labas rytas
nu va, as po LP, sliauzioju pa namus po truputi triubas kaip ir prapute, dar kiausides pabade, nu zodziu, ka galejo, ta padare tik va sokas buvo, kad tam kiausintaky, kur negimdinis pries 2metus operuotas, tarpas paliktas, nu neuzsiutas jis. siaubas kazkoks
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 12:10)
sveikute
visoms skirtingai, gyd sake, kad ciklas gali gerokai issiderinti, tad neimk i galva viskas cia normalu
spinsa nenori atsiusti duomenu sarasiukui?
visoms skirtingai, gyd sake, kad ciklas gali gerokai issiderinti, tad neimk i galva viskas cia normalu
o kokius duomenis dar tureciau atsiusti? kyg ir parasiau savo LP info, daugiau nezinau ka siusti
spinsa, kad paziurejau pas save i sarasiuka tai tu lyg neitraukta gal nepastebejau paziurek pas mane parase yra saraselis LP
ruth ir tave gerai butu itraukti, o reikia atsiusti i a.z kada operuota, kas operavo, kur ir kokia diagnoze, prognoze
ruth kaip saunu, kad puikiai jautiesi, jei jau sliauzioji
ruth ir tave gerai butu itraukti, o reikia atsiusti i a.z kada operuota, kas operavo, kur ir kokia diagnoze, prognoze
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 27, 12:01)
spinsa, kad paziurejau pas save i sarasiuka tai tu lyg neitraukta gal nepastebejau paziurek pas mane parase yra saraselis LP
as itraukta paziurek dar karteli prie sarasiuko, kurios daresi LP Bak'e
matyt praziurejau
Sveikos mergaites,
Noriu paklausti kada geriausia darytis LP ar is karto po mmm ar ciklo vidury, viena apturejau 2010 kovo men. bet kazkaip jau viskas pasimirso, bet ir buvau siusta ne vaisingumo gydytojo, tik bendrai apziurai, dabar rugsejo men. turetu daryti gydytojas pas kuri lankausi. Aciu uz atsakyma
Noriu paklausti kada geriausia darytis LP ar is karto po mmm ar ciklo vidury, viena apturejau 2010 kovo men. bet kazkaip jau viskas pasimirso, bet ir buvau siusta ne vaisingumo gydytojo, tik bendrai apziurai, dabar rugsejo men. turetu daryti gydytojas pas kuri lankausi. Aciu uz atsakyma
QUOTE(asstukas @ 2011 08 28, 19:25)
Sveikos mergaites,
siaip visi gydytojai mieliau daro ciklo pradzioja iki O todel kad nebutu sugadintas ciklas ar netycia nebutu nestumo
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 19:47)
siaip visi gydytojai mieliau daro ciklo pradzioja iki O todel kad nebutu sugadintas ciklas ar netycia nebutu nestumo
Ech laukiu mmm turetu pasirodyt kokia antroj savait. pusej, o daktaras iseina nuo 09.04 atostogu ir gryzta tik 09.19, tai idomu koki sprendima prims
QUOTE(asstukas @ 2011 08 28, 20:13)
Ech laukiu mmm turetu pasirodyt kokia antroj savait. pusej, o daktaras iseina nuo 09.04 atostogu ir gryzta tik 09.19, tai idomu koki sprendima prims
tai daro bet kada tik jie labiau linke ciklo pradzioje todel kad nori issaugoti cikla ir del visa ko apsidraudzia del nepergyvenk nekils delto problemu
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 22:04)
tai daro bet kada tik jie labiau linke ciklo pradzioje todel kad nori issaugoti cikla ir del visa ko apsidraudzia del nepergyvenk nekils delto problemu
Tiesiog kai jau kas bus aiskiau parasysiu, kada man numatyta LP, galesit ir mane itraukti i sarasiuka
Ojei ir vel narkoze ir dar stresas ima, nes LP darysiuosi pas kaimynus latviukus
QUOTE(spinsa @ 2011 08 26, 10:41)
man velavo ir sakyciau kad labai ilgai. skaiciau kad vienoms mergaitems po mmm prasidedavo po keliu ddienu ar savaites, o as mazdaug laukiau ilgiau nei menesi.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 11:10)
sveikute
Na tikiuosi, kad viskas gerai, nes veluoja jau 10 diena O skausmai tas 10 dienu buvo kosmariski, man net vaistai nuo skausmo nepadeda, tik karstas dusas... Taip norisi, kad jos greiciau ateitu, kad nereiktu kankintis...
QUOTE(Ineza @ 2011 08 29, 12:56)
Na tikiuosi, kad viskas gerai, nes veluoja jau 10 diena O skausmai tas 10 dienu buvo kosmariski, man net vaistai nuo skausmo nepadeda, tik karstas dusas... Taip norisi, kad jos greiciau ateitu, kad nereiktu kankintis...
vargsiuke yra ir liaudisku budu...gertik, stipria kmynu arbata patikrintas budas ir daznai ja gerk...gal pramus bet kodel tau skausmai tokie baisus.... primink kas daryta tau?nematau taves savo saraselyje
asstukas, o kodel LV darysi LP?