QUOTE(Dormeja @ 2011 10 05, 13:32)
Tai vat, kad ta visuomenė "durna", neišprususi ir t.t., dėl to ir sunku, nes pakeisti ypač vyresnių žmonių tarybinį mąstymą neįmanoma. O dar skaudžiau, kai nėra paramos iš artimiausių žmonių. Galiu tave tik užjausti ir palinkėti stiprybės
. Ai bet man rodos tuo tu musm parodysi II
ir užvirusuosi visas
Aš ir pati nežinau, kokios reakcijos sulauksim, kai sužinos mūsų artimieji. Mama mane jau pradeda kamantinėti, bet aš per daug dar nesileidžiu
, nes ir pati dar ne ką žinau apie savo situaciją. Bet laikas tiksi, artėja lap, vistiek reiks papasakoti, nes noriu, kad bent patys artimiausi žinotų. Juk jau nesam tokie jauni, kad galėtume ilgai laukti ir priežasčių neieškoti. Visiems atrodo savaime suprantamas dalykas ir klausimai tie normalūs, tik kai pačiam skaudu, kai pats su tuo negali susitaikyti tai ir su kitais sunku apie tai kalbėti
Nepatyręs, niekada nesupras
Gerai, nors kad SM yra, galima susiburti, kalbėti apie savo bėdas, dalintis patirtimi.
Zinai, niekaip nesuvokiu kai anyta vis primeta- "klausimas ar ju dar bus tu vaiku?"
"va neklauso, kam tie vaikai reikalingi?"- cia palaikymas? dar jei suzinotu kad vaikstom po tokias istaigas tai pasiustu, sakytu ka cia isigalvoji, pati kalta, o kad vyro "buozgalviai" visai beveik miegantys, jis vaikystej kiaulyte sirgo.
kaip nors istversiu, bet sau prisizadejau, kai turesiu savo leliu- ne minutes su ta mociute savo vaiko vieno nepaliksiu, nes kai daba toki "palaikyma" jauciu tai nemanau kad kaskas paskeis.
pas ja mastymas nezinau is kur toks susiformaves, - as pagimdziau vaikus, dabar jie mane tegu ant ranku nesioja- cia normalu?
cia gal ne i tema as isiverziau su savo virkavimais...... bet mano vaikai manes nebijos, zinau kad auginsiu ne sau, jie juk kaskada iseis savo lizda sukti....
Papildyta:
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 05, 17:22)
Ne zaizdeliu jis nebijo, prasidejo ivairios priezastys nepradet vaikelio: nezinau kiek dirbsiu, neturim nuosavo busto.. o tada kai turesim nuosava busta, aisku, paskolos pagalba, prasides kitos problemos, is ko mes auginsim vaika, reikia paskola moket... nelemta man turet leliuka
(( ir kam as tokia reikalinga busiu..
jo...situacija idomi... man panasiai po LAP buvo, labai visko daug buvo kalbeta... bet cia gal daznam vyrui taip susisviecia- kai pasalini kliutis visas jau lieka tik tas, tada deda i krumus... susitvarkys, tik kalbekites, viskas kas neaisku- kalbekites, nes tylejimas nieko neduoda, isiaiskinkit prioritetus, ir viskas bus aiskiau abiems, mes irgi neturim kur gyvent, visi pinigai sukisti i firma vyro, nuomojam busta, bet juk jei ir paskola paimta ir turit savo- tai ne priezastis sustoti.