sveikos mergaites. Man reikia jusu pagalbos....
Noriu dukrytes pirmajam gimtadieniui numegzti suknele pagal serveteles schema, bet man paciai niekaip nepavyksta jos pritaikyti suknelei.... Gal kuri galite man paaiskinti kaip reikia megzti? Ar kokia nuoroda parasykite pradziamokslio.... Busiu labai dekinga
QUOTE(gailike @ 2012 02 16, 15:57)
sveikos mergaites. Man reikia jusu pagalbos....
Noriu dukrytes pirmajam gimtadieniui numegzti suknele pagal serveteles schema, bet man paciai niekaip nepavyksta jos pritaikyti suknelei.... Gal kuri galite man paaiskinti kaip reikia megzti? Ar kokia nuoroda parasykite pradziamokslio.... Busiu labai dekinga
cia ir yra pradziamokslio tema skaityk abi temas nuo pradziu, tikrai rasi daug patarimu nuo ko pradeti. Berods sitoje temeleje viena mamyte rinkosi is triju servetku mazylei, ten ir patarimai buvo.
ikelk kokios serveteles neiseina pritaikyti patarsim nuo ko pradeti
QUOTE(son @ 2012 02 16, 14:21)
labas, gal galit padet su sijono rumbeliu, kaip reikia ji uzbaigti ar guma verti ar imegsti........padekite
Merginos dalijosi patirtim jau, aš įvėriau platesnę gumą (numezgiau užlenkimą), kiek pamenu, sakė, gerai atrodo plona įverta į pirmas eilutes.
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 16, 19:05)
cia ir yra pradziamokslio tema skaityk abi temas nuo pradziu, tikrai rasi daug patarimu nuo ko pradeti. Berods sitoje temeleje viena mamyte rinkosi is triju servetku mazylei, ten ir patarimai buvo.
aciu labai radau patarimus kaip pradeti.
Dar noriu paklausti, ar kas turite kinietisku serveteliu mezgimo schemu paaiskinimu? Kazkaip viskas ten ne taip kaip kitur......
labai panasu,turiu bet keli lapai yra tingiu kelt gal imesk man rasta isversiu
Mielos auksarankes! Saukiuosi jusu pagalbos
Sugalvojau pirma karta numegzti sau suknele. Pradejau megzti nuo virsaus (reglanas), numezgiau iki liemens (bent jau tuo metu taip ir buvo), tada ir pradejau megzt vadinama sijona. Bet, kadangi man gavosi labai platus (cia dar svelniai pasakyta ) ir sunkus sijonas, jis nusileido daug zemiau, negu buvo sugalvota... Dabar jis prasideda nuo klubu....
Kaip man graziai ji pakelt, kad graziai atrodytu?
Buciau jums labai dekinga uz pagalba!
Stai mano suknele:
Sugalvojau pirma karta numegzti sau suknele. Pradejau megzti nuo virsaus (reglanas), numezgiau iki liemens (bent jau tuo metu taip ir buvo), tada ir pradejau megzt vadinama sijona. Bet, kadangi man gavosi labai platus (cia dar svelniai pasakyta ) ir sunkus sijonas, jis nusileido daug zemiau, negu buvo sugalvota... Dabar jis prasideda nuo klubu....
Kaip man graziai ji pakelt, kad graziai atrodytu?
Buciau jums labai dekinga uz pagalba!
Stai mano suknele:
nieko cia ipatingai gudraus nesugalvosi. as daryciau tada taip. sulenkiat atsiunat eilei su masina. jei lenkimas bus gerojoje puse, butu galima ale kaip dirziuko efekta isgaut . nzn ar aiskiai parasiau
as ir taip daryciau istraukciau siula, kad atsiskirtu sijonas nuo kunelio. kunelio dali nuardyciau ,o tada abi dalis susiuciau ( atviromis akimis)
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 18, 23:29)
as ir taip daryciau istraukciau siula, kad atsiskirtu sijonas nuo kunelio. kunelio dali nuardyciau ,o tada abi dalis susiuciau ( atviromis akimis)
ir as taip daryciau, nuardyciau kiek per daug.
Kitas variantas, daryti megztuka ir sijona atskirus elementus, tada dar dirziuka megzciaus ir sijonui liemeni su guma
NU VA KAIP CIA:
http://www.flickr.co.../in/photostream
beje, gal zinot kokiu rasteliu cia megztas megztukas? meginau meginau bet neisgaunu tokio tinkliuko visa salika rasteliu, meginiu primezgiau, bet neatradau koks cia rastas, o atrodo kad nieko sudetingo ten
Papildyta:
QUOTE(IrinaL @ 2012 02 18, 15:55)
..Stai mano suknele:
.
.
IrinaL, ispudingas kliosas spalvyte grazi
kazkoks panasus pas mane knygoje yra. pabandyk:
Rastas sudaromas is 6akiu plius 5
1. 4geros, uzmetimas, 3sumezgamos (trikampiukas), uzmetimas, 4geros
2. 4geros, 3blogos, 4geros
3. 1gera, uzmetimas, 3sumezgamos (trikampiukas), uzmetimas, 3geros, uzmetimas, 3suimamos (trikampiukas), uzmetimas, 1gera
4. 1gera, 3blogos, 3geros, 3blogos, 1gera
bet cia jei is abieju pusiu mezgama aprasymas, vartaliojant mezgini
Rastas sudaromas is 6akiu plius 5
1. 4geros, uzmetimas, 3sumezgamos (trikampiukas), uzmetimas, 4geros
2. 4geros, 3blogos, 4geros
3. 1gera, uzmetimas, 3sumezgamos (trikampiukas), uzmetimas, 3geros, uzmetimas, 3suimamos (trikampiukas), uzmetimas, 1gera
4. 1gera, 3blogos, 3geros, 3blogos, 1gera
bet cia jei is abieju pusiu mezgama aprasymas, vartaliojant mezgini
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 19, 12:06)
ir as taip daryciau, nuardyciau kiek per daug.
Kitas variantas, daryti megztuka ir sijona atskirus elementus, tada dar dirziuka megzciaus ir sijonui liemeni su guma
NU VA KAIP CIA:
beje, gal zinot kokiu rasteliu cia megztas megztukas? meginau meginau bet neisgaunu tokio tinkliuko visa salika rasteliu, meginiu primezgiau, bet neatradau koks cia rastas, o atrodo kad nieko sudetingo ten
Papildyta:
NU VA KAIP CIA:
Papildyta:
Labai grazi ta bliuskute ir spalvyte grazi meginciau ir as jei kas paprotintu kaip megzti
Papildyta:
Nelabai suprantu ar turi kokia reiksme 96 eilutej 1M - https://picasaweb.go...285179207034754 - menkniekis, bet idomu...
Plius norejau paklausti kaip skalbiat ir dziovinat moherini sijonuka ar tempiat ant adateliu?