Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 18:23)
sveika sugrizus, gaudyk uz kancias 4u.gif  4u.gif  4u.gif
per silna narkoze gavai... doh.gif bet svarbiausia jau po visko ir rezai dziuginantys mirksiukas.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 19:52)
puikios naujienos Leja bigsmile.gif  bigsmile.gif tik potyriai nemalonus blink.gif na bet svarbiausia db gerai jautiesi 4u.gif

Dekui, mergaites, .. gal geriau butu rade kokia problema ir tada ja pasalinus as pastociau, o dabar ner problemos, tai ir neaisku del ko nepastojau per 3 IUI... nu dar hormonus tirsiuos, gal dar paaiskes rolleyes.gif .. O del tu skausmu tai idomiai ten... gerai, kad tik trumpai truko doh.gif
Atsakyti
Gerą dienelę smile.gif
na va, šiandien jau 13d. po lp. Savijauta gerėja valandom biggrin.gif
vis laisviau judu, visa mažiau kur nors tempia ar skauda. Net čiaudėti ir juoktis galiu nebebijodama, kad suskaus pilvuką ..va taip va thumbup.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif gali jau varyt i sokius thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man jau LP poryt... Kažkaip darbo dienomis geriau, neturi laiko pagalvoti, užkemši galvą kitais dalykais... O bijau labiausiai rezultatų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 09, 14:06)
Na man jau LP poryt... Kažkaip darbo dienomis geriau, neturi laiko pagalvoti, užkemši galvą kitais dalykais... O bijau labiausiai rezultatų  unsure.gif

sveikute 4u.gif suprantu tavo baimes 4u.gif bet ir pliusu izvelgt gali juk ax.gif jei dar nezinai kas ir kodel tai bent dabar suzinosi ir pajudesi tikslo link wub.gif juk irgi nemazas pliusas sakyciau ax.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausimeli - kada po LP galima eiti i baseinus ir pirtis su masazais? gavau ceki dovanu, bet suabejojau ar pavyks man ji panaudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 09, 15:56)
Mergaites, turiu klausimeli - kada po LP galima eiti i baseinus ir pirtis su masazais? gavau ceki dovanu, bet suabejojau ar pavyks man ji panaudoti  doh.gif

Nežinai kaip kitoms, bet man gydytoja sakė dvi savaites jokio maudymosi vonioje ar po dušu. Skė prauskis dalimis ax.gif dar prisakė laikytis tausojančio rėžimo. Bet, greičiausiai, čia priklauso nuo to ką per lp randa ir ką daro..na aš taip manau ax.gif
Atsakyti
Sveikos , laabai noreciau jusu pagalbos , kas davet vokelius pries operacija, kad bruksteltumet i az kiek ir kam davete? Siaip ''duot'' nelabai noriu, bet kaip mama sako, del sventos ramybes reiketu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 09, 14:06)
Na man jau LP poryt... Kažkaip darbo dienomis geriau, neturi laiko pagalvoti, užkemši galvą kitais dalykais... O bijau labiausiai rezultatų  unsure.gif

Laikau kumštukus 4u.gif
greit tas laikas prabėgs..na man kai buvo iki lp savaitė likus, atrodė, jog amžinybė..o kai liko dvi dienos, tas laikas akimirksniu pralėkė..žiūriu, kad jau rytas ir laikas į ligoninę važiuoti.
Stenkis nepanikuoti ir žiūrėti į tai kaip į neišvengiamą dalyką, kuris ateis ir praeis siekiant užsibrėžto tikslo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 09, 15:09)
Nežinai kaip kitoms, bet man gydytoja sakė dvi savaites jokio maudymosi vonioje ar po dušu. Skė prauskis dalimis  ax.gif  dar prisakė laikytis tausojančio rėžimo. Bet, greičiausiai, čia priklauso nuo to ką per lp randa ir ką daro..na aš taip manau ax.gif

na ir absurdas DV SAVAITES??? lotuliukas.gif man po LP daktaras leido maudytis po dusu po kokiu 3 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 09, 15:56)
Mergaites, turiu klausimeli - kada po LP galima eiti i baseinus ir pirtis su masazais? gavau ceki dovanu, bet suabejojau ar pavyks man ji panaudoti  doh.gif

oj gal geriau po LP atidek kokiam menesiukui tokius malonumus zinok...nes zaizdeles gali buti nepatenkintos...cia menesis tai minimum ax.gif

QUOTE(Amarok @ 2011 10 09, 16:09)
Nežinai kaip kitoms, bet man gydytoja sakė dvi savaites jokio maudymosi vonioje ar po dušu. Skė prauskis dalimis  ax.gif  dar prisakė laikytis tausojančio rėžimo. Bet, greičiausiai, čia priklauso nuo to ką per lp randa ir ką daro..na aš taip manau ax.gif

po dusu man LIEPE gydytojas eiti kita diena po LP...kas cia per apsurdai doh.gif bruzinti zaizdos nereikia...o ir praustis su kuo kai paklausiau tai paziurejo kaip i kokia protiskai atsilikusia doh.gif apie nesimaudymus net kalbos nebuvo doh.gif sake geriausia naudoti kolkas vaikiska muila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 09, 17:11)
oj gal geriau po LP atidek kokiam menesiukui tokius malonumus zinok...nes zaizdeles gali buti nepatenkintos...cia menesis tai minimum ax.gif
po dusu man LIEPE gydytojas eiti kita diena po LP...kas cia per apsurdai doh.gif bruzinti zaizdos nereikia...o ir praustis su kuo kai paklausiau tai paziurejo kaip i kokia protiskai atsilikusia doh.gif apie nesimaudymus net kalbos nebuvo doh.gif sake geriausia naudoti kolkas vaikiska muila mirksiukas.gif

na man ir kelias dienas neleido, sake kad temperatura nesukiltu. LP buvo treciadieni, o galejau maudytis pirmadieni ax.gif , bet kai nuejau siulus isitraukti sekmadieni , tai pasakiau , kad galva sestad jau isisploviau, tai sesute paziurejo ir paklause ar temperatura nesukilo , sakau ne o , ji sako na tada blogiausia praeityje bigsmile.gif na bet kol siulai neistraukti supratau, kad maudytis negalima tik apsiprausti blush2.gif na bent taip man sake g.gif
Atsakyti