Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(Liniuxf @ 2011 10 03, 11:17)
Aš dariausi iš naujo kraujo grupę... sad.gif

Man liepė lapą iš laboratorijos atnešti dėl kraujo grupės. Sakė tinka tik orginalas. Jokių šeimos gyd lapelių ar perrašymų nenešti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 03, 11:25)
Man liepė lapą iš laboratorijos atnešti dėl kraujo grupės. Sakė tinka tik orginalas. Jokių šeimos gyd lapelių ar perrašymų nenešti ax.gif

Na jei reikia tai reikia, darysiu viska ka lieps, kad tik nieko netruktu ir greiciau viskas praeitu ax.gif
Nes jau viskas varo i nevilti, zinau , kad as ne viena tokia, bet jau noriu , tiesiog trokstu, kad viskas greiciau praeitu ir pagaliau kas nors stebuklingo ivyktu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys biggrin.gif
Jei galima, prisijungsiu ir aš į 3 skylučių klubą ax.gif
Planuojam jau metus ir niekas nesigauna. Šeštadienį apsilankiau pas R. Gricių, echo metu rado 4 endocistas vienoj kiaušidėj. Paskyrė LAP spalio 28 d. Lap darys jis pats AK.
Šitą temą jau vakar visą perskaičiau, pažįstamų užmačiau ax.gif , o su visa info susimakalavau. Tikiuosi Jūsų pagalba atsirinksiu.
Pačios lap kaip ir nebijau, baisu, ką ten ras unsure.gif
Merginos, ar lankotės kas pas R.Gricių dėl nevaisingumo, ar darė jis jums LAP. Kažkaip info apie jį labai mažai, todėl nerimauju. Nors man kaip gydytojas ir kaip žmogus jis pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 03 spalio 2011 - 11:38
angele,na ziobakiene nebloga gyd,bet vistiek ji turetu paaiskinti kas ir kaip,nes kai ateini pas gyd tai negali visko zinoti,db supratau,matyt kadangi pas tave PKS tai gali but kad foliai patys neauga ir vien driliacijos gali ir neuztekti,gali foliai vistiek nesiformuoti naturaliai,bet vistiek kazkaip turetu viska paaiskinti..
Spinsa,musu amzius jaunas dar palyginus bet tie nuolatiniai planavimai,mano ligos progresavimas,to pasekoje spaudimas,ND pgl grafika padare taip kad mes nebenorim ND..tiek as tiek MB..o IUI as jau nebenoriu,nes nuo vaistu dar greiciau auga mano liga..lieka tik IVF,kuris karve kainuoja ir deja mes neisgalim..o i skolas nesinori lysti.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 13:39)
angele,na ziobakiene nebloga gyd,bet vistiek ji turetu paaiskinti kas ir kaip,nes kai ateini pas gyd tai negali visko zinoti,db supratau,matyt kadangi pas tave PKS tai gali but kad foliai patys neauga ir vien driliacijos gali ir neuztekti,gali foliai vistiek nesiformuoti naturaliai,bet vistiek kazkaip turetu viska paaiskinti..
Spinsa,musu amzius jaunas dar palyginus bet tie nuolatiniai planavimai,mano ligos progresavimas,to pasekoje spaudimas,ND pgl grafika padare taip kad mes nebenorim ND..tiek as tiek MB..o IUI as jau nebenoriu,nes nuo vaistu dar greiciau auga mano liga..lieka tik IVF,kuris karve kainuoja ir deja mes neisgalim..o i skolas nesinori lysti.

100% PKS , bet kad as daugiau suzinau is SM nei is gydytoju lotuliukas.gif
Vartojau gi ta letrozoli, folikulai truputi augo, bet labai letai ir neuzaugo iki reikiamo dydzio, doh.gif todel nusprende, kad isaukti dabar mm (geriant po 2 dufo tabl. i diena) ir po ju is kart darytis LP...
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 03, 11:25)

as ir pasidariau labaratorijoj tik seimos gydytoja sako orginala paliekam korteleje o i siuntima irasysiu as sutikau na finise gavos taip, kad ligoninej vistiek dare grupe smile.gif nes sake nepatikima perasymai siuntimuose ir panasiai. tik orginalai galioja bent man taip sake smile.gif
Atsakyti
man tai poliklinikoje atsviete orginala ir kopija idejo i kortele o orginala i ligonine veziausi
Atsakyti
pora dienu iki LP o as persalau.. verysad.gif nu tibidoch tibidoch.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 03, 20:26)
pora dienu iki LP o as persalau.. verysad.gif nu tibidoch tibidoch..  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 03, 20:26)
pora dienu iki LP o as persalau.. verysad.gif nu tibidoch tibidoch..  doh.gif

kalk teraflu ir dar visokio bieso....nes su persalimu nedarys lp schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 21:39)

dekui ax.gif man reikejo kazkam pasiskusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 03, 19:35)
as ir pasidariau labaratorijoj tik seimos gydytoja sako orginala paliekam korteleje o i siuntima irasysiu as sutikau na finise gavos taip, kad ligoninej vistiek dare grupe  smile.gif nes sake nepatikima  perasymai siuntimuose ir panasiai. tik orginalai galioja bent man taip sake  smile.gif

Susidariau vaizdą, kad ne kartą ligoninių daktarai yra susidūrę su perrašymo klaidomis.. g.gif
Atsakyti