Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

labas rytas 4u.gif

nu va, as po LP, sliauzioju pa namus po truputi smile.gif triubas kaip ir prapute, dar kiausides pabade, nu zodziu, ka galejo, ta padare thumbup.gif tik va sokas buvo, kad tam kiausintaky, kur negimdinis pries 2metus operuotas, tarpas paliktas, nu neuzsiutas jis. siaubas kazkoks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 12:10)
sveikute 4u.gif

visoms skirtingai, gyd sake, kad ciklas gali gerokai issiderinti, tad neimk i galva viskas cia normalu 4u.gif

spinsa nenori atsiusti duomenu sarasiukui? ax.gif

o kokius duomenis dar tureciau atsiusti? ax.gif kyg ir parasiau savo LP info, daugiau nezinau ka siusti doh.gif
Atsakyti
spinsa, kad paziurejau pas save i sarasiuka tai tu lyg neitraukta g.gif gal nepastebejau ax.gif paziurek pas mane parase yra saraselis LP ax.gif

ruth ir tave gerai butu itraukti, o reikia atsiusti i a.z kada operuota, kas operavo, kur ir kokia diagnoze, prognoze ax.gif

ruth kaip saunu, kad puikiai jautiesi, jei jau sliauzioji smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 27, 12:01)
spinsa, kad paziurejau pas save i sarasiuka tai tu lyg neitraukta g.gif gal nepastebejau ax.gif paziurek pas mane parase yra saraselis LP ax.gif

ruth ir tave gerai butu itraukti, o reikia atsiusti i a.z kada operuota, kas operavo, kur ir kokia diagnoze, prognoze ax.gif

ruth kaip saunu, kad puikiai jautiesi, jei jau sliauzioji smile.gif  4u.gif

as itraukta mirksiukas.gif paziurek dar karteli prie sarasiuko, kurios daresi LP Bak'e ax.gif
Atsakyti
blush2.gif matyt praziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 27 rugpjūčio 2011 - 13:29
Sveikos mergaites,

Noriu paklausti kada geriausia darytis LP ar is karto po mmm ar ciklo vidury, viena apturejau 2010 kovo men. bet kazkaip jau viskas pasimirso, bet ir buvau siusta ne vaisingumo gydytojo, tik bendrai apziurai, dabar rugsejo men. turetu daryti gydytojas pas kuri lankausi. Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 08 28, 19:25)
Sveikos mergaites,

Noriu paklausti kada geriausia darytis LP ar is karto po mmm ar ciklo vidury, viena apturejau 2010 kovo men. bet kazkaip jau viskas pasimirso, bet ir buvau siusta ne vaisingumo gydytojo, tik bendrai apziurai, dabar rugsejo men. turetu daryti gydytojas pas kuri lankausi. Aciu uz atsakyma smile.gif

siaip visi gydytojai mieliau daro ciklo pradzioja iki O ax.gif todel kad nebutu sugadintas ciklas ar netycia nebutu nestumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 19:47)
siaip visi gydytojai mieliau daro ciklo pradzioja iki O ax.gif todel kad nebutu sugadintas ciklas ar netycia nebutu nestumo mirksiukas.gif

Ech laukiu mmm turetu pasirodyt kokia antroj savait. pusej, o daktaras iseina nuo 09.04 atostogu ir gryzta tik 09.19, tai idomu koki sprendima prims blink.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 08 28, 20:13)
Ech laukiu mmm turetu pasirodyt kokia antroj savait. pusej, o daktaras iseina nuo 09.04 atostogu ir gryzta tik 09.19, tai idomu koki sprendima prims blink.gif

tai daro bet kada tik jie labiau linke ciklo pradzioje ax.gif todel kad nori issaugoti cikla ir del visa ko apsidraudzia del nestuke.gif nepergyvenk nekils delto problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 28, 22:04)
tai daro bet kada tik jie labiau linke ciklo pradzioje ax.gif todel kad nori issaugoti cikla ir del visa ko apsidraudzia del nestuke.gif nepergyvenk nekils delto problemu mirksiukas.gif

Tiesiog kai jau kas bus aiskiau parasysiu, kada man numatyta LP, galesit ir mane itraukti i sarasiuka doh.gif
Ojei ir vel narkoze doh.gif ir dar stresas ima, nes LP darysiuosi pas kaimynus latviukus blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 08 26, 10:41)
man velavo ir sakyciau kad labai ilgai. skaiciau kad vienoms mergaitems po mmm prasidedavo po keliu ddienu ar savaites, o as mazdaug laukiau ilgiau nei menesi.

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 26, 11:10)
sveikute 4u.gif

visoms skirtingai, gyd sake, kad ciklas gali gerokai issiderinti, tad neimk i galva viskas cia normalu 4u.gif

spinsa nenori atsiusti duomenu sarasiukui? ax.gif

Na tikiuosi, kad viskas gerai, nes veluoja jau 10 diena g.gif O skausmai tas 10 dienu buvo kosmariski, man net vaistai nuo skausmo nepadeda, tik karstas dusas... Taip norisi, kad jos greiciau ateitu, kad nereiktu kankintis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2011 08 29, 12:56)
Na tikiuosi, kad viskas gerai, nes veluoja jau 10 diena  g.gif O skausmai tas 10 dienu buvo kosmariski, man net vaistai nuo skausmo nepadeda, tik karstas dusas... Taip norisi, kad jos greiciau ateitu, kad nereiktu kankintis...  verysad.gif

vargsiuke 4u.gif 4u.gif yra ir liaudisku budu...gertik, stipria kmynu arbata mirksiukas.gif patikrintas budas mirksiukas.gif ir daznai ja gerk...gal pramus g.gif bet kodel tau skausmai tokie baisus.... g.gif primink kas daryta tau?nematau taves savo saraselyje g.gif

asstukas, o kodel LV darysi LP? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 29 rugpjūčio 2011 - 12:09