Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

nu nesamone zinok.man po LP jau kita diena liepe eit nusimaudyt...taip pati labai nustebau...zodziu kiek gydymo istaigu tiek nuomoniu, nes ir jokiu pleistru sake neklijuot kad greiciau sugytu...ten pastebejau jie siekia naturalumo...nesuprantu kodel neleido maudytis tau g.gif gal ka dar sildymo sezonas neprasidejes? g.gif bet siaip man apsurdiska atrodo...gal pas tave temp po LP buvo? g.gif nes pas mane viskas ciki buvo ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif nesakau, kad visai neleido, bet sakė dalimis maudytis ax.gif
Ką grįžus ir padariau. Labiausiai galvą norėjau išsiskalauti. O kitą dieną po lp mane taip skaudėjo, kad apie maudymąsi net pagalvoti bijojau doh.gif be to su drenais tai būtų tiesiog neįmanoma lotuliukas.gif wc ir tai jau buvo sudėtingas išbandymas. O ligoninėj gelbėjo šlapios sevetėlės ax.gif
Teisybė tame, kad kiek daktarų tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti
man sdn 4-a para po lp, siuliuku ner, ryt bandysiu varyt i darba- tai sdn pries miega po dusu ir palisiu...o galva tai vakar isploviau- pastangu reikejo, nes dar dujos saliutuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 20:28)
man sdn 4-a para po lp, siuliuku ner, ryt bandysiu varyt i darba- tai sdn pries miega po dusu ir palisiu...o galva tai vakar isploviau- pastangu reikejo, nes dar dujos saliutuoja lotuliukas.gif

ai ko dar norejau paklaust.. cia kas endometrioze turi- ar po lp pries mm ir po taip pat tepa?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 18:34)
Papildyta:

ai ko dar norejau paklaust.. cia kas endometrioze turi- ar po lp pries mm ir po taip pat tepa?

Manau, merginoms gan įvairia būna. Man prieš mmm niekad netepliodavo, buvo pradėję ciklo vidury teplioti, tai šito po LP neliko, kaip ir tepliojimo po ir tų baisių skausmų irgi nebėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 09, 19:03)
O ligoninėj gelbėjo šlapios sevetėlės ax.gif
Teisybė tame, kad kiek daktarų tiek nuomonių  smile.gif

oi servetkos slapios tai tiesiog palaima tikrai thumbup.gif patariu visom pasiimti...ir veida pasivalyt smagu ir siaip geras dalykas thumbup.gif
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 19:34)
Papildyta:

ojojoj ar ne per anksti i darbeli?juk sunku bus ax.gif as kaip tik snd antro ciklo sulaukiau po LP ax.gif kaip sakant dar nesulaukiau nes tepa rudai doh.gif zinok ivairiai buna as po 1 LP tai tepliojimu jokiu neturejau...o vat db se kad nori ir tepa doh.gif cia zinok kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 21:09)
ojojoj ar ne per anksti i darbeli?juk sunku bus ax.gif as

ai plius minus jaucios manau darbe greiciau issijudinsiu ir pasimirsiu... bandysiu dirbt nepersistengiant-tausojanciu rezimu ax.gif
Atsakyti
na ziurek nes tikrai sunku....zinok skiriasi kai namie ir kai darbe ax.gif

atidariau temute nauja, kad paskui neliktume benames netycia...nes kita savaite prie PC kazin kaip prisesiu tai jei ka zinokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 11:53)
o kokios narkozes noretum spinalines?

na nezinau, as isivaizduoju kad imanoma butu ta laiudiskai vadinama "saldyma" daryti, na kai apatine puse kuno nejautri padaroma, kaip per cezario pjuvi. Ar tai neimanoma? g.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 07, 17:38)
As jau namie, viskas praejo idealiai, tik dabar jauciosi, kaip puse litro degtines ikalus ohmy.gif Kol kas beveik nieko neskauda, tik zaizdas siek tiek verzia ie pecius spaudzia.. Nieko nerado, viskas idealu..  thumbup.gif  Tik vienu metu per operacija pradejo skaudeti, ir girdejau gydytoju balsus, jauciau, kad makaluoja kazka po pilva, norejau pasakyt, kad skauda, bet negalejau nei pajudeti, nei atsimerkti, nei nieko pasakyti, labai issigandau, bet tas truko neilgai, aciu Dievui...  blink.gif

brr, gerai kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 21:59)
na ziurek nes tikrai sunku....zinok skiriasi kai namie ir kai darbe ax.gif

atidariau temute nauja, kad paskui neliktume benames netycia...nes kita savaite prie PC kazin kaip prisesiu tai jei ka zinokit 4u.gif

savaitgali buvau jau sveciuos(sunkiai bet vaidinau sveika ax.gif ), sdn sode buvau, grizus jau namuose tvarkiaus rankoves paraituojus- manau ir darbe susitvarkysiu... mirksiukas.gif pastebejau daug lengviau pasidare,kai pradejau daugiau judet...

aciu brangioji uz naujus namucius thumbup.gif gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciukas ax.gif
o isivaizduokit snd maudzia visa diena pilva nes turi ateiti mmm, o pas mane pastoviai su griausmai pareina, nes endo daro savo...galvoju kada cia man tos mmm parsivilks kad pilva maudzia o rezultato nejauciu doh.gif gerai kad arbatos prisgeriau sugalvojau nueiti i wc doh.gif o jau pramuso taip jau gerooookaiii....zodziu plauke laivelis per ezereli...bet nieko nepajutau apart pilvo maudimo thumbup.gif

matyt tu kaip as greit atsigaudineji, nes as jau 3 diena po LP variau i darza lotuliukas.gif

man net bloga klausyt apie dalines nejautras juk cia operacija o ne cezario pjuvis...juk ji kartais trunka 2 valandas...kam gi butu smagu guleti ir viska girdeti...fe...juk cia ne cezaris kaip jus lyginat doh.gif koks gi skirtumas ir ten ir ten narkoze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 22:31)
aciukas ax.gif
o isivaizduokit snd maudzia visa diena pilva nes turi ateiti mmm, o pas mane pastoviai su griausmai pareina, nes endo daro savo...galvoju kada cia man tos mmm parsivilks kad pilva maudzia o rezultato nejauciu doh.gif gerai kad arbatos prisgeriau sugalvojau nueiti i wc doh.gif o jau pramuso taip jau gerooookaiii....zodziu plauke laivelis per ezereli...bet nieko nepajutau apart pilvo maudimo thumbup.gif

matyt tu kaip as greit atsigaudineji, nes as jau 3 diena po LP variau i darza lotuliukas.gif

dziaugios uz tave bent tuo kad mm lengvai prasidejo mirksiukas.gif
mam kazkaip mmm nepastebimai beveik ateidavo -tepa tepa kazkiek dienu o tada ziuri bac mm... o sienom per ov lipdavau, bet skausmas buvo kazkodel kitoj pusej nei endocista g.gif

del atsigavimo tai vyrui aciu, kuris vos ne per pykcius mane is namu istempe... ax.gif issijudinau per kancias, o tada ziuriu daug ir lengviau jau... jei savaigali namuos praleisciau tai tikrai sdn savijauta but daug blogesne..
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 09, 21:59)
del atsigavimo tai vyrui aciu, kuris vos ne per pykcius mane is namu istempe...  ax.gif issijudinau per kancias, o tada ziuriu daug ir lengviau jau... jei savaigali namuos praleisciau tai tikrai sdn savijauta but daug blogesne..

na va koks saunus vyras zino kas zmonai geriausia ax.gif na man gydytojas ir sake reiki judeti ir jokiu budu neizsisedeti, aisku viskas su saiku ax.gif na taip ir dariau . tad pakankamai greit atsigavau. mirksiukas.gif aisku pirmom dienom ir darbe galbus sukiau bet tikrai iveikiama o jei dar save priziuresi tai viskas bus thumbup.gif
Atsakyti