Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 16:05)
pas mane net siūlų nebuvo biggrin.gif

ir pas mane nera, sake specialai nedejo kad randelis mazesnis butu..nors ir taip apatiniai duriai visai prie pat gaktos
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 15:07)
hmmm....idomu kas juos siuncia itariu kad vyr sesuo visa ta reikala organizuoja...galima but su ja dar  pasneket...
o narkoze ziuriu rimtai tave apnese, mano chirurgas iskart pasake pakalbesim apie viska po pietu dave suprast kai atsiciuchinsiu

tai as irgi gerokai po pietu ejau rezu suzinot.. bet nuo narkozes pacios tai gal tik 4ta diena jau atsigavau.. nesuprantu kodel ji mane taip paveike.. nesitikejau to visiskai, nes kai dariausi kiausidziu punkcija, apskritai nejutau, kad mane ir uzmigde buvo.. zodziu, jei dar kada teks atlaikyti narkoze, jau zinosiu, koks gali buti jos poveikis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 15:11)
ir pas mane nera, sake specialai nedejo kad randelis mazesnis butu..nors ir taip apatiniai duriai visai prie pat gaktos

as tai kai pamaciau savo pleistriukus visus apkruvintus ir man pasake, kad zaizdu neuzsiuvo, tai galvoju kad normaliai pavare.. visos zarnos lauk islips, kaip ten jos laikysis, kai reiks pleistrus nulupt.. o kai vargais negalais atsiklijavau juos, tai siek tiek juokas sueme, tokius pjuvius pamacius.. ka jau ten ir besiut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 16:16)
as tai kai pamaciau savo pleistriukus visus apkruvintus ir man pasake, kad zaizdu neuzsiuvo, tai galvoju kad normaliai pavare.. visos zarnos lauk islips, kaip ten jos laikysis, kai reiks pleistrus nulupt.. o kai vargais negalais atsiklijavau juos, tai siek tiek juokas sueme, tokius pjuvius pamacius.. ka jau ten ir besiut biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
po kiek dienu nuemei pleisriukus?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 15:11)

pas mane buvo siuliukai, bet randuku jau beveik nematyti..tokie mazyciai visai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 15:20)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
po kiek dienu nuemei pleisriukus?

apatinius pleistriukus nulupau antros dienos vakare, o nuo bambos tai dar sekancia diena nuemiau.
Atsakyti
Bet ziuriu ne viena naujai iskepta skyletoji nenori patekti i laparoskopiju saraseli,nes kolkas jokios info negaunu..
Dar primenu,kad turim savo albumeli susipazinimui,kas norit prisijungti siuskit nuotraukas adresu:laparoskopija@gmail.com prisijungimo duomenis gausit atsiunte foto.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 16:28)
Bet ziuriu ne viena naujai iskepta skyletoji nenori patekti i laparoskopiju saraseli,nes kolkas jokios info negaunu..
Dar primenu,kad turim savo albumeli susipazinimui,kas norit prisijungti siuskit nuotraukas adresu:laparoskopija@gmail.com prisijungimo duomenis gausit atsiunte foto.4u.gif

ax.gif tuoj atsiusiu blush2.gif
Atsakyti
Aš dariausi LP greitosios pagalbos ligoninėj..nuėjau dešimtą dieną siūlų išsitrauki, tai ir atsakymą įrašė iškart ir siūlus ištraukė smile.gif
O tempimus ir dilgčiojimus vis dar jaučiu. Šiandien 12d. po lp, bet mėlynę tokią geltonai žąlią vis dar turiu aplink bambą smile.gif
O pleistriukus eidama iš namų visada užsiklijuoju, nes kitaip jokių kelnių užsimauti negalėčiau..pleistriukus pirkau vaistinėj sterilius. per juos oda kvėpuoja, tai žaizdai gyti netrukdo ax.gif

..einu lauraz5 prisiduoti biggrin.gif
Atsakyti
nu va kokios saunuoles 4u.gif kai grysiu namuku visas suregistruosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 06, 23:59)
Sekmes tau rytoj lauksim geru rezultatu mirksiukas.gif

QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 07, 00:51)
Sekmingos operacijos, lengvo atsigavimo po jos ir kuo greiciau dziugiu naujienu !!!!  4u.gif

As jau namie, viskas praejo idealiai, tik dabar jauciosi, kaip puse litro degtines ikalus ohmy.gif Kol kas beveik nieko neskauda, tik zaizdas siek tiek verzia ie pecius spaudzia.. Nieko nerado, viskas idealu.. thumbup.gif Tik vienu metu per operacija pradejo skaudeti, ir girdejau gydytoju balsus, jauciau, kad makaluoja kazka po pilva, norejau pasakyt, kad skauda, bet negalejau nei pajudeti, nei atsimerkti, nei nieko pasakyti, labai issigandau, bet tas truko neilgai, aciu Dievui... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 07, 18:38)
As jau namie, viskas praejo idealiai, tik dabar jauciosi, kaip puse litro degtines ikalus ohmy.gif Kol kas beveik nieko neskauda, tik zaizdas siek tiek verzia ie pecius spaudzia.. Nieko nerado, viskas idealu..  thumbup.gif  Tik vienu metu per operacija pradejo skaudeti, ir girdejau gydytoju balsus, jauciau, kad makaluoja kazka po pilva, norejau pasakyt, kad skauda, bet negalejau nei pajudeti, nei atsimerkti, nei nieko pasakyti, labai issigandau, bet tas truko neilgai, aciu Dievui...  blink.gif

sveika sugrizus, gaudyk uz kancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
per silna narkoze gavai... doh.gif bet svarbiausia jau po visko ir rezai dziuginantys mirksiukas.gif
Atsakyti
puikios naujienos Leja bigsmile.gif bigsmile.gif tik potyriai nemalonus blink.gif na bet svarbiausia db gerai jautiesi 4u.gif
Atsakyti