QUOTE(Amarok @ 2011 10 02, 16:47)
Merginos, sakykit ar jums jokių antibiotikų ar priešuždegiminių vaistukų po lp neskyrė?
Man tai nieko apart diuphastoną. Va šiandien 7d. po lp. Maudžia pilvo apačią, kairę kaiušidę(iš jos cistą ir šalino) ir pūslę. Kaip manote, čia dėl to, kad gyja viskas? Bijau, jog koks uždegimas neįsimestų..
jei nera temperaturos vadinasi uzdegimo nera...juk ten prideginta ipjaustyta tai nenorek kad taip viskas butu kaip pries LP, bet jei turi temperaturos ir ji laikosi verciau kreipkit i gydytoja
QUOTE(bonuska @ 2011 10 02, 17:27)
Amarok ,nurimk jei neskyre tai vadinasi tau ju nereikia ,isgerk pati kokio ibumetino arba nimesil milteliu ir nuims skausmelius..
Po pirmu dvieju LP ir as nieko negerdavau,tik nuo skausmo ,bet po treciosios buvau gavusi doze antibiotiku ir priesuzdegiminiu ...
apie nemisil skaiciau, kad kitose salyse net neparduoda be recepto...ir kad piknaudziauti juo tikrai nereiketu, nes jis labai kenksmingas kepenims, geresnis variantas ibuprofenas....paskaityki "seimininkej" jei turesit galimybe apie piknaudziavima vaistais
seniau siulus skirdavo issitraukti po 10 dienu dabar paprastai skiria po 5 -7 dienu...nes kitaip gali buti kad jie iaugs i oda..ir traukiant labiau skaudes, bet matyt kad dar taiko kitur ir senaji termina...
del pleistriuko tai man kai istrauke drena nieko neklijavo ir sake jokiu budu neklijuot
nes kad zaizdeles greiciau gytu...nes per pleistrus jos maziau deguonies gauna
gal cia todel, kad LP turejau krikscioniskuose GN ten matyt tokia metodika