QUOTE(mazoji 007 @ 2011 10 05, 10:21)
Aciu uz palaikyma.
labai sunku kai gyvenam tokioj"durnoj" visuomenej, ir artimi zmones, atrodo turetu suprasti to laukimo svarba- i tave ziuri kreivai- kaip tu cia pas daktarus vaikstai? Tokia jauna , ligu ieskai... negaliu, labai sunku psichologiskai, kad negali naturaliai pastoti, sunku kai geri stimuliuojancias piliules, kai saves nebevaldai ir nezinai kas su tavim darosi, o cia dar kaskokie zvilgsniai... Stoga rauna...
Tai vat, kad ta visuomenė "durna", neišprususi ir t.t., dėl to ir sunku, nes pakeisti ypač vyresnių žmonių tarybinį mąstymą neįmanoma. O dar skaudžiau, kai nėra paramos iš artimiausių žmonių. Galiu tave tik užjausti ir palinkėti stiprybės
. Ai bet man rodos tuo tu musm parodysi II
ir užvirusuosi visas
Aš ir pati nežinau, kokios reakcijos sulauksim, kai sužinos mūsų artimieji. Mama mane jau pradeda kamantinėti, bet aš per daug dar nesileidžiu
, nes ir pati dar ne ką žinau apie savo situaciją. Bet laikas tiksi, artėja lap, vistiek reiks papasakoti, nes noriu, kad bent patys artimiausi žinotų. Juk jau nesam tokie jauni, kad galėtume ilgai laukti ir priežasčių neieškoti. Visiems atrodo savaime suprantamas dalykas ir klausimai tie normalūs, tik kai pačiam skaudu, kai pats su tuo negali susitaikyti tai ir su kitais sunku apie tai kalbėti
Nepatyręs, niekada nesupras
Gerai, nors kad SM yra, galima susiburti, kalbėti apie savo bėdas, dalintis patirtimi.