Sveikos,
Prisijungiu ir as. Tik moteris_ne_indplove jau papasakojo mano istorija, tik man LP bus spalio 11. Nesusilaukiam 1 m, visi kiti tyrimai geri ir Klimas nusiunte pas Matkeviciene
Net nepatikejau, kai savo istorija perskaiciau
Tikiuosi ir man viskas taip gerai baigsis.
Turiu pora klausimu moteris_ne_indaplove: ar gali is karto po operacijos en vyras lankyti, labai jau noretusi ne vienai buti... Ir ar davei vokeli? Nes tas vokelis mane nervina, pinigu visai negaila, be va tas pakisos momentas i dar jei neims, negaliu
Per visa diena perskaiciau siandien visus sios temos puslapius ir del pasakymo tevams labai noriu pasisakyt, kad cia kiekvienu atveju labai individualu ir priklauso nuo bendravimo. As savo mamai is vis nieko nepasakoju apie musu problemas ir del to visai nepergyvenu, nesam artimos, nelabai jai idomu, na ka darysi, yra kaip yra. Jei bandyciau pasakoti ir matyciau, kad jai nelabai idomu, butu sunkiau, tai ir nebandau
Negadinu santykiu, kaip sakant
O va drauges zino beveik visos, per anksti prasitariau, kad cia jau vaikus planuojam
Man uztenka ju ir vyro palaikymo... Ateityje jei nesiseks manau pasakysiu ir ikiresniems bendadarbiams, juk tai liga kaip ir visos kitos, kai taip galvoju, lengviau... O gal ta liga greit praeis... Bet kai ant siuntimo LP pamaciau diagnoze "nevaisingumas" - tai nelabai patiko