Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 10:35)
dabar ranka surase poros sakyniu israsa, o tas tikras tik po menesio ar pusantro atsiras poliklinikoj.

po pusantro? doh.gif man sakė, kad apie mėnesį reikės laukt.. aš jau ir to nebeiškenčiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 11:41)
po pusantro?  doh.gif man sakė, kad  apie mėnesį reikės laukt.. aš jau ir to nebeiškenčiu  verysad.gif

zinai kaip su tais uzimtuoliais buna...kai jau pasake menuo,pusantro tai jau nusiteikiau ir iki dvieju viskas uzsitemps... laukimas sunkus bet kazkaip negalvoju apie tai, ateis israsas- bus del ko pergyventi tai ir pergyvensiu, kitaip uzsidepresuot galima juodai...vistiek nieko negalim pakeisti...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 10:50)
zinai kaip su tais uzimtuoliais buna...kai jau pasake menuo,pusantro tai jau nusiteikiau ir iki dvieju viskas uzsitemps... laukimas sunkus bet kazkaip negalvoju apie tai, ateis israsas- bus del ko pergyventi tai ir pergyvensiu, kitaip uzsidepresuot galima juodai...vistiek nieko negalim pakeisti...

as nedepresuoju, tik man reikia zinoti atsakyma, kad zinociau, kaip toliau planus deliotis.. nors giliai viduje nujauciu, kad tu planu jau nebeprireiks, nes atsakymai bus nekokie.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 12:09)
as nedepresuoju, tik man reikia zinoti atsakyma, kad zinociau, kaip toliau planus deliotis.. nors giliai viduje nujauciu, kad tu planu jau nebeprireiks, nes atsakymai bus nekokie.. verysad.gif

ta prasme onko itari?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 11:26)
turės būt gerai wink.gif
o už kiek laiko tau sakė atsiųs atsakymus (epokrizę)?

man dare liepos menesi, ir po siai dienai dar negavau atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 07, 12:24)
man dare liepos menesi, ir po siai dienai dar negavau atsakymo  doh.gif

gal bandyk pakrutink jau g.gif o tai galu gale isvis pasimes...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 12:29)
gal bandyk pakrutink jau g.gif o tai galu gale isvis pasimes...

tai kad gi vis istaiga - Bak'as
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 11:22)
ta prasme onko itari?

jo..pas mane buvo gimdos kaklelio pakitimai nedideli, turiu aukstos rizikos ZPV.. turejau 3IUI ir 1IVF.. o stimuliuojantys vaistai nemazina, o didina vezio tikimybe, taip kad negaliu tiketis kazkokio stebuklo..
Atsakyti
QUOTE(Liniuxf @ 2011 10 06, 20:25)
As irgi merginos prisiduodu, man dare siandien, ilgai...II stadija endometrioze, dabar atigavineju..
Parasysiu ryt
Sekmes visoms, likimo drauges  doh.gif

laikykis!lauksim ziniu!
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 09:14)
kiek laiko jums reikejo atsigavimui po  LP? man daryta treciadieni, bet dar sdn jaucios kaip sudauzyta, pilve kazkas kaip ir kliunksi, duju pilna... verysad.gif tikrai neesu is tu popu lialiu nekantriu, bet galvojau bus lengviau, tuo labiau kad chirurgas kaip ir siule kita diena po LP i darba...

po 1lp atsigavinejau 10dienu,o po 2lp atsigavau po 2dienu,cia nuo narkozes priklauso ir manau muo chirurgo..siaip paprastai duoda 10dienu bilioteni.
Kazkas klause del dalines narkozes,deja negirdejau,kad lp metu tokia taikytu..juk cia operacija.

QUOTE(maidala @ 2011 10 07, 09:59)
Sveikos, merginos,
turiu klausima - man sake kad darys LP su pilna nejautra. Kazkaip keista, ar negalima tokios operacijos daryti su daline nejautra?
Sorry jei jau apie tai diskutavot, neskaiciau visos temos. Man LP paskirta 11.07 blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 07, 12:31)
tai kad gi vis istaiga - Bak'as

taip kaip as menesi laiko laukiau is vk del chlamidiju,mikoplazmu,ureoplazmu rezultatu. taip taip kai bus paskambinsim.. dar ne dar ne...o cionga galiausiai kai uzkeliau viens du atsirado..bet paskutinis pokalbis telefonu buvo tai kazkaip suabejojau del rezu... g.gif kai vaziuosiu pas gine dar pasiaiskinsiu...
beje kiekvviena karta privaciose kai duoda korteleje pasirasyt- pasitikrinkit pavarde varda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 07 spalio 2011 - 10:41
QUOTE(maidala @ 2011 10 07, 09:59)
Sveikos, merginos,
turiu klausima - man sake kad darys LP su pilna nejautra. Kazkaip keista, ar negalima tokios operacijos daryti su daline nejautra?
Sorry jei jau apie tai diskutavot, neskaiciau visos temos. Man LP paskirta 11.07 blush2.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 12:09)

tada patariu susisiekti su operavusiu gydytoju, nes biopsijos atsakymai greitai buna, o kad israsas keliauja tiek laiko tai cia uzimtumo plius tingizmo reikalas...
nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif tvirtybes tau...
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2011 10 07, 12:40)

o kokios narkozes noretum spinalines?
Atsakyti