Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

[quote=vegele,2011 10 07, 11:53]
tada patariu susisiekti su operavusiu gydytoju, nes biopsijos atsakymai greitai buna, o kad israsas keliauja tiek laiko tai cia uzimtumo plius tingizmo reikalas...
nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif tvirtybes tau...
Papildyta:

o kokiu budu su ta gydytoja man susisiekti? :/ ar galiu tiesiog i registratura paskambinti ir paprasyti gydytojos telefono? g.gif
Atsakyti
[quote=xlx,2011 10 07, 12:45]
[quote=vegele,2011 10 07, 11:53]
tada patariu susisiekti su operavusiu gydytoju, nes biopsijos atsakymai greitai buna, o kad israsas keliauja tiek laiko tai cia uzimtumo plius tingizmo reikalas...
nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif tvirtybes tau...
Papildyta:

o kokiu budu su ta gydytoja man susisiekti? :/ ar galiu tiesiog i registratura paskambinti ir paprasyti gydytojos telefono? g.gif
[/quote]
manau nelabai registraturoj tau pasakys gydytojo tel. O nebutu galimybes nuvykti i ligonine pas gydytoja ir pasneketi?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 07, 12:50)
manau nelabai registraturoj tau pasakys gydytojo tel. O nebutu galimybes nuvykti i ligonine pas gydytoja ir pasneketi?

Neisivaizduoju..juk del kiekvienos konsultacijos, reikia tureti is poliklinikos siuntima.. o be siuntimo kaip ten pas ta gydytoja eiti.. g.gif o gal rimtai reikes paskambinti i registratura ir bent jau paklausti, ka tokiu atveju daryti.. ar galima siaip pas gydytoja uzeiti, ar galima paskambinti jai.. ar tik sedet ir laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 13:03)
Neisivaizduoju..juk del kiekvienos konsultacijos, reikia tureti is poliklinikos siuntima.. o be siuntimo kaip ten pas ta gydytoja eiti..  g.gif o gal rimtai reikes paskambinti i registratura ir bent jau paklausti, ka tokiu atveju daryti.. ar galima siaip pas gydytoja uzeiti, ar galima paskambinti jai.. ar tik sedet ir laukt  doh.gif

Na man reikejo kai ko pasiklausti mane operavusios gydytojos, tai nuejau i skyriu, kuriame gulejau, atsisedau ant sofkutes ir laukiau kol uzmatysiu savo gydytoja biggrin.gif aisku valanda prasedejau, bet sulaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 13:45)

internete susieskok tel nr skyriaus kur dirba gydytojas ir skambinek..pirma krata pasiskambinus gal ir nerasi jo, bet apsisarvok kntrybe, patarimas-skambink nuo kokiu puse 8, paklausk gal koks kitas nr butu kur galima but su juo susisiekti...asmeninius nr retai kada duoda bet bandyti verta. o jei ne tai kaip sakes pries tai forumiete nuvaziuoji i skyriu pasidomi ar yra darbe sdn, kur ieskot ir lauki...pasirodys gi kada nors mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai iskilo klausimas kur jus turit lp kad atsakymu nebuna iskart?suprantu,kad po lp siuncia audinius onkologiniam tyrimui tada reikia laukti ats,bet visa kita turetu atiduoti israsant is ligonines..kaip cia taip ilgai jum tenka laukti?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 07, 15:47)
man tai iskilo klausimas kur jus turit lp kad atsakymu nebuna iskart?suprantu,kad po lp siuncia audinius onkologiniam tyrimui tada reikia laukti ats,bet visa kita turetu atiduoti israsant is ligonines..kaip cia taip ilgai jum tenka laukti?

as AKose dariaus, ranka rasyta pora sakyniu israsa gavau iskart, o su onkocit atsakymu pilno israso teks laukti iki pusantro men
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 14:50)
as AKose dariaus, ranka rasyta pora sakyniu israsa gavau iskart, o su onkocit atsakymu pilno israso teks laukti iki pusantro men

As irgi AK dariausi.. bet net ir ranka rasyto jokio popieriaus negavau.. as net taip per migla tik atsimenu, kaip man zodziu komentavo operacijos eiga.. net nedaejo paklaust nei apie biliuteni, nei ka.. tik zinau, kad baisiai sunkiai po to grizau i palata, vos neapalpau..zodziu narkoze gerai suveike.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 14:29)
internete susieskok tel nr skyriaus kur dirba gydytojas ir skambinek..pirma krata pasiskambinus gal ir nerasi jo, bet apsisarvok kntrybe, patarimas-skambink nuo kokiu puse 8, paklausk gal koks kitas  nr butu kur galima but su juo susisiekti...asmeninius nr retai kada duoda bet bandyti verta. o jei ne tai kaip sakes pries tai forumiete nuvaziuoji i skyriu pasidomi ar yra darbe sdn, kur ieskot ir lauki...pasirodys gi kada nors mirksiukas.gif

paskambinau i registratura, gavau nurodyma skambinti i gydytoju kambari, paskambinau, atsiliepe E.Bauzyte, sake, kad nieko telefonu komentuoti negali, o atsakymai iki 10.19 d. tures but nusiusti i poliklinika.. nu tai vat galvoju gal palauksiu, jei nebus - tada jau skambinsiu varpais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 14:59)
As irgi AK dariausi.. bet net ir ranka rasyto jokio popieriaus negavau.. as net taip per migla tik atsimenu, kaip man zodziu komentavo operacijos eiga.. net nedaejo paklaust nei apie biliuteni, nei ka.. tik zinau, kad baisiai sunkiai po to grizau i palata, vos neapalpau..zodziu narkoze gerai suveike.. doh.gif

kaip idomiai cia..as GPL dariausi LP. Tai man visa operacijos aprasyma atidave, kai israse is ligonines, o tyrimu atsakyma suzinojau po 6 dienu, kai nuejau siulu issitraukti..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 07, 15:03)
kaip idomiai cia..as GPL dariausi LP. Tai man visa operacijos aprasyma atidave, kai israse is ligonines, o tyrimu atsakyma suzinojau po 6 dienu, kai nuejau siulu issitraukti..

pas mane net siūlų nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 16:02)
Papildyta:
paskambinau i registratura, gavau nurodyma skambinti i gydytoju kambari, paskambinau, atsiliepe E.Bauzyte, sake, kad nieko telefonu komentuoti negali, o atsakymai iki 10.19 d. tures but nusiusti i poliklinika.. nu tai vat galvoju gal palauksiu, jei nebus - tada jau skambinsiu varpais smile.gif

hmmm....idomu kas juos siuncia itariu kad vyr sesuo visa ta reikala organizuoja...galima but su ja dar pasneket...
o narkoze ziuriu rimtai tave apnese, mano chirurgas iskart pasake pakalbesim apie viska po pietu dave suprast kai atsiciuchinsiu
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 15:05)
pas mane net siūlų nebuvo biggrin.gif

kazkuom uzlipde biggrin.gif juokauju..ir gerai, kad ner, mazesnis galvos skausmas smile.gif
Atsakyti