Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sviliuke @ 2011 10 10, 21:23)
Man ir neramu, bet del to ka ras dar be cistos...Ech tik viskas butu ne taip blogai...lenda mintys....jau net sapnuoju nesamones...

tik nusiramink, o dar daugiau baimes isivarysi 4u.gif . dabar svarbiausia, kad ir ka berastu jau zinosi, ka ir kaip reik gydyt ax.gif o tai svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 10, 21:23)
Aciu merginos uz atsakymus...na pirmadieni LP, tai ta savaite jau matyt pabusiu namie...

Liniuxf o kodel puse metu turesit laukti stebuklo?? Ir kokio atsakymo lauksi del kurio neramu?

Man ir neramu, bet del to ka ras dar be cistos...Ech tik viskas butu ne taip blogai...lenda mintys....jau net sapnuoju nesamones...

Tu stenkis per daug neįsibaiminti..anksčiau laiko 4u.gif Visos bijo blogiausio, bet juk ne visada blogai būna ax.gif Maža ką, gal dar nieko neras smile.gif
O jei ras, juk jauduliu nieko nepakeisi. Priimk tai kaip neišvengiamą dalyką. Kaip man ginė pasakė:"nesikraustyk dėl to iš proto ir nepanikuok. Turėsi su tuo gyventi ir save stebėti ir tiek." Taip ir nusiteikiau. Na pas mane nemažai rado, bet juk dėl to gyvenimas nesibaigia. smile.gif
Lauk lp kaip atsakymo į tau rūpimus klausimus. Bėja, kai kuriuos atsakymus geriau sužinoti anksčiau nei per vėlai mirksiukas.gif
Tai gi aukštyn nosį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 10, 22:23)

nusiteik taip- kai ras ka negero tada ir pergyvensi, o i prieki ner ko, vistiek nieko nepakeisi...
o nesamoniski sapnai tai ir yra vidinio nerimo atspindys...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 10, 22:12)
nusiteik taip- kai ras ka negero tada ir pergyvensi, o i prieki ner ko, vistiek nieko nepakeisi...
o nesamoniski sapnai tai ir yra vidinio nerimo atspindys...

drinks_cheers.gif
be to pilnatis ant nosies doh.gif
aš irgi sianakt prisapnavau visokio briedo..iš vakaro užmigt apie pusantros val negalėjau..o ryte atsibudau penktą..jaučiuosi kaip trenkta..bet kaltinu artėjančią pilnatį biggrin.gif ..turbūt laikas miegot ax.gif
Atsakyti
na va, pagaliau uzsiregistravau pas savo gyd. ( nors as jos gyvenime nemacius) , kad pasidaryti visus tyrimus pries LP, kuriuos suraze ligoninej. kazin nebus per anksti jei tyrimus pasidarysiu 18d. o LP 27d. Manau per 9 dienas tyrimu rodmenys neturetu labai jau pakisti? smile.gif
Ir dar ziurekit jei 27 d. yra 4dienis, tai reikia tiketis, kad ilgai nelaiko, ir 5dieni paleistu? Kazi ar per savaitgalius irgi laiko ligoninej?
blush2.gif
Atsakyti
angele,paleidimas priklauso nuo ligonines,tik zinau kad 7dieni nepaleidineja,
merginos,puikiai pirmam psl parasyta kiek galioja tyrimai..galioja 14dienu.
Pritariu kazkuriai,kad nereikia bijoti lp,kitaip vistiek nebus,o nervai tik kenkia.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 11, 17:24)
angele,paleidimas priklauso nuo ligonines,tik zinau kad 7dieni nepaleidineja,
merginos,puikiai pirmam psl parasyta kiek galioja tyrimai..galioja 14dienu.
Pritariu kazkuriai,kad nereikia bijoti lp,kitaip vistiek nebus,o nervai tik kenkia.

g.gif as operavausi gretosios pagalbos ligoninej vilniuj, tai man tyrimai galiojo tik 10 dienu..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 17:51)
g.gif as operavausi gretosios pagalbos ligoninej vilniuj, tai man tyrimai galiojo tik 10 dienu..

Jei ta greitosios pagalbos ligonine Lazdynuose, tai as ten ir operuosiuos.
Na bet manau, kad tiks man toks tyrimu terminas. smile.gif nes ir pas seimos gyd. norint patekti reikia eilej laukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 11, 17:56)
Jei ta greitosios pagalbos ligonine Lazdynuose, tai as ten ir operuosiuos.
Na bet manau, kad tiks man toks tyrimu terminas.  smile.gif nes ir pas seimos gyd. norint patekti reikia eilej laukti.  smile.gif

o kam pas seimos gyd tau?
as nuejau pas savo ginekologes sesute, tai ji man visus lapelius tyrimams israse, o kita diena jau viska ir pasidariau ko reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 11, 18:15)
o kam pas seimos gyd tau?
as nuejau pas savo ginekologes sesute, tai ji man visus lapelius tyrimams israse, o kita diena jau viska ir pasidariau ko reikejo smile.gif

Ai tai, kad as realiai nelabai zinojau kur kreiptis, tai susisiekiau su savo med. centru ir paklausiau ka daryti, tai ji sako ateik pas seimos gyd. nes ir kardiogramos reikes su terepeuto isvadom ir padarys tuos reikiamus tyrimus. smile.gif
Ytariu, ka as cia ne nuo to galo pradejau blush2.gif
Matai as pusiau privaciam lankausi, tai pas gine einant moket reiketu, o pas seimos gyd. nea smile.gif . o LP darytis isunte is vaisingumo klinikos, nuejus su siuntimu i Ligonine , man dave ta lapa kur surasyta kokiu tyrimu reikia, tai ir kreipiaus i savo klinika smile.gif

Beje pas mano gine net sesutes nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zluges_Angelas: 11 spalio 2011 - 17:22
mergaites jei ka primenu kad yra sukurta temele tik ji kazkur nugarmejo 4u.gif

na matai kai patirties nera tai ir pradedi ne nuo to galo lotuliukas.gif as tai jau zinojau kokiu tyrimu reikes tai iskart nuejau i poliklinika ir susakiau kokiu tyrimu man reketu...jokiu lapeliu nereikejo tiesiog padare ka sakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 10, 21:08)
Tu stenkis per daug neįsibaiminti..anksčiau laiko 4u.gif  Visos bijo blogiausio, bet juk ne visada blogai būna  ax.gif Maža ką, gal dar nieko neras  smile.gif
O jei ras, juk jauduliu nieko nepakeisi. Priimk tai kaip neišvengiamą dalyką. Kaip man ginė pasakė:"nesikraustyk dėl to iš proto ir nepanikuok. Turėsi su tuo gyventi ir save stebėti ir tiek." Taip ir nusiteikiau. Na pas mane nemažai rado, bet juk dėl to gyvenimas nesibaigia.  smile.gif
Lauk lp kaip atsakymo į tau rūpimus klausimus. Bėja, kai kuriuos atsakymus geriau sužinoti anksčiau nei per vėlai  mirksiukas.gif
Tai gi aukštyn nosį  4u.gif

Aciu merginos... blush2.gif
O as grizau su tyrimu rezultatais pries LP, visi kraujo tyr geri, o va slapime rado kazkokia bakterija, todel darysim dar paseli kai baigis mmm...Tipo gal link slapimi pusles uzdegimo...bet gi as nieko nejauciu...
Seimos daktare pakomentavo, sako reik ziuret kas ten isaugs, gal nieko, bet gal tai ir gali but nepastojimo priezastis...o as dar isejus pagalvojau, gal tas buvo ir nesivystancio priezastis??? ar gali but...nepaklausiau...Ar gali b ut kazkas labai negero slapine?
Na tai po LP vel darysiu tyrima, lauksiu rez, kas ten per bakterija...
Kaip pagalvoju, slapimo tyrimo nesu darius n metu...Neprisimenu net kada...Kazkaip nieks man nesiule jo daryt, o as pati irgi nesusipratau...
Et...atrodo taip ir neiseisiu is tu daktaru... doh.gif
Atsakyti