Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 05, 16:25)
Visoms mergaites po LP arba laukiancioms linkiu kuo greiciau pamatyti II 4u.gif  nieko graziau nera uz motinyste smile.gif o man mergaites kaip nesiseka sad.gif pasidariau drilinga, tikedamasi kad bus viskas tvarkoje ir pastosiu, o brangusis mano nebenori.. Tai pradejau galvoti ar isvis jis nori buti su manim ir ar sieja bendra ateity kartu.. turbut bereikalo pjausciausi doh.gif

Gal Tavo vyras tiesiog bijo, kad Tau dar skaudes, gal zaizdeles jam baisiai atrodo. Vyrai, tai tokios lepios sio pasaulio butybes smile.gif . Tiesiog bandyk graziai su juo pakalbet ir viskas bus gerai, pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 05, 18:12)
Gal Tavo vyras tiesiog bijo, kad Tau dar skaudes, gal zaizdeles jam baisiai atrodo. Vyrai, tai tokios lepios sio pasaulio butybes  smile.gif . Tiesiog bandyk graziai su juo pakalbet ir viskas bus gerai, pamatysi smile.gif

Ne zaizdeliu jis nebijo, prasidejo ivairios priezastys nepradet vaikelio: nezinau kiek dirbsiu, neturim nuosavo busto.. o tada kai turesim nuosava busta, aisku, paskolos pagalba, prasides kitos problemos, is ko mes auginsim vaika, reikia paskola moket... nelemta man turet leliuka sad.gif(( ir kam as tokia reikalinga busiu..
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 05, 13:32)
4u.gif  flirt.gif
Tai vat, kad ta visuomenė "durna", neišprususi ir t.t., dėl to ir sunku, nes pakeisti ypač vyresnių žmonių tarybinį mąstymą neįmanoma. O dar skaudžiau, kai nėra paramos iš artimiausių žmonių. Galiu tave tik užjausti  ir palinkėti stiprybės 4u.gif console.gif. Ai bet man rodos tuo tu musm parodysi II  mirksiukas.gif  ir užvirusuosi visas  4u.gif
Aš ir pati nežinau, kokios reakcijos sulauksim, kai sužinos mūsų artimieji. Mama mane jau pradeda kamantinėti, bet aš per daug dar nesileidžiu  ax.gif , nes ir pati dar ne ką žinau apie savo situaciją. Bet laikas tiksi, artėja lap, vistiek reiks papasakoti, nes noriu, kad bent patys artimiausi žinotų. Juk jau nesam tokie jauni, kad galėtume ilgai laukti ir priežasčių neieškoti. Visiems atrodo savaime suprantamas dalykas ir klausimai tie normalūs, tik kai pačiam skaudu, kai pats su tuo negali susitaikyti tai ir su kitais sunku apie tai kalbėti  4u.gif Nepatyręs, niekada nesupras  unsure.gif
Gerai, nors kad SM yra, galima susiburti, kalbėti apie savo bėdas, dalintis patirtimi.  4u.gif

Zinai, niekaip nesuvokiu kai anyta vis primeta- "klausimas ar ju dar bus tu vaiku?"
"va neklauso, kam tie vaikai reikalingi?"- cia palaikymas? dar jei suzinotu kad vaikstom po tokias istaigas tai pasiustu, sakytu ka cia isigalvoji, pati kalta, o kad vyro "buozgalviai" visai beveik miegantys, jis vaikystej kiaulyte sirgo.
kaip nors istversiu, bet sau prisizadejau, kai turesiu savo leliu- ne minutes su ta mociute savo vaiko vieno nepaliksiu, nes kai daba toki "palaikyma" jauciu tai nemanau kad kaskas paskeis.
pas ja mastymas nezinau is kur toks susiformaves, - as pagimdziau vaikus, dabar jie mane tegu ant ranku nesioja- cia normalu?
cia gal ne i tema as isiverziau su savo virkavimais...... bet mano vaikai manes nebijos, zinau kad auginsiu ne sau, jie juk kaskada iseis savo lizda sukti....
Papildyta:
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 05, 17:22)
Ne zaizdeliu jis nebijo, prasidejo ivairios priezastys nepradet vaikelio: nezinau kiek dirbsiu, neturim nuosavo busto.. o tada kai turesim nuosava busta, aisku, paskolos pagalba, prasides kitos problemos, is ko mes auginsim vaika, reikia paskola moket... nelemta man turet leliuka sad.gif(( ir kam as tokia reikalinga busiu..

jo...situacija idomi... man panasiai po LAP buvo, labai visko daug buvo kalbeta... bet cia gal daznam vyrui taip susisviecia- kai pasalini kliutis visas jau lieka tik tas, tada deda i krumus... susitvarkys, tik kalbekites, viskas kas neaisku- kalbekites, nes tylejimas nieko neduoda, isiaiskinkit prioritetus, ir viskas bus aiskiau abiems, mes irgi neturim kur gyvent, visi pinigai sukisti i firma vyro, nuomojam busta, bet juk jei ir paskola paimta ir turit savo- tai ne priezastis sustoti.
Atsakyti

Oj su tais laukimais prie gero nenuves... Juk jau zengtas zingsnis padarytas drilinngas, tai ko laukti? Pensijos? kai viska turesit, bet varbiausio ne? doh.gif
Juk ne viena seima gyvena nuomotame plote, ar pasieme paskolas ir ne su vienu leliuku ir ka, blogai??
Juk vaikas yra didziausia paskata kazko siekti, o ne tik plaukti pasroviui ir laukti, laukti kazko nerealaus... 4u.gif Juk visu pinigu neuzdirbsit, didesnes pilies uz traku pili nepastatysit. O leliuko pensijoj ir nepagimdysit smile.gif Lai vyras ''per dauk nesiterepizioja'', jei norit , tai nori, kodel tu turi kenteti? iskesti narkozes, skausmus sirdies neramumus, nulydeti su asarom kiekviena nestuke kiekviena maza leliuka, ir vis galvoti: kodel ne man??
Juk kaip ir vyras turi svajoniu, ir troskimu, taip ir tu ju gali tureti, o jei jau pradejot , tai reikia ir baigti.
Taip vyrui ir pasakyk. Kad cia kaip su namo statymu... Pamatai jau islieti, o ju taip palikti negalima, nes paskui namas bus netvirtas... Stiprybes ir kantrumo su vyru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 05, 17:12)
Gal Tavo vyras tiesiog bijo, kad Tau dar skaudes, gal zaizdeles jam baisiai atrodo. Vyrai, tai tokios lepios sio pasaulio butybes  smile.gif . Tiesiog bandyk graziai su juo pakalbet ir viskas bus gerai, pamatysi smile.gif

Jooo..lepios būtybės biggrin.gif
Mano vyras tai jau savaitė ant sofkutės miega biggrin.gif kai grįžom po lp, iškart iš lovos išsikraustė lotuliukas.gif
aplinkui vaikšto, stipriau pakibint bijo biggrin.gif sakė: kai tau siulus ištrauks, tada ir sugrįšiu į lovą, bijau, kad tavęs neužgaučiau". Šiandien kaip tik juos ir ištraukė(10d. po lp), žiūrėsiu ką sakys biggrin.gif

Aurutytea
,
namanau, kad vyras kažko bijo, tik neprisipažįsta..kažkaip visi tie jo paaiškinimai, skamba, kaip 1000+1 sukauptų į vieną vietą priežasčių, kad svariau atrodytų.
Tu vis kalbėk su juo, gal prasitars kas jam išties ramybės neduoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 05 spalio 2011 - 17:55
[quote=Amarok,2011 10 05, 18:49]
Jooo..lepios būtybės biggrin.gif
Mano vyras tai jau savaitė ant sofkutės miega biggrin.gif kai grįžom po lp, iškart iš lovos išsikraustė lotuliukas.gif
aplinkui vaikšto, stipriau pakibint bijo biggrin.gif sakė: kai tau siulus ištrauks, tada ir sugrįšiu į lovą, bijau, kad tavęs neužgaučiau". Šiandien kaip tik juos ir ištraukė(10d. po lp), žiūrėsiu ką sakys biggrin.gif
[b]

mergaites, jus kalbat apie siulus.. o man kaskaip susiuvo is vidaus ir nereikejo is isores istraukinet nes net nesimate, bet jauciausi tai siaubingai gal daugiau nei 2 savaites... skaudejo pecius, nugara, bet galu gale praejo. kiekvienai vis kitaip organizmas pernesa.
Atsakyti
Man prie bambos taip sutvarkė, kad jokių siūlų nėra..nežinau..gal klijavo, gal tirpstančiais siuvo..na tempia man dar visas siūlės, bet kiekvieną dieną vis mažiau. Visokių gudrybių tie daktarai prisigalvoja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, man LP penktadieni tyzenchauzuose, gal su kuria pasimatysim? o kuriai nors nesigavo toks dalykas, kad neskyre kraujo gr tyrimo? Pasiadariau sian visus paskirtus tyrimus, o cia perskaiciau, kad kitos darosi kraujo gr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 22:41)
Sveikutes, man LP penktadieni tyzenchauzuose, gal su kuria pasimatysim? o kuriai nors nesigavo toks dalykas, kad neskyre kraujo gr tyrimo? Pasiadariau sian visus paskirtus tyrimus, o cia perskaiciau, kad kitos darosi kraujo gr  doh.gif

na keista kad neliepe g.gif bet matyt patys ligoninej nustatines mirksiukas.gif
Atsakyti

console.gif console.gif tik neprarask vilties ir bandyk kalbėtis su TB.
Ech tie vyrai unsure.gif jie dažniausiai bijo atsakomybės. O juk čia atsakomybė ne tik už save, bet ir tave, būsimą kūdikį. Nežinau, ar jūs vedę, na kad ir ne, jei jau buvo planuota ir jau tiek kelio nueita, tai kam tada viso to reikėjo g.gif Bandyk kalbėtis 4u.gif Juk viską kartu ištverti yra daug lengviau...
Pas mus tai irgi panašiai su vestuvėm buvo (atsideda vestuvės, atsideda planavimai), atidėliojo vien todėl, kad neturėjom savo būsto, atlyginimų, kokių norėtųsi ir t.t. Bet per tuos metus praktiškai niekas nepasikeitė, būsto savo nėra, atlyginimai tie patys unsure.gif , o laikas eina mūsų nenaudai unsure.gif Žinau, kad gal ir pavėluotai, bet MB jau tai supranta...

QUOTE(mazoji 007 @ 2011 10 05, 17:50)
Zinai, niekaip nesuvokiu kai anyta vis primeta- "klausimas ar ju dar bus tu vaiku?"
"va neklauso, kam tie vaikai reikalingi?"- cia palaikymas? dar jei suzinotu kad vaikstom po tokias istaigas tai pasiustu, sakytu ka cia isigalvoji, pati kalta, o kad vyro "buozgalviai" visai beveik miegantys, jis vaikystej kiaulyte sirgo.
kaip nors istversiu, bet sau prisizadejau, kai turesiu savo leliu- ne minutes su ta mociute savo vaiko vieno nepaliksiu, nes kai daba toki "palaikyma" jauciu tai nemanau kad kaskas paskeis.
pas ja mastymas nezinau is kur toks susiformaves, - as pagimdziau vaikus, dabar jie mane tegu ant ranku nesioja- cia normalu?
cia gal ne i tema as isiverziau su savo virkavimais...... bet mano vaikai manes nebijos, zinau kad auginsiu ne sau, jie juk kaskada iseis savo lizda sukti....

console.gif console.gif jooo, anyta "gerulė" verysad.gif laikykis Mazoji, kuo mažiau jai pasakokit. Tik svarbu, kad vyras tave palaikytų ir mažiau kreiptų dėmesį į jos kalbas. O gal ji pati savo vaikų nelabai norėjo, todėl ir dabar taip kalba. O gal dar pakankamai jauna jaučiasi, kad būtų močiute.

Laikykitės mergaitės, būkit stiprios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 05, 22:40)
Man prie bambos taip sutvarkė, kad jokių siūlų nėra..nežinau..gal klijavo, gal tirpstančiais siuvo..na tempia man dar visas siūlės, bet kiekvieną dieną vis mažiau. Visokių gudrybių tie daktarai prisigalvoja  smile.gif

Man irgi prie bambos uziuvo vidiniais siulais, taip gydytoja pati pasake, o kitus reikejo traukti 4u.gif Tik tas randas man visai negrazus g.gif, raudonas ir storas, MB sako kad po pusmecio bus plonas kaip ir pirmas randukas
Turbut pasiguosiu (tfu,tfu,tfu) blush2.gif , bet mano vyrui net nesaus i galva man pasakyti apie planavimo atidejima:oh As visus metus kaip beprote laksciau per gyd. istaigas, padariau LP ne tam kad isgirsti palaukiam geresniu laiku blink.gif
Mes jau 10 metu kaip vede, o 14 kaip kartu, gal todel pas mus ir nera jokiu nesusipratimu ir nekalbadieniu g.gif Aisku jisai netobulas, turi savo minusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 06, 11:27)
Aisku jisai netobulas, turi savo minusu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tobulų nebūna. Juk ir mes netobulos
Atsakyti