Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sheila102 @ 2011 09 30, 20:40)
na ir saunu kad jos nebijai  mirksiukas.gif  na nespesi nei pastebeti kaip tas men prabegs, na o dabar svarbiausia nesinervinti ir ramiai laukti LP 4u.gif o po jos sulaukti geru rezultatu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 28, 19:02)
Sveikutė merginos,
prisiduodu po lp. Darė pirmadienį, šiandien jau namučio išleido. laboratorijos rezultatus sužinosiu tik trečiadienį, bet gydytoja sako, jog bus trečios st. endometriozė  doh.gif Pašalino tą cistą dėl kurios ir darė lp. Dar rado daug mažų židinukų kuriuos taip pat išleido ir pridegino. Tai va, kaip katė laižausi žaizdas ir laukiu naujo ciklo  smile.gif

p.s. mes taip pat niekam nesakėme, apie savo problemas  schmoll.gif nes žinome, jog labai pergyvens dėl mūsų, o kai kurie iš šeimos narių mūsų bėdą pernelyg išpūs ir išplatins pažįstamų rate. Tai gi kad apsaugot tiek save, tiek artimuosius nuo papilomo skausmo, niekam nieko nepasakojom  ax.gif suprantam, kad tai liga ir stengaimės į viską žiūrėti blaiviai  smile.gif
dar kitą savaitę planuoju išsiūsti MB pasitikrinti savo turto  ax.gif kad butume tikri, jog endo viską čia ir stabdė

Sveika sugrizus Amaroksmile.gif
Sitoj temutej randu tave:) Suprantu kad jautiesi gerai...
Sakai bus endo tau? O kokiui nors jos simptomu buvo tau? ar ne? gal tepliodavo ar gausios mmm ir skausmingos budavo...ar nieko nejautei ir va tokia diagnoze bus...O kaip del planavimu, is karto nuo kito ciklo leido, ar jei endo tai dar bus koks gydymas??? Linkiu sekmingo planavimo biggrin.gif
Na ka mano terminas arteja po truputi, liko dvi savaites praktiskai...Laukiu...tikiuosi labai baisaus kazko neras...ech...koks ilgas laikas link stebukliuko..
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 30, 21:40)
Sveika sugrizus Amaroksmile.gif
Sitoj temutej randu tave:) Suprantu kad jautiesi gerai...
Sakai bus endo tau? O kokiui nors jos simptomu buvo tau? ar ne? gal tepliodavo ar gausios mmm ir skausmingos budavo...ar nieko nejautei ir va tokia diagnoze bus...O kaip del planavimu, is karto nuo kito ciklo leido, ar jei endo tai dar bus koks gydymas??? Linkiu sekmingo planavimo biggrin.gif
Na ka mano terminas arteja po truputi, liko dvi savaites praktiskai...Laukiu...tikiuosi labai baisaus kazko neras...ech...koks ilgas laikas link stebukliuko..

Labukas wink.gif aš temelėj apie cistas tik grįžus prisidaviau biggrin.gif
buvo pas mane simptomų, bet ne visi..mm buvo reguliarios bet gausios ir skausmingos, teplioti tik prieš kelis mėnesius pradėjo..ai, bet ką jau čia pakeisi..suremontavo mane ax.gif bandyti leidžia jau nuo kito ciklo, paskyrė duphastoną.
Svarbu žinoti tikslą dėl ko viską darome wink.gif
man paskutinė savaitė iki lp pralėkė akimirksniu. pamatysi, pralėks greitai ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 30 rugsėjo 2011 - 21:27
Mane tai labai stebina, kai paskaitau, jog po laparoskopijos pačios moterytės parvairuoja. Aš tai būčiau taip greit po operacijos į mašiną neįsiraičiusi. Trečią dieną šiaip ne taip įsiforminau, bet pati vairuoti nebūčiau drįsusi. Nes ypač per duobes važiuojant buvo labai nesmagu. O ir šiaip aš linkusi save pasaugoti, neskubėjau grįšti į darbą ir labai sėkmingai be manęs išsivertė.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 09 30, 21:46)
Mane tai labai stebina, kai paskaitau, jog  po laparoskopijos pačios moterytės parvairuoja. Aš tai būčiau taip greit po operacijos į mašiną neįsiraičiusi. Trečią dieną šiaip ne taip įsiforminau, bet pati vairuoti nebūčiau drįsusi. Nes ypač per duobes važiuojant buvo labai nesmagu. O ir šiaip aš linkusi save pasaugoti, neskubėjau grįšti į darbą ir labai sėkmingai be manęs išsivertė.

O as visa savaite ligonineje pragulejau tongue.gif O ir israsyta namo ejau sulinkusi, o namuose man valgyti dare vyras ir nese i lova tongue.gif
As ne Maryte Melnikaite!
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 09 30, 22:46)
Mane tai labai stebina, kai paskaitau, jog  po laparoskopijos pačios moterytės parvairuoja. Aš tai būčiau taip greit po operacijos į mašiną neįsiraičiusi. Trečią dieną šiaip ne taip įsiforminau, bet pati vairuoti nebūčiau drįsusi. Nes ypač per duobes važiuojant buvo labai nesmagu. O ir šiaip aš linkusi save pasaugoti, neskubėjau grįšti į darbą ir labai sėkmingai be manęs išsivertė.

na mes visos saugom save blush2.gif juk jei nesaugosi tai nieko gero nebus blush2.gif na del darbo aisku butu buve smagiau, kad nebutu reikeje eiti taip greit i darba , bet yra kaip yra ... ax.gif na o man daktaras kaip tik liepe kuo daugiau judeti kad neuzsiguleciau. antra diena po LP atsimenu jau i palata atejo sesute (ar kaip ji tan vadinasi) mankstos daryt. bigsmile.gif tai kazkaip man tai nelabai , bet doh.gif . svarbiausia juk pacios jauciam kiek galim 4u.gif ir del to labai sunku pasakyti mergaitem, kai klausia po kiek laiko atsigavai ir pan. juk kiekvienai savaip 4u.gif
Atsakyti
Joo...mane trečią dieną išrašė. Išsikvietėm taxą ir pirmas paliepimas buvo nevažiuoti per duobes, nevažiuoti greitai, gerokai per kalnelius pristabdyti..taxistas atsisuko, pažiūrėjo į mano veido išraišką ir pasakė gerai. biggrin.gif Taip ir parvežė biggrin.gif o namuose tai irgi kaip klaustukas vaikštau lotuliukas.gif ketvirtadienį pasibravinau, tai vakare vos nežliumbiau..teko žvakutėmis nuo skausmo pasilepinti verysad.gif gavau nuo vyro velnių ir dabar stengiuosi nepersistengti smile.gif dar ant bambos esančią žaizdelę persiklijavau. Ten šiek tiek kraujuko buvo, tai vyras vėl atrašė blush2.gif
Atsakyti
mergaites, o kiek laiko po lp jums laikesi temperatura? ar is viso buvo pakilusi?

Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 10 01, 10:15)
mergaites, o kiek laiko po lp jums laikesi temperatura? ar is viso buvo pakilusi?

Pas mane tik antrą dieną buvo pakilusi iki 37.5, bet sesutė sakė, kad normalu, kad taip būna. O po to nei karto nebuvo. Vis dar matuoju ryte ir vakare, dėl savo pačios ramybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 01, 10:23)
Pas mane tik antrą dieną buvo pakilusi iki 37.5, bet sesutė sakė, kad normalu, kad taip būna. O po to nei karto nebuvo. Vis dar matuoju ryte ir vakare, dėl savo pačios ramybės ax.gif

man is karto po lp buvo 37.3, dabar jau 4ta diena eina, tai vis dar pakyla vakarop iki 37.1, bet gal cia nieko tokio.
rytoj vaziuoju siulu traukt, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 30, 21:25)
Labukas  wink.gif aš temelėj apie cistas tik grįžus prisidaviau  biggrin.gif
buvo pas mane simptomų, bet ne visi..mm buvo reguliarios bet gausios ir skausmingos, teplioti tik prieš kelis mėnesius pradėjo..ai, bet ką jau čia pakeisi..suremontavo mane  ax.gif bandyti leidžia jau nuo kito ciklo, paskyrė duphastoną.
Svarbu žinoti tikslą dėl ko viską darome wink.gif
man paskutinė savaitė iki lp pralėkė akimirksniu. pamatysi, pralėks greitai ir tau  4u.gif

Tai gerai kad leidzia jau kita men...linkiu sekmingo starto:) dar sekmingesnio finiso:)
O duphastona paskyre kada, dabar, ar kita men gert?
Atsakyti
unsure.gif O jums po LP nebudavo taip kad darant sysiuko skaudetu pilvo apacia? Man po Lp praejo 2 savaites, bet vis dar jauciu toki sunkuma pilvo apacioje.. unsure.gif
Atsakyti