Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sanzile @ 2011 08 30, 21:27)
Sveikutes,
as irgi su savo bedom doh.gif  ir klausimais smile.gif Histero temute numirusi, bet gal cia esa mergaiciu, kurios esat turejusios histero (polipai, pertvareles)? Jau trecia savaite, kaip skauda pilva, jau pradeda siek tiek varginti, nes nieko veikti negaliu, guleti dar guliu, bet judeti sunkiau. Idomu cia normalu g.gif  g.gif

Man per histero šalino polypą, po mėnesio išpjovė pogleivio mioma. Didelių skausmų nebuvo.
Draugei šalino pertvarą, po pačios operacijos skaudėjo žiauriai, bet ji daugmaž per kelias savaites plius minus atsigavo.
Šiaip taip ilgai skausmų neturėtų būti, nubėk pas gydytoją pažiūrėti kas ten darosi viduje. 4u.gif

Laurute, laikykis. Širdutę spaudžia skaitant tavo postus. Taip norisi, kad jūs išliptumėt iš duobės. 4u.gif
Atsakyti
Laura kitaip nebus, nors ir kaip skaudu. Turejau pati toki beprotiskai bloga laika, nieko nenorejau. Bet "issilaiziau", sunkiai sekesi, bet.. dabar yra kitaip, dabar yra geriau. Laikykis ir galvok, kad viskas bus kitaip, viskas bus geriau.
Del tevu, sunku ka ir pasakyti. Labai skaudu, bet reikia ta "nemeile" dovanoti kitam dviguma meile. Mylek vyra, o Jis tuo paciu myles Tave mirksiukas.gif Zmogus daug iskencia, bet matyt, jei tiek duota, esam pajegus ir stiprus ta atlaikyti.
wub.gif

Rute, idomu pasidare.. Na, man trecia savaite po histero ir skauda tik truputi maziau nei per mmm, o mano mmm gan skausmingos, be leidziamu vaistu neisgyvenciau smile.gif Jei nieko pries.. sakyk, o drauge spirale turejo po pertvareles pasalinimo (ji reikalinga zaisdeliai gyti)?
Pas gyd. neisiu, nes, kai apskambinau labai tiesiai sviesiai pasake, kad viskas ka jauciu yra normalu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 31, 20:55)

Rute, idomu pasidare.. Na, man trecia savaite po histero ir skauda tik truputi maziau nei per mmm, o mano mmm gan skausmingos, be leidziamu vaistu neisgyvenciau smile.gif Jei nieko pries.. sakyk, o drauge spirale turejo po pertvareles pasalinimo (ji reikalinga zaisdeliai gyti)?
Pas gyd. neisiu, nes, kai apskambinau labai tiesiai sviesiai pasake, kad viskas ka jauciu yra normalu doh.gif  smile.gif
aš šiandien po darbų paskambėsiu draugei ir pasiklausiu. žinau, kad po mėnesio ji turėjo eit vėl apžiūrai.. Bet kai su ją kalbėjau praėjus kelioms dienoms po operacijos, žegnojosi, kad daugiau nebeis, nes po operacijos skaudėjo žiauriai. Paskui berods visgi buvo nuėjusi, bet ar dėjo kokią spiralę, negaliu pasakyti. 4u.gif
Atsakyti
Lauraz5, siunciu apkabinima dar karta, isgyvensime ir dziaugsimes, tikrai. console.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
zemyna,tu nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 01, 13:34)
zemyna,tu nuostabi 4u.gif

Tu taip pat 4u.gif ir patikek, ateis svente ir i musu namus, jeigu netiki, as patikesiu uz tave. mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 01, 18:37)
Tu taip pat 4u.gif  ir patikek, ateis svente ir i musu namus, jeigu netiki, as patikesiu uz tave. mirksiukas.gif  smile.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif koks tu siltas zmogutis...aciu tau uz sirdele glostancius zodelius 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 01, 15:38)
wub.gif  wub.gif koks tu siltas zmogutis...aciu tau uz sirdele glostancius zodelius 4u.gif  wub.gif

Nera uz ka, saulyt, kad tik lengviau nors truputuka pasidarytu.... console.gif wub.gif 4u.gif As kaip ir sanzile, manau, issilaiziau, dar uzeina kartais kazkokie juodi debeseliai, bet daugiau juos itakoja kokie kiti veiksniai, o siaip, pagaliau supratau ar praregejau, kad gyvenimas nesustoja, kad jis juda i prieki, kad yra kuo dziaugtis, kad esu laiminga, esu mylima, o tai vieni svarbiausiu dalyku zmogaus gyvenime, nes jie yra variklis i visa kita, todel sakau, buk mylima, laiminga ir stebuklas ateis pas tave, nes laime traukia laime. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kuo arčiau operacijos diena, tuo labiau nerimas ima. unsure.gif Pačios operacijos kaip ir nelabai bijau, pasiskaičius Jūsų postus neatrodo taip ir baisu. Bet bijau sveikimo po to. Labai tikiuosi, kad sekančią dieną po operacijos būsiu paleista namo. Nes namie lieka mano pirmokėlė dukrelė, uošviai tik dvi dienas galės padėti jai susiruošti į mokyklą, po to kaip tyčia į kelionę išvažiuoja. doh.gif Tad belieka tikėtis viskas bus gerai, ketvirtadienį jau būsiu namie.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 04, 12:52)
Labas rytas 4u.gif

Kuo arčiau operacijos diena, tuo labiau nerimas ima.  unsure.gif Pačios operacijos kaip ir nelabai bijau, pasiskaičius Jūsų postus neatrodo taip ir baisu. Bet bijau sveikimo po to. Labai tikiuosi, kad sekančią dieną po operacijos būsiu paleista namo. Nes namie lieka mano pirmokėlė dukrelė, uošviai tik dvi dienas galės padėti jai susiruošti į mokyklą, po to kaip tyčia į kelionę išvažiuoja.  doh.gif Tad belieka tikėtis viskas bus gerai, ketvirtadienį jau būsiu namie.

oi sunku tau bus ja isruosti doh.gif o nera daugiau kas padetu?gal kokia drauge ar TB gal galetu, nes zinok tikrai nebus jegu taip greit tau kazkokius reikalus tvarkinet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 04, 12:27)
oi sunku tau bus ja isruosti doh.gif o nera daugiau kas padetu?gal kokia drauge ar TB gal galetu, nes zinok tikrai nebus jegu taip greit tau kazkokius reikalus tvarkinet schmoll.gif

Na vyras bus namie, tai jam pavadovausiu, ka aprengti, ir t.t, bet va sušukuoti kasų jis nemoka, tai jei jau namie busiu, bent sušukuoti galėsiu smile.gif Nu bus matyti. Svarbiausia kad padėtų, ir greitai galėtume pasidžiaugti teigiamu testuku. smile.gif
Atsakyti
Na ka,praejo man menuo po LP ir jau spejau patiket,kad galiu but pastojus:), O ivyko puiki,PRL pirma karta normoj,viskas gerai,cista pasalinta tik imk ir apnestek!su vyru darbavomes kaip niekada,jau ir testas vaiduokliavo,mm velavo,deja...kaip pramuse dabar mm tai sienomis lipu is skausmo.ziauru,geriau dufastona,pradejus tepliot nutraukiau ir,o dieve!cia normalu,kad nutraukus dufa tokie skausmai per mm?
Atsakyti