QUOTE(Amarok @ 2011 10 10, 21:08)
Tu stenkis per daug neįsibaiminti..anksčiau laiko
Visos bijo blogiausio, bet juk ne visada blogai būna
Maža ką, gal dar nieko neras
O jei ras, juk jauduliu nieko nepakeisi. Priimk tai kaip neišvengiamą dalyką. Kaip man ginė pasakė:"nesikraustyk dėl to iš proto ir nepanikuok. Turėsi su tuo gyventi ir save stebėti ir tiek." Taip ir nusiteikiau. Na pas mane nemažai rado, bet juk dėl to gyvenimas nesibaigia.
Lauk lp kaip atsakymo į tau rūpimus klausimus. Bėja, kai kuriuos atsakymus geriau sužinoti anksčiau nei per vėlai
Tai gi aukštyn nosį
Aciu merginos...
O as grizau su tyrimu rezultatais pries LP, visi kraujo tyr geri, o va slapime rado kazkokia bakterija, todel darysim dar paseli kai baigis mmm...Tipo gal link slapimi pusles uzdegimo...bet gi as nieko nejauciu...
Seimos daktare pakomentavo, sako reik ziuret kas ten isaugs, gal nieko, bet gal tai ir gali but nepastojimo priezastis...o as dar isejus pagalvojau, gal tas buvo ir nesivystancio priezastis??? ar gali but...nepaklausiau...Ar gali b ut kazkas labai negero slapine?
Na tai po LP vel darysiu tyrima, lauksiu rez, kas ten per bakterija...
Kaip pagalvoju, slapimo tyrimo nesu darius n metu...Neprisimenu net kada...Kazkaip nieks man nesiule jo daryt, o as pati irgi nesusipratau...
Et...atrodo taip ir neiseisiu is tu daktaru...