini
Kai pabaigsiu - pasirodysiu
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2012 02 19, 14:54)
Nelabai suprantu ar turi kokia reiksme 96 eilutej 1M - https://picasaweb.go...285179207034754 - menkniekis, bet idomu...
1 aki nukeliat ant desiniojo virbalo ir tada mezgat toliau pagal schema
na ir grozis ir daugiau ten grozybiu yra,sijonukas irgi labai man patinka gal kuri schemute tokio turetumet
vis renkuosi vis bandau schemutes suknutei ir vis neissirenku bet po ligu turbut kibsiu jau i mezgini
Irina L labai grazi suknute,o sijonuko schemute irg gal butu galima,nes atrodo kaip ir nesudetingaspirmam blynui o ir tas kliosas puikus
vis renkuosi vis bandau schemutes suknutei ir vis neissirenku bet po ligu turbut kibsiu jau i mezgini
Irina L labai grazi suknute,o sijonuko schemute irg gal butu galima,nes atrodo kaip ir nesudetingaspirmam blynui o ir tas kliosas puikus
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 02 17, 10:17)
labai panasu,turiu bet keli lapai yra tingiu kelt gal imesk man rasta isversiu
Buciau dekinga jei pagelbetum
Sioje nuorodoje rasi mano pasirinkta servetele nr 25
ACIU
nuorodos nerodo gal i az
man iskylo toks klausimas kaip jus sutalpinant tas visas akis ant vieliniu virbalu,pas mane virbalu ilgis 1.20cm bet man jau dabar nelabai telpa akis ,o dar tik pradzia
QUOTE(jurvilte @ 2012 02 22, 15:41)
man iskylo toks klausimas kaip jus sutalpinant tas visas akis ant vieliniu virbalu,pas mane virbalu ilgis 1.20cm bet man jau dabar nelabai telpa akis ,o dar tik pradzia
na nelygu kiek motyvų, kokį kliošą darot.
aš mezgiau šiądėjau ne 8, o 9 motyvus, tai laisvai sutalpinau ir ant 80 cm valiuko.
as mezgu lygiai ta pacia kaip ir jus,tik pradzioje as uzsidejau 88 akis ir pradejau megzti nuo pirmos eilutes
QUOTE(jurvilte @ 2012 02 22, 16:10)
as mezgu lygiai ta pacia kaip ir jus,tik pradzioje as uzsidejau 88 akis ir pradejau megzti nuo pirmos eilutes
na aš nesu profė, na bet mano supratimu, kad gausis žiauriai platu, nes motyvų ant tų 88 akių kiek gavos motyvų? 88? O servetėlėje jų tik 8 tai gausis 10 kart didesnis saulės kliošas nei servetėlėje
galinėse eilėse netilpt net ant 500 cm virbalų sorry už šį juokelį, ale aš ardyčiau
aš šitam sijonui dėjau 94 atrodo akis (reikia pagal schemą pasitikslint, nepamenu jau), dariau 9 motyvus ir mezgiau nuo 21 eilės - gavau apie 33 cm sijonuką su 4,5 mm virbalais (dar neplauto ilgis tokis)
nieko nepakeisiu teks ardyt tik kazin kaip mahera ardisis? ps kiek reiktu akiu uzsidetyi norint numegzti sukne mergaitei 7metuku bu as ir vel kaip prisidesiu ir vel teks viska ardyti
QUOTE(jurvilte @ 2012 02 22, 20:21)
-
ak nieko nepakeisiu teks ardyt tik kazin kaip mahera ardisis? ps kiek reiktu akiu uzsidetyi norint numegzti sukne mergaitei 7metuku bu as ir vel kaip prisidesiu ir vel teks viska ardyti
ak nieko nepakeisiu teks ardyt tik kazin kaip mahera ardisis? ps kiek reiktu akiu uzsidetyi norint numegzti sukne mergaitei 7metuku bu as ir vel kaip prisidesiu ir vel teks viska ardyti
, būtent ir mezgiau, mergytei 7 metų kurios apimtis 64 cm. Dėjau 96 ar tai 99 akis, kaip jau rašiau 21 eilės ir 9 motyvai isejo - paskaičiuot lengvai galima paėmus schemą. Aklai negali daryt taip pat, priklauso nuo to kokiais virbalai mezgi, kiek laisvai ar tampriai..
ardysis blogai - linkiu kantrybės
QUOTE(jurvilte @ 2012 02 22, 20:21)
nieko nepakeisiu teks ardyt tik kazin kaip mahera ardisis? ps kiek reiktu akiu uzsidetyi norint numegzti sukne mergaitei 7metuku bu as ir vel kaip prisidesiu ir vel teks viska ardyti
Buvau girdejusi, kad slapia reikia ardyt mohera, bet nebandziau