Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Mano pasukneles kaklo ir pazastu krastai buvo apsiuti tokia juostele su skylutem,todel man sove ideja, kad pridejus mocherine suknele prie pasukneles apnersiu per tas skylutes vezlio zingsneliu, ir bus kaip siusiutos, neislys pasuknele is po mocheriukes, idedu nuotraukeliu, atsiprasau uz prasta kokybe nuotrauku, fotografavau su telefonu
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2012 01 29, 19:13)
dėl rumbo tai pirkau tokio apvalaus labai plono gumo ir įvėriau kas antrą akį pirmutinėj eilutėj tai visai nesimato kad jis yra ir labai patogu, o kodėl mini arba aš kažko nesuprantu  g.gif  mezgiau šitą sijoną sau esu 1,70 m sakyčiau ne pati mažiausia ir man jis gavosi iki kelių. Gal pačioj pradžioj ir man atrodė kad bus trumpoka bet kai pabaigiau išskalbiau viskas gavosi gerai nieko neilginau taip kaip schemoj viena eilutė rašto  kita eilutė tik gerom ir viskas  thumbup.gif rodausi dar kartą

Labai gražiai atrodo, ir gerai sugalvota su ta plona guma thumbup.gif . Man trumpesnis gavosi (10 - metei tik truputį kelius dengė), bet gal dėl to kad siūlai su metaliku, tai išskabus nesitampė visai, nes mohera su šilku, apie 10 cm pailgėjo.
380 poste yra nuotr, bet mezgiau nuo 19 eilės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 30 sausio 2012 - 10:53
QUOTE(vogels @ 2012 01 29, 20:13)
dėl rumbo tai pirkau tokio apvalaus labai plono gumo ir įvėriau kas antrą akį pirmutinėj eilutėj tai visai nesimato kad jis yra ir labai patogu, o kodėl mini arba aš kažko nesuprantu  g.gif  mezgiau šitą sijoną sau esu 1,70 m sakyčiau ne pati mažiausia ir man jis gavosi iki kelių. Gal pačioj pradžioj ir man atrodė kad bus trumpoka bet kai pabaigiau išskalbiau viskas gavosi gerai nieko neilginau taip kaip schemoj viena eilutė rašto  kita eilutė tik gerom ir viskas  thumbup.gif rodausi dar kartą
user posted image

pradedama sijona pamezgiau tik 10 eiliu geromis , po to dejau rasta. kai baigsiu sijona ar galesiu rumba dar pailgint, na kaip suknele mezgant. as manau reiktu rumbo sulekti per puse kad gautusi storesnis, man atrodo kad nesilaikys, per plonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 30 sausio 2012 - 11:05
http://www.one.lt/nu.../2612261538156/
cia yra mano darbeliai dvi megztos suknutes ,mezgiau nuo kaklo i apacia,rankoves kaip reglano tik uzdedant akis kad platetu
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 01 29, 16:26)
o as sijonine dali baigiau thumbup.gif . kadangi siuliuku liko 1,5matkiuko. noriu nerti virsu. uzveskit ant kelio. kiek mazdaug akiu reikia virsutinei daliai iki pazastu + -? sumazinau dabar iki 63 na lyg jau per siaura gaunasi doh.gif .

as suprantu kad ir siulai skiriasi ir zmoniu gabaritai. as nediduke 1,64. nesu stambi, bet ir nekauline biggrin.gif .

QUOTE(anny @ 2012 01 29, 17:01)
Aš viršutinei daliai turėjau apie 70 akių, be rankovių, sumezgiau nepilną kamuoliuką

ane? g.gif as 12-os metu kudai mergaitei mezgiau pirmaja suknute, tai liemeniui 120 akiu ratu buvo, mezgiau 2.5 nr virbalais. daba sau siandien jau nuo sijono i virsu lipsiu, tai mazinsiu iki 140 akiu, nes 120 buvo man siauroka (mano apimtis liemens 84cm)
virbalai Nr 2.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 31 sausio 2012 - 09:48
QUOTE(Sirvita @ 2012 01 31, 10:40)
ane? g.gif  as 12-os metu kudai mergaitei mezgiau pirmaja suknute, tai liemeniui 120 akiu ratu buvo, mezgiau 2.5 nr virbalais. daba sau siandien jau nuo sijono i virsu lipsiu, tai mazinsiu iki 140 akiu, nes 120 buvo man siauroka (mano apimtis liemens 84cm)
virbalai Nr 2.5

Čia 10-metei mezgiau, bet mezgiau su 4 nr virbalais, tai mezginys pasitapmo labiau.
Atsakyti
as vistik padariau 96 akis ir mezgu su 3.5 Nr. pas mane per krutine 94cm , nzn kiek per liemeny. pamezgus patempiau tureciau tilpti, o jei dar prasilaisvins bus pats tas. damezgiau iki pazastu. ir mastau kaip reglano principu toliau rankoves daryt. pasidalinau dabartines akis ant dvieju virbalu po 48akis. iir kiekvienoij pusej dadejau po 38akis. tai gaunasi kad turiu ant keturiu virbalu 48; 38; 48; 38. ir mazinu akytes ant kiekvieno virbalo ir pradedant ir baigiant po 1?

kazkaip reglana visad megzdavau nuo virsaus i apacia vis pridedant. rolleyes.gif . tai bandau dabar mintyse dieliotis jei nuo apacios pareinu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 02 01, 18:19)
...mastau kaip reglano principu toliau rankoves daryt. pasidalinau dabartines akis ant dvieju virbalu po 48akis. iir kiekvienoij pusej dadejau po 38akis. tai gaunasi kad turiu ant keturiu virbalu 48; 38; 48; 38. ir mazinu akytes ant kiekvieno virbalo ir pradedant ir baigiant po 1?
..

as ant vieno valo viska mezgiau, tai po 3 suiminejau reglano linijoj, tai taip ir gaunasi kad viena akimi sumazeja nuo rankoves, o kita nuo prieko/nugaros mirksiukas.gif
as sau sykarta 136 akis liemeniui pasilikau, virbalai 2.5Nr - 50cm ilgio.
as nenoriu kad butu labai istemptos akys i ploti, aisku ilisciau ir i maziau akiu, bet nenoriu istemptu akiu smile.gif
Atsakyti
As bandau suknyte pagal foto kazka atkurt,pagrindini turiu susiradus. Tik keblumu su pradzia kyla ir kaip isdalint tuos lapus,kad ju butu tik 4.Kol kas bandau zaisliniam leliui megzti.Va tokia tk apacia butu kitokia user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 02 02, 13:44)
As bandau suknyte pagal foto kazka atkurt,pagrindini turiu susiradus. Tik keblumu su pradzia kyla ir kaip isdalint tuos lapus,kad ju butu tik 4.Kol kas bandau zaisliniam leliui megzti.Va tokia tk apacia butu kitokia

Kaip tik pagal tą schemutę sijoną numezgiau, dar džiūstantis
user posted image
tik aš truputį nuo pabaigoj trumpinau, tai kelis motyvus išmečiau, dar dėl spalvų derinau.
Jei reikia schemutės, rašyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 02 vasario 2012 - 13:19
QUOTE(anny @ 2012 02 02, 13:08)
user posted image
tik aš truputį nuo pabaigoj trumpinau, tai kelis motyvus išmečiau, dar dėl spalvų derinau.

Labai grazus sijonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2012 02 02, 13:08)
user posted image

sijonas saunus thumbup.gif o nuo katros vietos prasideda lapai? nuo liemens?nuo katros eilutes pradejot megzti?
as bandysiu daryt kaip foto-nuo krutines ir kad butu tik 4-5lapai :ax:lapu schema turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 02 vasario 2012 - 13:50