nu nesamone zinok.man po LP jau kita diena liepe eit nusimaudyt...taip pati labai nustebau...zodziu kiek gydymo istaigu tiek nuomoniu, nes ir jokiu pleistru sake neklijuot kad greiciau sugytu...ten pastebejau jie siekia naturalumo...nesuprantu kodel neleido maudytis tau gal ka dar sildymo sezonas neprasidejes? bet siaip man apsurdiska atrodo...gal pas tave temp po LP buvo? nes pas mane viskas ciki buvo
nesakau, kad visai neleido, bet sakė dalimis maudytis
Ką grįžus ir padariau. Labiausiai galvą norėjau išsiskalauti. O kitą dieną po lp mane taip skaudėjo, kad apie maudymąsi net pagalvoti bijojau be to su drenais tai būtų tiesiog neįmanoma wc ir tai jau buvo sudėtingas išbandymas. O ligoninėj gelbėjo šlapios sevetėlės
Teisybė tame, kad kiek daktarų tiek nuomonių
Ką grįžus ir padariau. Labiausiai galvą norėjau išsiskalauti. O kitą dieną po lp mane taip skaudėjo, kad apie maudymąsi net pagalvoti bijojau be to su drenais tai būtų tiesiog neįmanoma wc ir tai jau buvo sudėtingas išbandymas. O ligoninėj gelbėjo šlapios sevetėlės
man sdn 4-a para po lp, siuliuku ner, ryt bandysiu varyt i darba- tai sdn pries miega po dusu ir palisiu...o galva tai vakar isploviau- pastangu reikejo, nes dar dujos saliutuoja
Papildyta:
ai ko dar norejau paklaust.. cia kas endometrioze turi- ar po lp pries mm ir po taip pat tepa?
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 20:28)
man sdn 4-a para po lp, siuliuku ner, ryt bandysiu varyt i darba- tai sdn pries miega po dusu ir palisiu...o galva tai vakar isploviau- pastangu reikejo, nes dar dujos saliutuoja
ai ko dar norejau paklaust.. cia kas endometrioze turi- ar po lp pries mm ir po taip pat tepa?
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 18:34)
Papildyta:
Papildyta:
Manau, merginoms gan įvairia būna. Man prieš mmm niekad netepliodavo, buvo pradėję ciklo vidury teplioti, tai šito po LP neliko, kaip ir tepliojimo po ir tų baisių skausmų irgi nebėra
QUOTE(Amarok @ 2011 10 09, 19:03)
O ligoninėj gelbėjo šlapios sevetėlės
oi servetkos slapios tai tiesiog palaima tikrai patariu visom pasiimti...ir veida pasivalyt smagu ir siaip geras dalykas
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 19:34)
Papildyta:
Papildyta:
ojojoj ar ne per anksti i darbeli?juk sunku bus as kaip tik snd antro ciklo sulaukiau po LP kaip sakant dar nesulaukiau nes tepa rudai zinok ivairiai buna as po 1 LP tai tepliojimu jokiu neturejau...o vat db se kad nori ir tepa cia zinok kiekvienai skirtingai
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 21:09)
ojojoj ar ne per anksti i darbeli?juk sunku bus as
ai plius minus jaucios manau darbe greiciau issijudinsiu ir pasimirsiu... bandysiu dirbt nepersistengiant-tausojanciu rezimu
na ziurek nes tikrai sunku....zinok skiriasi kai namie ir kai darbe
atidariau temute nauja, kad paskui neliktume benames netycia...nes kita savaite prie PC kazin kaip prisesiu tai jei ka zinokit
atidariau temute nauja, kad paskui neliktume benames netycia...nes kita savaite prie PC kazin kaip prisesiu tai jei ka zinokit
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 11:53)
o kokios narkozes noretum spinalines?
na nezinau, as isivaizduoju kad imanoma butu ta laiudiskai vadinama "saldyma" daryti, na kai apatine puse kuno nejautri padaroma, kaip per cezario pjuvi. Ar tai neimanoma?
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 07, 17:38)
As jau namie, viskas praejo idealiai, tik dabar jauciosi, kaip puse litro degtines ikalus Kol kas beveik nieko neskauda, tik zaizdas siek tiek verzia ie pecius spaudzia.. Nieko nerado, viskas idealu.. Tik vienu metu per operacija pradejo skaudeti, ir girdejau gydytoju balsus, jauciau, kad makaluoja kazka po pilva, norejau pasakyt, kad skauda, bet negalejau nei pajudeti, nei atsimerkti, nei nieko pasakyti, labai issigandau, bet tas truko neilgai, aciu Dievui...
brr, gerai kad viskas gerai baigesi
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 21:59)
na ziurek nes tikrai sunku....zinok skiriasi kai namie ir kai darbe
savaitgali buvau jau sveciuos(sunkiai bet vaidinau sveika ), sdn sode buvau, grizus jau namuose tvarkiaus rankoves paraituojus- manau ir darbe susitvarkysiu... pastebejau daug lengviau pasidare,kai pradejau daugiau judet...
aciu brangioji uz naujus namucius gaudyk
aciukas
o isivaizduokit snd maudzia visa diena pilva nes turi ateiti mmm, o pas mane pastoviai su griausmai pareina, nes endo daro savo...galvoju kada cia man tos mmm parsivilks kad pilva maudzia o rezultato nejauciu gerai kad arbatos prisgeriau sugalvojau nueiti i wc o jau pramuso taip jau gerooookaiii....zodziu plauke laivelis per ezereli...bet nieko nepajutau apart pilvo maudimo
matyt tu kaip as greit atsigaudineji, nes as jau 3 diena po LP variau i darza
man net bloga klausyt apie dalines nejautras juk cia operacija o ne cezario pjuvis...juk ji kartais trunka 2 valandas...kam gi butu smagu guleti ir viska girdeti...fe...juk cia ne cezaris kaip jus lyginat koks gi skirtumas ir ten ir ten narkoze
o isivaizduokit snd maudzia visa diena pilva nes turi ateiti mmm, o pas mane pastoviai su griausmai pareina, nes endo daro savo...galvoju kada cia man tos mmm parsivilks kad pilva maudzia o rezultato nejauciu gerai kad arbatos prisgeriau sugalvojau nueiti i wc o jau pramuso taip jau gerooookaiii....zodziu plauke laivelis per ezereli...bet nieko nepajutau apart pilvo maudimo
man net bloga klausyt apie dalines nejautras juk cia operacija o ne cezario pjuvis...juk ji kartais trunka 2 valandas...kam gi butu smagu guleti ir viska girdeti...fe...juk cia ne cezaris kaip jus lyginat koks gi skirtumas ir ten ir ten narkoze
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 22:31)
aciukas
dziaugios uz tave bent tuo kad mm lengvai prasidejo
mam kazkaip mmm nepastebimai beveik ateidavo -tepa tepa kazkiek dienu o tada ziuri bac mm... o sienom per ov lipdavau, bet skausmas buvo kazkodel kitoj pusej nei endocista
del atsigavimo tai vyrui aciu, kuris vos ne per pykcius mane is namu istempe... issijudinau per kancias, o tada ziuriu daug ir lengviau jau... jei savaigali namuos praleisciau tai tikrai sdn savijauta but daug blogesne..
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 21:59)
del atsigavimo tai vyrui aciu, kuris vos ne per pykcius mane is namu istempe... issijudinau per kancias, o tada ziuriu daug ir lengviau jau... jei savaigali namuos praleisciau tai tikrai sdn savijauta but daug blogesne..
na va koks saunus vyras zino kas zmonai geriausia na man gydytojas ir sake reiki judeti ir jokiu budu neizsisedeti, aisku viskas su saiku na taip ir dariau . tad pakankamai greit atsigavau. aisku pirmom dienom ir darbe galbus sukiau bet tikrai iveikiama o jei dar save priziuresi tai viskas bus