Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 05, 23:03)
na keista kad neliepe  g.gif  bet matyt patys ligoninej nustatines  mirksiukas.gif

o as bijau, kad pamirso ohmy.gif

Gerai merginos, ate, ryt ryte guluosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 06, 23:51)

Gerai merginos, ate, ryt ryte guluosi  blush2.gif

Sekmes tau rytoj lauksim geru rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 06, 23:51)

Gerai merginos, ate, ryt ryte guluosi  blush2.gif

Sekmingos operacijos, lengvo atsigavimo po jos ir kuo greiciau dziugiu naujienu !!!! 4u.gif
Atsakyti
kiek laiko jums reikejo atsigavimui po LP? man daryta treciadieni, bet dar sdn jaucios kaip sudauzyta, pilve kazkas kaip ir kliunksi, duju pilna... verysad.gif tikrai neesu is tu popu lialiu nekantriu, bet galvojau bus lengviau, tuo labiau kad chirurgas kaip ir siule kita diena po LP i darba...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 10:14)
kiek laiko jums reikejo atsigavimui po  LP? man daryta treciadieni, bet dar sdn jaucios kaip sudauzyta, pilve kazkas kaip ir kliunksi, duju pilna... verysad.gif tikrai neesu is tu popu lialiu nekantriu, bet galvojau bus lengviau, tuo labiau kad chirurgas kaip ir siule kita diena po LP i darba...

Man tai jau gerai buvo kita diena po operacijos, tik vaziuojant per duobes nelabai malonus jausmas smile.gif o pilnai atsigavau po 4dienu, jau ir moksluose sedejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 09:14)
kiek laiko jums reikejo atsigavimui po  LP? man daryta treciadieni, bet dar sdn jaucios kaip sudauzyta, pilve kazkas kaip ir kliunksi, duju pilna... verysad.gif tikrai neesu is tu popu lialiu nekantriu, bet galvojau bus lengviau, tuo labiau kad chirurgas kaip ir siule kita diena po LP i darba...

as tai zinok beveik savaite atsigauti negalejau.. o apie ejima i darba sekancia diena net pagalvot nebuciau galejusi.. o geriausias bajeris buvo tame, kad kai gydytoja klause, kuriam laikui noriu biliutenio, tai sakiau, kad 5 dienoms, bet gydytoja sake, kad nelabai galim, bet paziuresim, ka galim padaryti.. nu tai emiau ir supratau, kad kaip nors ji man toms 5 dienoms ir israsys biliuteni.. o kai grizus i darba pradejau pildyt prasyma pasalpai gauti, pasirode, kad biliuteni turejau tik 3 dienas.. doh.gif tada siek tiek susinervinau, nes kaip ne kaip 2 dienas pravaikstu prisidariau.. biggrin.gif na bet kol kas nieko, tai gal taip ir susigules, nieks nepastebes (na as taip vis tikiuosi biggrin.gif). Svarbiausia tai, kad jokiu budu as ir po tu 3 dienu nebuciau i darba isejus.. nes dar vis jauciau narkoves poveiki, o apie pilva tai as visai tyliu smile.gif
Atsakyti
pilvo apacios as ne jauciu visiskai, suspausta krutines lasta, nugara ir po krutinkauliu skaudena.. o jau sukoset doh.gif bandziau ir judet daugiau ir kmynu arbateles geriu...pradedu jau koki plauciu uzdegima vos ne diagnozuot sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 09:42)
pilvo apacios as ne jauciu visiskai, suspausta krutines lasta, nugara ir po krutinkauliu skaudena.. o jau sukoset  doh.gif bandziau ir judet daugiau ir kmynu arbateles geriu...pradedu jau koki plauciu uzdegima vos ne diagnozuot sau g.gif

nusiramink, cia tikrai pooperaciniai simptomai! wink.gif nuo tu duju atrodo, kad esi ispusta kaip balionas, o kai padarai staigesni judesi - atsiranda dilgciojimai. O plauciu uzdegimas tai cia visai ne prie ko, jei butu uzdegimas, tikrai nejaustum absoliuciai jokio skausmo, tik butu ant tiek silpna, jog is lovos sunku butu islipt ir daug kosetum, atkosedama tokius geltonus varliukus smile.gif taip, kad ramiai reabilituokis, o arbateles tai aisku gerk, ir kuo daugiau - tuo geriau smile.gif
Neuzilgo dar atsiras toks tempimas bamboje, tai cia irgi taip turi buti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
turiu klausima - man sake kad darys LP su pilna nejautra. Kazkaip keista, ar negalima tokios operacijos daryti su daline nejautra?
Sorry jei jau apie tai diskutavot, neskaiciau visos temos. Man LP paskirta 11.07 blush2.gif
Atsakyti
aciu merginos- jeigu ne man vienai tokie skundai reiskas viskas ok, kaip nors praeis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 07, 10:21)
aciu  merginos- jeigu ne man vienai tokie skundai reiskas viskas ok, kaip nors praeis... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

turės būt gerai wink.gif
o už kiek laiko tau sakė atsiųs atsakymus (epokrizę)?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 10 07, 11:26)
turės būt gerai wink.gif
o už kiek laiko tau sakė atsiųs atsakymus (epokrizę)?

dabar ranka surase poros sakyniu israsa, o tas tikras tik po menesio ar pusantro atsiras poliklinikoj.
Atsakyti