Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

laba,

ateinantį mėnesį man bus daroma laparaskopija. Į ligoninę vyksiu su siuntimu, tačiau atsidėkoti gydytojams reiks.
Gal kas galit į AŽ parašyti, kokias dovanėles nešėt? Nes visai neturiu supratimo .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 03, 20:26)
pora dienu iki LP o as persalau.. verysad.gif nu tibidoch tibidoch..  doh.gif

Sveik greičiau 4u.gif
Kai aš gulėjau, tai buvo viena mergaitė biškį sirguliuojanti papuolusi. Tai girdėjau, jog gydytoja sakė "guldom ir tuoj aš ją ant kojų pastatysiu. Tiek laiko laukė lp..tikrai namo nesiūsiu."
Greičiausiai nelabai rimtai sirguliavo g.gif
Atsakyti
priesuzdegiminiu priseriau, tepiosi amolu, spanguoliu arbatas geriu- tikiosi gal kaip nors dar praeis ar bent blogiau nebus...

o del kraujo grupiu- cia rimtas dalykas, o klaidu ne daznai bet pasitaiko... buna ir tokiu
atveju kad ir pase grupe klaidinga...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 03, 20:26)
pora dienu iki LP o as persalau.. verysad.gif nu tibidoch tibidoch..  doh.gif

kai man dare lp, tai sake kad vienai panelei atsauke operacija del slogos blink.gif
Atsakyti
su tom grupem nejuokai...o vdrug kas ax.gif visko gi buna gyvenime....o jei netycia klaida ivelta tai neduok D juk tai gali kainuot zmogaus gyvybe blink.gif as nesistebiu kad gyd apsidraudzia...ir gerai daro ax.gif

taip mergaites jei yra persalimas LP nedaro schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 03 spalio 2011 - 20:26
[quote=vegele,2011 10 03, 21:10]
priesuzdegiminiu priseriau, tepiosi amolu, spanguoliu arbatas geriu- tikiosi gal kaip nors dar praeis ar bent blogiau nebus...

sveikateles tau vegele 4u.gif
Atsakyti
[quote=vegele,2011 10 03, 21:10]

Dar kojas karstam vandeny su druska pamirkyk pries miega ir vilnonem kojinem apsivilk. Dar imbieras su medum gerai, pienas su medum uzsikandant česnaku. Gal kaip nors užbėgsi ligai už akių. Laikykis. Laukiam žinių.
Atsakyti
tarp kitko skaiciau kad cesnakas isskiria gydomasias savybe kai yra trinamas, pjaustomas ar kitaip maigomas hihihi.gif jei praryti ciela tai poveikis minimalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2011 10 03, 20:54)
laba,

ateinantį mėnesį man bus daroma laparaskopija. Į ligoninę vyksiu su siuntimu, tačiau atsidėkoti gydytojams reiks.
Gal kas galit į AŽ parašyti, kokias dovanėles nešėt? Nes visai neturiu supratimo ....  blush2.gif

Ir man tokios info reikėtų blush2.gif 4u.gif
Nors gyvenime niekad nesu gydytojui davus dovanėlės, net neįsivaizduoju, kaip reik doh.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 21:25)
taip mergaites jei yra persalimas LP nedaro schmoll.gif

doh.gif siaubas, tai kaip čia užtaikyt ir neperšalt. Prie manęs visos zarazos kas antrą savaitę kabinas unsure.gif jau nebegaliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 22:14)
Ir man tokios info reikėtų  blush2.gif  4u.gif 
Nors gyvenime niekad nesu gydytojui davus dovanėlės, net neįsivaizduoju, kaip reik  doh.gif
doh.gif  siaubas, tai kaip čia užtaikyt ir neperšalt. Prie manęs visos zarazos kas antrą savaitę kabinas  unsure.gif jau nebegaliu  cool.gif

triauksk cesnakus, gerk arbateles zolines, valgyk medu prfilaktiskai ir pasidaryk toki marmala is imbiero, medaus ir citrinos su arbata gerk mirksiukas.gif ir skanu ir sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites, gal kuri gali parasyti vanago telefono numeri man i az, laikas ir man atejo lp darytis smile.gif boze kaip bijau blink.gif kas daresi pas ji gal galetu man pasakyti ar greitai paskiria operacija, nes kaip ir mmm atejo siandien, tai jai pasukciau gal si menesi padarytu ka?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 22:19)
triauksk cesnakus, gerk arbateles zolines, valgyk medu prfilaktiskai ir pasidaryk toki marmala is imbiero, medaus ir citrinos su arbata gerk mirksiukas.gif ir skanu ir sveika mirksiukas.gif

ir geriu ir valgau, vistiek kimba doh.gif
Atsakyti