aciu,kad klausi puikiai,tik randai mano oro salygu pasikeitimo rodikliai..
Kaip cia tylu
papasakokyt kas ka nors
papasakokyt kas ka nors
aha tikrai tylu
matyt sezonas dar LP neprasidejo
man tai labiau klausimai patinka
matyt sezonas dar LP neprasidejo
man tai labiau klausimai patinka
Sveikutės
na štai aš ir namie, po LP. Kaip sakiau guldė antradienį, išoperavo trečiadienį. Rado 2 laipsnio endometriozę, viską ten sutvarkė. Jaučiuosi neblogai. Norėjo dar iki pirmadienio palaikyti, bet išsiprašiau namo. tai tik pirmadienį dar nueisiu siūlus iššiimti. Labai patiko gydytojas, šaunus žmogus, po operacijos vis užeidavo, vis paklausdavo kaip jaučiuosi, vis pajuokaidavo, tiesiog super žmogus. Na, žadėjo kad greitai turėčiau pastoti, sakė folio rūgštį gerti
na štai aš ir namie, po LP. Kaip sakiau guldė antradienį, išoperavo trečiadienį. Rado 2 laipsnio endometriozę, viską ten sutvarkė. Jaučiuosi neblogai. Norėjo dar iki pirmadienio palaikyti, bet išsiprašiau namo. tai tik pirmadienį dar nueisiu siūlus iššiimti. Labai patiko gydytojas, šaunus žmogus, po operacijos vis užeidavo, vis paklausdavo kaip jaučiuosi, vis pajuokaidavo, tiesiog super žmogus. Na, žadėjo kad greitai turėčiau pastoti, sakė folio rūgštį gerti
saunu,kad puikiai jautiesi!bet as kaip megstu sakyt,ruoskis blogiausiam,tikekis geriausio..folis naturalu..visom planuojanciom ji reikia gerti,ko mes cia tik neprigeriam..pasiskaityk endo skyrely 1psl daug info apie maista,papildus iq pan kas patartina,ko geriau vengti..
Sveikos, mergytės,
aš jau ir po antrosios savo LP - džiaugiuosi, kad nepadidėjo endo stadija, kaip buvo taip ir yra II. Keli tik židinukai, kuriuos pridegino, kelios sąaugos ir viskas.
Truputis atsipūtimo ir naujais žingsniukais pirmyn.
aš jau ir po antrosios savo LP - džiaugiuosi, kad nepadidėjo endo stadija, kaip buvo taip ir yra II. Keli tik židinukai, kuriuos pridegino, kelios sąaugos ir viskas.
QUOTE(Braškiux @ 2011 09 09, 14:30)
sveikute, laukiu info man i az
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 11:50)
man šiandien jau depresija puola. Pabodo lovoje vartytis. tai atsikėlus bandžiau lengvai pasitvarkyti. Tai dabar vėl viską skauda.
o ko tu vartais lovoje?? man gyd po LP net neleido gulet....pagulejau tik ta diena kai operavo...o kita diena net neleido gulet liepe kuo daugiau skysciu kad narkoze issivaiksciotu (maziausiai 2 ltr i diena) ir kuo daugiau vaikscioti...kuo daugiau vaiksciosi tuo greiciau visi skausmai dings...nieks nesako generalines tvarkas darytis, bet gali pagulet paskui vel eiti kazka padirbineti...jokiu budu negulinek ne tik kad ilgiau sveiksi bet dar vat ir depresija uzpuldineja
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 10, 11:32)
sveikute, laukiu info man i az
o ko tu vartais lovoje?? man gyd po LP net neleido gulet....pagulejau tik ta diena kai operavo...o kita diena net neleido gulet liepe kuo daugiau skysciu kad narkoze issivaiksciotu (maziausiai 2 ltr i diena) ir kuo daugiau vaikscioti...kuo daugiau vaiksciosi tuo greiciau visi skausmai dings...nieks nesako generalines tvarkas darytis, bet gali pagulet paskui vel eiti kazka padirbineti...jokiu budu negulinek ne tik kad ilgiau sveiksi bet dar vat ir depresija uzpuldineja
vaikšioti ir man liepė Bet kai namie, tai vaikštai, tai kažką vis užmatai, tai ten patvarkai, tai ten. Ir tada ten kur siūlai labai tempti ir skaudėti pradeda.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 04:51)
aciu,kad klausi puikiai,tik randai mano oro salygu pasikeitimo rodikliai..
Man irgi banguoja...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 09, 06:11)
Sveikutės
Sveikinu! Bet ir stipri motera, as jeigu butu leide, buciau savaite visa gulejusi, tikrai nepasivaiksciojimai man galvoj buvo , skausmai juodi pirma savaite buvo, o namuose dar nenusedesi, tuoj reikia tvarkytis , tai geriau ligonine, apsokineta, pavalgidinta ir be skausmu.
Taigi lauksime dabar II.
QUOTE(Braškiux @ 2011 09 09, 10:30)
Sveikos, mergytės,
Geros zinios, stiprek ir pirmyn!
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 07:50)
Sveikos
man šiandien jau depresija puola. Pabodo lovoje vartytis. tai atsikėlus bandžiau lengvai pasitvarkyti. Tai dabar vėl viską skauda.
Matai, sakau...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 11:53)
Man ir gydytojas taip sakė: žinau Jus moterys, namie tai ten dulkelė, tai ten, ir persistengiat.
Tai aisku, as sugebejau biulioteniui nesibaigus i darba iseiti.