QUOTE(surmute @ 2011 08 23, 21:00)
Agnesytelabai grazu likau suvazeta tavo suknele.
As visada noriu pabandyti nusimegsti sau suknele,bet niekaip neisdrystu rodos,kad nesigaus man,kai pasiziuriu atrodo neiveikiamas man sis darbas
As visada noriu pabandyti nusimegsti sau suknele,bet niekaip neisdrystu rodos,kad nesigaus man,kai pasiziuriu atrodo neiveikiamas man sis darbas
ačiū, ir aš taip galvodavau kai seilę varvindavau žiūrėdama į kitų darbus, buvau mezgus tik servetėles virbalais. Bet pabandžiau ir pavyko . O kai tokie atsiliepimai, tik skatina imtis ir kitų tokių darbų
Ačiū visoms už pagyras
QUOTE(Agnesyte @ 2011 08 22, 13:34)
Ačiū.
Manęs jau prašė kitoje temoje schemos, bet nėriau iš atšviesto lapo , o pas save neturiu kur nuskanuoti . Pabandysiu paieškoti to žurnaliuko internete
Manęs jau prašė kitoje temoje schemos, bet nėriau iš atšviesto lapo , o pas save neturiu kur nuskanuoti . Pabandysiu paieškoti to žurnaliuko internete
Pabandyk tą lapą nufotografuoti, gal matysis
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 24, 00:12)
Pabandyk tą lapą nufotografuoti, gal matysis
oi, apie tai net nepagalvojau lekiu
pavyko
mezgiau nuo 15 eilės
mezgiau nuo 15 eilės
QUOTE(surmute @ 2011 08 24, 10:21)
Na jus mane baigiate sugundyti su tom suknelemis galvoju reiks bandyti megzti ant kokios leles.O tai gal galite patarti kiek akiu reikia deti maziausiai
aš mezgiau pirma viršų, o paskui pasiskaičiavau akis ir pasiderinau kiek imti motyvų ir nuo kurios eilutės megzti
servetėlė iš 8 motyvų, o suknelė 11
Sveikutes,na Januse parode grazia servetele tai dabar knibzda mintis nusimegzti suknyte tika gaila kad schemutes nera, o gal jau radai ?
QUOTE(ritaava @ 2011 08 24, 12:57)
Sveikutes,na Januse parode grazia servetele tai dabar knibzda mintis nusimegzti suknyte tika gaila kad schemutes nera, o gal jau radai ?
ne zinok neradau o tikrai buvau macius
QUOTE(Januse @ 2011 08 24, 18:50)
Bet mes vilties nepametam
mamytės, gal kas schemutę turit?