QUOTE(jurmarta @ 2011 09 04, 16:07)
geriau 3 tablietkas per diena-manau tikrai ne per mazai...mm dvi dienas velavo,trecia patepliojo,nakti ramu-geriau dufastona toliau,ryta neapsikentus pasidariau HcG-varganas 1,35...tada ir nutraukiau dufa-ir pramuso grybaujant
galvojau uzsilenksiu tam miske nuo skausmo.....zodziu supratau viena:esu beviltiskai nevaisinga....nesuprantu,kodel jauciau visa savaite tempima,mieguistuma,o ir BT net susirgus laikesi 37,2nors visada pries prasidedant mm nukrisdavo....bandysiu po savaites IUI,bet nieko as is jos nebesitikiu,tiesiog padarysiu kas imanoma ir baigsiu sita vargo vakariene bent jau iki kitu metu.....pavargau,o ir vyras ir draugai su manim nebesusisneka-tapau ziauriai nervinga,verksne,kazkokia nestabilios psichikos...reik kazkaip baigt apie tai galvoti ir nukreipt demesi kita linkme,kol dar visi aplinkiniai neissilakste
negalima sakyt kad esi nevaisinga, nereikia tokiais zodziais metytis. Pazystu zmones kurie 7 metus minde vaisingumo kliniku slenksti, ir sios kaledos jiems antes leliuka...
o del hormonu- matyt taip turi but, is pradziu as irgi buvau isigandusi- nebevaldai saves isvis, nieko negali padaryt su emocijom, esi piktas, nervuotas, viskas blogai, viskas erzina, po kiek laiko jau artimiausi zmones zinos, ko negalima daryt salia taves kai geri hormonus... ir netaip erzins
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 12:37)
Sveikos merginos, moterys
Jei galima, prisijungsiu ir aš į 3 skylučių klubą
Planuojam jau metus ir niekas nesigauna. Šeštadienį apsilankiau pas R. Gricių, echo metu rado 4 endocistas vienoj kiaušidėj. Paskyrė LAP spalio 28 d. Lap darys jis pats AK.
Šitą temą jau vakar visą perskaičiau, pažįstamų užmačiau
, o su visa info susimakalavau. Tikiuosi Jūsų pagalba atsirinksiu.
Pačios lap kaip ir nebijau, baisu, ką ten ras
Merginos, ar lankotės kas pas R.Gricių dėl nevaisingumo, ar darė jis jums LAP. Kažkaip info apie jį labai mažai, todėl nerimauju. Nors man kaip gydytojas ir kaip žmogus jis pasirodė
Labas
as irgi pas griciu lankausi ir man dare LAP, tik vat ta diena kai paskirta operacija buvo, kaska ivyko ten pas ji ir mane operavo kitas gydytojas, Antakalnio klinikose, Tamasauskas pavarde. tiesa pasakius kai atvykau ta diena i ligonine, jau paskirta operacija- susitaikiau su tuo koks skirtumas kas operuos, nors aisku labai norejau kad operuotu Gricius nes pas ji lankausi. Tiesiog visi mes zmones, nemanau kad jis siaip sau neatvyko ta diena, ne man teist ar sprest, zodziu isoperavo, dabar toliau lankausi pas Griciu. geras jis zmogus, reikia viska kas neaisku ir rupi klausti, jis papasakos, siaip jis vyras- o vyrai nera labai plepus , ypac daktarai, jis pasakoja ka ruosiasi daryt kodel ir t.t.t. bet jei info mazia ir kas neaisku- butinai klaust. as per ta laika kol laukiu vizito, susirasau klasuimus ir atejus pasikalbam, kai kas labai neaisku- skambinu, jei gali pakelia jei ne pats atskambina.
nereikia bijoti klausti, ir nereik bijoti apsijuokti - gal klausimas pasirodys vaiksikas ar kas, bet jei neklasui tai bus itampa ir nervas- o tas ner gerai ruosiantis pastoti.
Jau apturejau 2 IUI, laukiu testo, ir nenukabinu nosies, nes buna tokiu atveju kai gali padeti tik daktarai, ir reik labai tiketi.
Nieko nebijok, net jei ir ras kaska negero per LAP- juk nepaliks, gi tikrai isvalys ten viska. Viskas bus gerai.