Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(bonuska @ 2011 09 30, 09:37)
Labas rytas merginos,o man iskilo klausymas,ar po LP pakraujavima laikyti kaip uz menesines ,ar cia tik issivale kas turejo  blush2.gif

Man toks pats klausimas iškilo. Nes pirmas keturias dienas tai patepliodavo tamsiai. Kaip įsivaizduoju, tai valėsi viskas kas po operacijos buvo užsilikę. Šį rytą, atsirado šiek tiek tikro kraujuko, tarp to senojo..kažkiek neramu. Bet, sakau, gal gijimo metu taip gali būti?..juk kiaušidė gyja, aš daugiau vaikštau, gal pasitempiau kaip nors stipriau ir va pateplioja. g.gif
Atsakyti
Amarok , kol buvau ligonineje gydytojos klausiau, ir pakraujavimas sake yra normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 30, 10:37)
Amarok , kol buvau ligonineje gydytojos klausiau, ir pakraujavimas sake yra normalu  4u.gif

aaa..tai gerai tada ax.gif
nes aš pati tik dėl tamsių patepliojimų paklausiau.. o tau randelio ties bamba neskauda? nes aš kažkokį kaip traukimą tempimą pastoviai jaučiu. Ypač kai labiau išsitiesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 30 rugsėjo 2011 - 10:48
QUOTE(bonuska @ 2011 09 30, 09:37)
Labas rytas merginos,o man iskilo klausymas,ar po LP pakraujavima laikyti kaip uz menesines ,ar cia tik issivale kas turejo  blush2.gif

labutis,mergaites!
Kai turejau pirma lp ja dare viduri ciklo,po lp 2dienos pradejau kraujuoti,gyd sake,kad uzskaityti kaip mmm
del tempimu nesijaudinkit viskas cia normalu..nenorekit jaustis kaip pries lp juk audiniai siuti,beje bambyte gaki kuri laika pabuti oro kaitos rodikliu,cia irgi normalu,negerai buna tada kai zaizdele raudona,karsta ar puliuojanti,tada gali padeti alijosius arba spiritukas.
Atsakyti
Man dare 12 c.d, bet apart keliu lasiuku kraujingu isskyru is kart po operacijos daugiau nieko nebuvo, tai reiskia man reikia laukti menesiniu pagal savo cikla? Gal dar kam is merginu yra taip buve?
Atsakyti
manau,kad taip..nenustebkit tik jei ciklas bus issiderines,nes gyd sake hormonai siek tiek pabludint po lp megsta,nors man tai viskas kaip ir seniai laiku..tik po lp lb sausumas jautes,tai irgi normalu 4u.gif
Atsakyti
Vaje,tai man dar visa savaite teks kenteti priesmenstruacinius sindromus doh.gif ir pilvo apacia maudzia jau sesta diena ,kaip kad tuoj tuoj susirgciau ,bet nera istisi tai pakentesiu doh.gif
Atsakyti
vargsiuke 4u.gif
zinau kaip nemalonu kai nepramusa..pagerk kmynu arbatos,bet tokia pasidaryk grynai cefyra..kad seklas per dantis reiktu kost,gerk 3kart dienoj..padeda pramusant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungsiuos ir as prie jusu, nes isandien mano gyd. pasake, kad reikes dalyti LP.
Bet ma kazkaio labai jau keista viskas is pradziu pasidariau visus hormonu tyrimus, viskas kaip ir ok isskyrus virsvoris, gine paskyre O skatinima letrozoliu nuo 4 CD, ji gerti 4 dienas. Siandien t.y. 12 CD padarius echo pasake, kad folikulai per mazi. Desne kiauside 09, 1,07 ir 1,2 o kairei kiausidej panasiai kazkas. Taigi paskyre duphastonu isaukti MM ji geriant nuo 16 CD po 2 tabl. 10 dienu, ir pasibaigus mm pasidaryti kiausidziu drilinga LP , ir praeinamuma , kad patikrintu prie to pacio.
Tai gi , o klausimas ir prasymas pagalbos is jusu, kur geriau uzsiregistruoti su siuntimu pasidaryti LP Vilniuje? ax.gif Ir kaip ta visa reikala pradeti? Siuntima turiu mazdauk atsiskaiciuoju, kada po dupho prasides ir pasibaigs mm. Bet is to nusivylimo pas gine net nepasiklausiau kaip ka geriau daryti blush2.gif
Atsakyti
aa tai tau PKS vadinasi,siai is merginu esu girdejusi labai geru atsiliepimu apie Meceju,daugiau info kur geriau darytis dar gali paklaust pas vilnietes ju skyreli,o lp nieko baisaus..ir subadzius kiausides t.y padarius drilinga padides sansai pagauti stebukliuka,istikruju pavargau kartoti kad lp nieko baisaus,jei yra noro gali paskaitineti skyreli ir pamatysi,kad mergaites,kurios vos ne iki asaru bijojo lp juokesi is savo baimiu po jos
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 30, 15:07)
aa tai tau PKS vadinasi,siai is merginu esu girdejusi labai geru atsiliepimu apie Meceju,daugiau info kur geriau darytis dar gali paklaust pas vilnietes ju skyreli,o lp nieko baisaus..ir subadzius kiausides t.y padarius drilinga padides sansai pagauti stebukliuka,istikruju pavargau kartoti kad lp nieko baisaus,jei yra noro gali paskaitineti skyreli ir pamatysi,kad mergaites,kurios vos ne iki asaru bijojo lp juokesi is savo baimiu po jos

Oj as jau tiek priskaitinejus cia, smile.gif
LP as jos visai nebijau, netgi dziaugiuos kad darys man ja, tik va nusiminus buvau, kad taip optimistiskai nusiteikusi buvau del skatinanciuju, o cia se tau kad nori, ir nieko g.gif
Su vyru pasiterem , sedom ir nuvykom i lazdynu klinikas, ten ir uzsiregistravau nieko netempusi, ir vieta gan greitai gavau, nereiks ne pilno men, islaukti, siule spalio 17d. bet paskaiciavau, kad man mm kaip tik po isaukimo prasides, tai skyre laika spalio 27 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 09 30, 16:25)
Oj as jau tiek priskaitinejus cia,  smile.gif
LP as jos visai nebijau, netgi dziaugiuos kad darys man ja, tik va nusiminus buvau, kad taip optimistiskai nusiteikusi buvau del skatinanciuju, o cia se tau kad nori, ir nieko  g.gif
Su vyru pasiterem , sedom ir nuvykom i lazdynu klinikas, ten ir uzsiregistravau nieko netempusi, ir vieta gan greitai gavau, nereiks ne pilno men, islaukti, siule spalio 17d. bet paskaiciavau, kad man mm kaip tik po isaukimo prasides, tai skyre laika spalio 27 d.  mirksiukas.gif

na ir saunu kad jos nebijai mirksiukas.gif na nespesi nei pastebeti kaip tas men prabegs, na o dabar svarbiausia nesinervinti ir ramiai laukti LP 4u.gif o po jos sulaukti geru rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti