sveikos merginkos stai ir as patapau skyleta jusu sese
veiksmas vyko vakar AKose operavo GM . taigi apie viska nuo pradziu... 7.30 turejau but priemime, bet per didelius kamscius velavom, stresiukui padus kutenant prisiminiau vienos forumietes skaiciavimus: du tukstanciai penki simtai dvidemt du, du tukstanciai penki simtai dvidesimt tris ir tt...zinokit veikia toliau priemimas,istorijos uzvedimas - uzsitesė beveik valanda...po nosim kisa punda popieriu ir pasirasykit greiciau pasirasykit... nuvede konsultacijai pas ginekologa patikrino tyrimus ir nuvede i skyriu.dave spintele persirengimui(uzsidedi tik marskinius ligonines, savo chalata na ir slepetes, as dar ir kojines siltas uzsidejau).vos uzejus i palata (cia sesiaviete isbudimo palata, kur buni ir pries ir po op)prisistate anesteziologe(gan maloni pagyvenusi moteriske) ir GM. simtas klausimu kuriu net nespeji virskinti ir... i operacine.paaiskino kad kazkuri is moteru neatvyko- jie pusvalandi veluoja uztad toks skubejimas... paciai net keista bet buvau visiskai rami...
savo kojom nuejau i operacine, pakeliui uzdejo kepure ir bachilus, beje leido pasilikti ir kojines (patariu visom nes po operacijos salta o atsikelt dar negali). atsiguliau ant stalo, pririso, istate perifeni kateteri, ir leido vaistus,snekino snekino....ir jauciu as jau palatoje, plaukiojantys vaizdai po truputi ryskeja..girdziu chirurgo balsa kalbant su vyru, kad lankymas uzdraustas palatoje atvaziuokit po pietu -busiu atsibudus iseisiu pati..po truputi isbudau ir viskas. sesute rupestinga sukinejasi klausdama kaip jautieesi, suleidzia vaistu, apkloja..chirurgas laiks nuo laiko prieina..anesteziologe...prieziura tikrai gera. po pietu isvaziavau namo, taip buvom su GM susitare. na o savijauta- pilvo apacios neskaudejo visai, bet nuo duju labai ispusta jauciaus -nei ikvept nei apsisukt, net raktikauli skaudejo, o jau pakoset ...per anksti manau atsigeriau vandens,skrandis dar nevirskino- tai vemiau labai...
sdn jauciuos kaip sumusta, dar dujos neisejo- sunku kvepuot...bet stengiosi daugiau judet.isgeriau ibumaxo...svarbiausia kad jau po visko...
LP metu pasalino cista endometriozine, keleta zidinuku ant slapimo pusles, ir pridegino keleta pilvapleveje, kiausintakiai sako pratekami...
siuliuku nepaliko, kad mazesni randai butu,po2-3 dienu tik nusiismsiu tvarscius.apatinai du duriai visiskai zemai praktiskai prie pat gaktos,tad dziaugios kad radukai nesimatys is po maudimkiu
taigi- diiiiiiidelis aaaaaciu visom uz palaikyma, pasidalinta patirti ir patarimus.. tikrai jauties daug saugiau kada zinai kas bus,kaip ir pan...nes ligoninej vyksta viskas mechaniskai konvejeriu nelieka laiko(o gal ir noro) nei informacijai nei patarimams...
Sveikos, merginos, pagaliau as , maciau, pasigedot manes, kaip malonu.... juk dar naujoke . Vakar grizau is krikscioniskuju, fiziskai jauciuosi gana gerai, moraliskai... nepasakyciau, kad blogai, greiciau nestabiliai. Operavo mane P.V. , bet kaip jis pats sake, negalejo isoperuoti taip, kaip norejo, nes viduj ten pas mane istisa atvira zaizda, kur uzkabinsi, visur sliuksteli kraujas, zodziu, gavo pakovoti su labai sunkiai sustabdomu kraujavimu. Rezultatas - desines cistos nebeturiu, desinys kiasintakis - nelabai suprantu, bet nieko gero. Iki kaires puses nespejo nukeliauti, stabde kraujavima. Ir dar daug visokio "gero"... Endo 3 stad. Gilintis nenoriu, nes tada imu panikuoti. Dabar geroji puse : P.V. PASKIRTAS GYDYMAS: Pabandyti pastoti - nepastojant - Diphereline - bandyti pastoti. Nepastojant SL(?) Zodziu, atgavau tikejima, nes tikiu, kad gydytojas kazkoki geruma nutylejo ir pasiliko sau, nes Diphereline nebuvo paskirtas iskart, kad ta endo numarinti... Zoziu, ten, kur susirenka du ar trys Mano vardu, Esu trap jusu, o mes su P.V. jau dviese
QUOTE(stryga @ 2011 10 06, 14:17)
Sveikos, merginos, pagaliau as , maciau, pasigedot manes, kaip malonu.... juk dar naujoke . Vakar grizau is krikscioniskuju, fiziskai jauciuosi gana gerai, moraliskai... nepasakyciau, kad blogai, greiciau nestabiliai. Operavo mane P.V. , bet kaip jis pats sake, negalejo isoperuoti taip, kaip norejo, nes viduj ten pas mane istisa atvira zaizda, kur uzkabinsi, visur sliuksteli kraujas, zodziu, gavo pakovoti su labai sunkiai sustabdomu kraujavimu. Rezultatas - desines cistos nebeturiu, desinys kiasintakis - nelabai suprantu, bet nieko gero. Iki kaires puses nespejo nukeliauti, stabde kraujavima. Ir dar daug visokio "gero"... Endo 3 stad. Gilintis nenoriu, nes tada imu panikuoti. Dabar geroji puse : P.V. PASKIRTAS GYDYMAS: Pabandyti pastoti - nepastojant - Diphereline - bandyti pastoti. Nepastojant SL(?) Zodziu, atgavau tikejima, nes tikiu, kad gydytojas kazkoki geruma nutylejo ir pasiliko sau, nes Diphereline nebuvo paskirtas iskart, kad ta endo numarinti... Zoziu, ten, kur susirenka du ar trys Mano vardu, Esu trap jusu, o mes su P.V. jau dviese
Dziugu girdeti, kad su gerom emocijom gryzai ir su dideliu tikeimu
Cia ir patarle pritaikyti tau galima, jei uzvertos dyrys, visada bus paliktas pravertas langas
tai kaip ir uzvertos durys buvo lengvam pastojimui, tai padare skylutes vietoj tu langeliu, kad galetu kai kas ylysti
Labai reik tiketi, kad nereikes jokio skatinimo!!!
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 06, 15:05)
Dziugu girdeti, kad su gerom emocijom gryzai ir su dideliu tikeimu
Cia ir patarle pritaikyti tau galima, jei uzvertos dyrys, visada bus paliktas pravertas langas
tai kaip ir uzvertos durys buvo lengvam pastojimui, tai padare skylutes vietoj tu langeliu, kad galetu kai kas ylysti
Oi Aciu
QUOTE(vegele @ 2011 10 06, 13:33)
vos uzejus i palata (cia sesiaviete isbudimo palata, kur buni ir pries ir po op)prisistate anesteziologe(gan maloni pagyvenusi moteriske) ir GM. simtas klausimu kuriu net nespeji virskinti ir... i operacine.
Aš guluosi į Kauno klinikas pirmadienį, operuos kitą dieną, jau tokia čia tvarka.
Jau 4 m. nematau II
Norėjau paklausti kokia buvo padėka anesteziologui ir gydytojui?
Prisiskaičiau visko pilnai, ačiū jums, bent jau žinosiu kokia eiga ir ką su savimi pasiimti, bet vat kaip ir kiek atsidėkoti nerandu, gal kas į AŽ brūkšteltu
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 05, 17:22)
Ne zaizdeliu jis nebijo, prasidejo ivairios priezastys nepradet vaikelio: nezinau kiek dirbsiu, neturim nuosavo busto.. o tada kai turesim nuosava busta, aisku, paskolos pagalba, prasides kitos problemos, is ko mes auginsim vaika, reikia paskola moket... nelemta man turet leliuka (( ir kam as tokia reikalinga busiu..
varksiuke..laikykis..vyrai zinok bailiai,pas mane panasi situacija su MB problemos..po lp taip ir nebuvo ND ir taip jau4men..todel,kad uzsiblokuoja vyrams viskas..jiems reikia laiko..jie jauciasi bejegiai,silpni..liudni,visi tie pasiteisinimai tai pridengti baimes,jokiu budu nepyk ant vyro..suprask ji,bet aiskink situacija,prasyk,kad suprastu tave.
QUOTE(stryga @ 2011 10 06, 14:17)
PASKIRTAS GYDYMAS: Pabandyti pastoti - nepastojant - Diphereline - bandyti pastoti. Nepastojant SL(?) Zodziu, atgavau tikejima, nes tikiu, kad gydytojas kazkoki geruma nutylejo ir pasiliko sau, nes Diphereline nebuvo paskirtas iskart, kad ta endo numarinti...
man irgi dare lp P.V rasta 3st endo,gydymas tas pats kaip tau,visada toki skiria su tokia situacija,o ir nuotaika mano irgi tokia pat buvo kai isejau is P.V kabineto,jis moka ikvepti ir ipucia pasitikejimo diferelina iskart skiria tik su 4st ir tai ne visais atvejais.
Mazoji,neimk tu i galva tos anytos,jei gyvenat atskirai tuo labiau,jusu seima yra jusu seima ir ji tik salia jusu seimos,jei gali venk jos..stenkis kuo maziau su ja bendraut kazkokiom artimesnem temom..zodziu ji tau ne rodiklis ir atsimink tai.
O drilingas tik viena karta daromas? Ar po kazkiek laiko vel gali subadyti? Sito nepaklausiau gydytojo... Nes jei dabar vyras nenori, uzsinores tada kai tos mano kiausides vel bus neproduktyvios.. O as turiu vilties ir tikiuosi kad uzteks tik stimuliacijos
stryga, vegele,
Džiugu, jog viskas sklandžiai praėjo
na, ką..dabar gandrus urmu imsim
Aš saviškio paklausiau, vakar, ar jis nedės į krūmus kai ateis laikas ND užsiimti? Tas padarė dideles, dideles akis ir atsakė:"aš nenoriu, kad man keptuvė prie veido priliptų"
oi kaip juokiausi
Daba ir suprask kad nori..ar jis iš didelio noro čia ar iš baimės taip lengvai pasirašo
Aurutytea, tu leisk jam kokia savaitėlę pamastyt..gal ims ir pats atsikvošės
Džiugu, jog viskas sklandžiai praėjo
na, ką..dabar gandrus urmu imsim
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 06, 16:35)
O drilingas tik viena karta daromas? Ar po kazkiek laiko vel gali subadyti? Sito nepaklausiau gydytojo... Nes jei dabar vyras nenori, uzsinores tada kai tos mano kiausides vel bus neproduktyvios.. O as turiu vilties ir tikiuosi kad uzteks tik stimuliacijos
Aš saviškio paklausiau, vakar, ar jis nedės į krūmus kai ateis laikas ND užsiimti? Tas padarė dideles, dideles akis ir atsakė:"aš nenoriu, kad man keptuvė prie veido priliptų"
oi kaip juokiausi
Daba ir suprask kad nori..ar jis iš didelio noro čia ar iš baimės taip lengvai pasirašo
Aurutytea, tu leisk jam kokia savaitėlę pamastyt..gal ims ir pats atsikvošės
po driliacijos tos skylutes uzgyja po kazkiek laiko kiek zinau,aisku dar kart daro bet tavo vyras turi suprasti,kad narkoze ne vitaminas ir kad jam kazkam uzplaukus negalesi kiekviena kart gult po peiliu,jam turetu but dzin tie namai paskolos ir pan juk kalba eina apie tavo sveikata,juk ne jaunyn einam..pgl naujausius tyrimus mokslininkai nustate kad reprodukcinis amzius nuo kurio viskas pradeda letet 28metai..kai bus namai,masina ir dar kas tai bet nebus vaiku..idomu kas jam svarbiau,
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 06, 19:29)
po driliacijos tos skylutes uzgyja po kazkiek laiko kiek zinau,aisku dar kart daro bet tavo vyras turi suprasti,kad narkoze ne vitaminas ir kad jam kazkam uzplaukus negalesi kiekviena kart gult po peiliu,jam turetu but dzin tie namai paskolos ir pan juk kalba eina apie tavo sveikata,juk ne jaunyn einam..pgl naujausius tyrimus mokslininkai nustate kad reprodukcinis amzius nuo kurio viskas pradeda letet 28metai..kai bus namai,masina ir dar kas tai bet nebus vaiku..idomu kas jam svarbiau,
o man norisi tiketi kad leteti pradeda ne anksciau kaip 30m bent pirmiau taip rasydavo, o dabar jau ankstinti pradejo. ech man iki letejimo tik meteliai beliko bet gal kaip nors...
QUOTE(Liniuxf @ 2011 10 06, 20:25)
As irgi merginos prisiduodu, man dare siandien, ilgai...II stadija endometrioze, dabar atigavineju..
Parasysiu ryt
Sekmes visoms, likimo drauges
Parasysiu ryt
Sekmes visoms, likimo drauges
Niu va kiek daug čia mūsų sulopytų bus
Sustiprėsi ir pasirodyk