Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

aciu,kad klausi 4u.gif puikiai,tik randai mano oro salygu pasikeitimo rodikliai..
Atsakyti
Kaip cia tylu doh.gif
papasakokyt kas ka nors lotuliukas.gif
Atsakyti
aha tikrai tylu ax.gif
matyt sezonas dar LP neprasidejo ax.gif

man tai labiau klausimai patinka ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

na štai aš ir namie, po LP. Kaip sakiau guldė antradienį, išoperavo trečiadienį. Rado 2 laipsnio endometriozę, viską ten sutvarkė. Jaučiuosi neblogai. Norėjo dar iki pirmadienio palaikyti, bet išsiprašiau namo. bigsmile.gif tai tik pirmadienį dar nueisiu siūlus iššiimti. Labai patiko gydytojas, šaunus žmogus, po operacijos vis užeidavo, vis paklausdavo kaip jaučiuosi, vis pajuokaidavo, tiesiog super žmogus. Na, žadėjo kad greitai turėčiau pastoti, sakė folio rūgštį gerti smile.gif
Atsakyti
saunu,kad puikiai jautiesi!bet as kaip megstu sakyt,ruoskis blogiausiam,tikekis geriausio..folis naturalu..visom planuojanciom ji reikia gerti,ko mes cia tik neprigeriam..pasiskaityk endo skyrely 1psl daug info apie maista,papildus iq pan kas patartina,ko geriau vengti..
Atsakyti
Sveikos, mergytės,

aš jau ir po antrosios savo LP - džiaugiuosi, kad nepadidėjo endo stadija, kaip buvo taip ir yra II. Keli tik židinukai, kuriuos pridegino, kelios sąaugos ir viskas.
Truputis atsipūtimo ir naujais žingsniukais pirmyn. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man šiandien jau depresija puola. Pabodo lovoje vartytis. tai atsikėlus bandžiau lengvai pasitvarkyti. Tai dabar vėl viską skauda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiux @ 2011 09 09, 14:30)
aš jau ir po antrosios savo LP - džiaugiuosi, kad nepadidėjo endo stadija, kaip buvo taip ir yra II. Keli tik židinukai, kuriuos pridegino, kelios sąaugos ir viskas.
Truputis atsipūtimo ir naujais žingsniukais pirmyn.  4u.gif

sveikute, laukiu info man i az mirksiukas.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 11:50)
man šiandien jau depresija puola. Pabodo lovoje vartytis. tai atsikėlus bandžiau lengvai pasitvarkyti. Tai dabar vėl viską skauda.  doh.gif

o ko tu vartais lovoje?? g.gif man gyd po LP net neleido gulet....pagulejau tik ta diena kai operavo...o kita diena net neleido gulet liepe kuo daugiau skysciu kad narkoze issivaiksciotu (maziausiai 2 ltr i diena) ir kuo daugiau vaikscioti...kuo daugiau vaiksciosi tuo greiciau visi skausmai dings...nieks nesako generalines tvarkas darytis, bet gali pagulet paskui vel eiti kazka padirbineti...jokiu budu negulinek doh.gif ne tik kad ilgiau sveiksi bet dar vat ir depresija uzpuldineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 10, 11:32)
sveikute, laukiu info man i az mirksiukas.gif
o ko tu vartais lovoje?? g.gif man gyd po LP net neleido gulet....pagulejau tik ta diena kai operavo...o kita diena net neleido gulet liepe kuo daugiau skysciu kad narkoze issivaiksciotu (maziausiai 2 ltr i diena) ir kuo daugiau vaikscioti...kuo daugiau vaiksciosi tuo greiciau visi skausmai dings...nieks nesako generalines tvarkas darytis, bet gali pagulet paskui vel eiti kazka padirbineti...jokiu budu negulinek doh.gif ne tik kad ilgiau sveiksi bet dar vat ir depresija uzpuldineja doh.gif

vaikšioti ir man liepė ax.gif Bet kai namie, tai vaikštai, tai kažką vis užmatai, tai ten patvarkai, tai ten. Ir tada ten kur siūlai labai tempti ir skaudėti pradeda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 07, 04:51)
aciu,kad klausi 4u.gif puikiai,tik randai mano oro salygu pasikeitimo rodikliai..

Man irgi banguoja... ax.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 09, 06:11)
Sveikutės  4u.gif

na štai aš ir namie, po LP. Kaip sakiau guldė antradienį, išoperavo trečiadienį. Rado 2 laipsnio endometriozę, viską ten sutvarkė. Jaučiuosi neblogai. Norėjo dar iki pirmadienio palaikyti, bet išsiprašiau namo.  bigsmile.gif tai tik pirmadienį dar nueisiu siūlus iššiimti. Labai patiko gydytojas, šaunus žmogus, po operacijos vis užeidavo, vis paklausdavo kaip jaučiuosi, vis pajuokaidavo, tiesiog super žmogus. Na, žadėjo kad greitai turėčiau pastoti, sakė folio rūgštį gerti smile.gif

Sveikinu! bigsmile.gif Bet ir stipri motera, as jeigu butu leide, buciau savaite visa gulejusi, tikrai nepasivaiksciojimai man galvoj buvo schmoll.gif , skausmai juodi pirma savaite buvo, o namuose dar nenusedesi, tuoj reikia tvarkytis doh.gif , tai geriau ligonine, apsokineta, pavalgidinta ir be skausmu. thumbup.gif ax.gif
Taigi lauksime dabar II. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(Braškiux @ 2011 09 09, 10:30)
Sveikos, mergytės,

Geros zinios, stiprek ir pirmyn! 4u.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 07:50)
Sveikos  4u.gif

man šiandien jau depresija puola. Pabodo lovoje vartytis. tai atsikėlus bandžiau lengvai pasitvarkyti. Tai dabar vėl viską skauda.  doh.gif

Matai, sakau... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir gydytojas taip sakė: žinau Jus moterys, namie tai ten dulkelė, tai ten, ir persistengiat. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 10, 11:53)
Man ir gydytojas taip sakė: žinau Jus moterys, namie tai ten dulkelė, tai ten, ir persistengiat.  lotuliukas.gif

Tai aisku, as sugebejau biulioteniui nesibaigus i darba iseiti. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti