Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sviliuke @ 2011 10 01, 12:28)
Tai gerai kad leidzia jau kita men...linkiu sekmingo starto:) dar sekmingesnio finiso:)
O duphastona paskyre kada, dabar, ar kita men gert?

Ačiū rolleyes.gif
Tabletikes po pirmų mm, nuo 14-tos ciklo dienos:gerti 10 dienų.
Dar po mm liepė pas ją apsilankyti, norės pasižiūrėti kas kaip ten pas mane pilvelyje dedasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisijungiu ir as. Tik moteris_ne_indplove jau papasakojo mano istorija, tik man LP bus spalio 11. Nesusilaukiam 1 m, visi kiti tyrimai geri ir Klimas nusiunte pas Matkeviciene smile.gif Net nepatikejau, kai savo istorija perskaiciau blink.gif Tikiuosi ir man viskas taip gerai baigsis.

Turiu pora klausimu moteris_ne_indaplove: ar gali is karto po operacijos en vyras lankyti, labai jau noretusi ne vienai buti... Ir ar davei vokeli? Nes tas vokelis mane nervina, pinigu visai negaila, be va tas pakisos momentas i dar jei neims, negaliu doh.gif

Per visa diena perskaiciau siandien visus sios temos puslapius ir del pasakymo tevams labai noriu pasisakyt, kad cia kiekvienu atveju labai individualu ir priklauso nuo bendravimo. As savo mamai is vis nieko nepasakoju apie musu problemas ir del to visai nepergyvenu, nesam artimos, nelabai jai idomu, na ka darysi, yra kaip yra. Jei bandyciau pasakoti ir matyciau, kad jai nelabai idomu, butu sunkiau, tai ir nebandau smile.gif Negadinu santykiu, kaip sakant doh.gif O va drauges zino beveik visos, per anksti prasitariau, kad cia jau vaikus planuojam smile.gif Man uztenka ju ir vyro palaikymo... Ateityje jei nesiseks manau pasakysiu ir ikiresniems bendadarbiams, juk tai liga kaip ir visos kitos, kai taip galvoju, lengviau... O gal ta liga greit praeis... Bet kai ant siuntimo LP pamaciau diagnoze "nevaisingumas" - tai nelabai patiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 01, 18:04)

Turiu pora klausimu moteris_ne_indaplove: ar gali is karto po operacijos en vyras lankyti, labai jau noretusi ne vienai buti... Ir ar davei vokeli? Nes tas vokelis mane nervina, pinigu visai negaila, be va tas pakisos momentas i dar jei neims, negaliu  doh.gif

vyras tikrai gali is karto po operacijos buti kartu, niekas nepriestarauja smile.gif ir is tikro reikia, kad kazkas butu salia, kad palydetu i tualeta, paduotu atsigert, pasauktu sesute, kai laseline baigiasi ir tt.

vokeli daviau, irgi nervinausi kaip cia reiks paduot ir tt. Bet galiu nuraminti, kad viskas labai naturaliai iseina lotuliukas.gif Kai jau paguldo i palata, tada ateina gydytoja susirasyt ligos istorijos, nusiveda i savo kabineta - puikus momentas. O veliau i palata ateina anesteziologe pasneket, tai tada daviau is karto palatoj. Imt tikrai ima, dziaugiasi, kad duodi, viskas kazkaip naturaliai lotuliukas.gif Gali drasiai prie visu duot, mes dar visos moteriskes palatoj pasitarem kas kiek dave ir tt smile.gif

sekmes tau, tikiuosi, kad viskas bus gerai!!! ne tik operacija, bet ir po to greitas nestuke.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
vokeli daviau, irgi nervinausi kaip cia reiks paduot ir tt. Bet galiu nuraminti, kad viskas labai naturaliai iseina lotuliukas.gif Kai jau paguldo i palata, tada ateina gydytoja susirasyt ligos istorijos, nusiveda i savo kabineta - puikus momentas. O veliau i palata ateina anesteziologe pasneket, tai tada daviau is karto palatoj. Imt tikrai ima, dziaugiasi, kad duodi, viskas kazkaip naturaliai lotuliukas.gif Gali drasiai prie visu duot, mes dar visos moteriskes palatoj pasitarem kas kiek dave ir tt smile.gif

sekmes tau, tikiuosi, kad viskas bus gerai!!! ne tik operacija, bet ir po to greitas nestuke.gif 4u.gif ax.gif
[/quote]

Oj, ačiū už atsakymus. Dabar jau visiškai drąsiai galėsiu eiti apsivokinus ir vyru apsišarvavus lotuliukas.gif

Tiesa, rytoj poryt turi prasidėti mmm... Tai turiu menką viltį išvengti LP unsure.gif

Sėkmės ir tau greitu metu nestuke.gif wink.gif
Atsakyti
Labas rytas! Na stai ir as ruosiuosi i ligonine - siandien gulu, rytoj operacija, o paskui... O paskui viskas bus kaip pasakoj smile.gif Kai grisiu parasysiu, kai ten man patiko ligoninej atostogauti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif sekmes stryga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 10 01, 10:15)
mergaites, o kiek laiko po lp jums laikesi temperatura? ar is viso buvo pakilusi?

man tai nebuvo schmoll.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 01, 12:45)
unsure.gif O jums po LP nebudavo taip kad darant sysiuko skaudetu pilvo apacia? Man po Lp praejo 2 savaites, bet vis dar jauciu toki sunkuma pilvo apacioje.. unsure.gif

zinok nepergyvenk, gal tau ten kur zidinukus pridegino ant pusles arba salia jos...bet gal dar pabandyk pagerti kokiu spanguoliu...gal koks uzdegimas isimete netycia g.gif
QUOTE(Jorie @ 2011 10 01, 18:04)
Per visa diena perskaiciau siandien visus sios temos puslapius ir del pasakymo tevams labai noriu pasisakyt, kad cia kiekvienu atveju labai individualu ir priklauso nuo bendravimo. As savo mamai is vis nieko nepasakoju apie musu problemas ir del to visai nepergyvenu, nesam artimos, nelabai jai idomu, na ka darysi, yra kaip yra. Jei bandyciau pasakoti ir matyciau, kad jai nelabai idomu, butu sunkiau, tai ir nebandau smile.gif Negadinu santykiu, kaip sakant  doh.gif  O va drauges zino beveik visos, per anksti prasitariau, kad cia jau vaikus planuojam smile.gif Man uztenka ju ir vyro palaikymo... Ateityje jei nesiseks manau pasakysiu ir ikiresniems bendadarbiams, juk tai liga kaip ir visos kitos, kai taip galvoju, lengviau... O gal ta liga greit praeis... Bet kai ant siuntimo LP pamaciau diagnoze "nevaisingumas" - tai nelabai patiko sad.gif

as irgi nematau jokios gedos kad sergu juk cia liga...ir nematau reikalo slepti nuo konors...aisku svetimiem nepasakoju kodel neturim bet su kuo bendrauju...kas cia tokio...

QUOTE(stryga @ 2011 10 02, 08:53)
Labas rytas! Na stai ir as ruosiuosi i ligonine - siandien gulu, rytoj operacija, o paskui... O paskui viskas bus kaip pasakoj smile.gif Kai grisiu parasysiu, kai ten man patiko ligoninej atostogauti smile.gif

sekmytes tau ligoninej, butinai pranesk kaip tau sekasi ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

stryga
, lauksim su geromis naujienomis ir jau suremontuotos wink.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit ar jums jokių antibiotikų ar priešuždegiminių vaistukų po lp neskyrė?
Man tai nieko apart diuphastoną. Va šiandien 7d. po lp. Maudžia pilvo apačią, kairę kaiušidę(iš jos cistą ir šalino) ir pūslę. Kaip manote, čia dėl to, kad gyja viskas? Bijau, jog koks uždegimas neįsimestų.. verysad.gif
Atsakyti
Amarok ,nurimk jei neskyre tai vadinasi tau ju nereikia ,isgerk pati kokio ibumetino arba nimesil milteliu ir nuims skausmelius.. 4u.gif Po pirmu dvieju LP ir as nieko negerdavau,tik nuo skausmo ,bet po treciosios buvau gavusi doze antibiotiku ir priesuzdegiminiu ...
Atsakyti
siandien penkta diena po lp, buvau issitraukti siulu.
procedura ne is maloniausiu, ypac kai is bambos krapste kresuliukus brrrr.
ir paskui ant zaizdeliu dar dezinfekcinio tirpaliuko uzpurske tai oi kaip gera buvo lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
O kodel taip greitai siulus iseme? man tik po 10 dienu ,o ir kresuliukus as pati mirkiau ir krapsciau rolleyes.gif
Atsakyti