Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(vegele @ 2011 09 29, 19:17)
kalbedama del operacijos datos uzklausiau sdn daktares ar reikalingas  kazkoks specialus pasiruosimas tai sake: ne tikrai nieko nereikia tik ryte bukite nevalgius ir negerus..
tai jau gal tuos pora plaukeliu apacioj pasiliksiu ax.gif
Papildyta:

taip man irgi pridejo...

tai gal jei ten tose nuotraukytese bus viskas aiskiai matoma, tuomet ir nereikia echoskopo. dabar pagalvojau, gal man dare del to, kad nezinojo tiksliai kas yra ar cista, ar uzakes kiausintakis smile.gif
Atsakyti
Mažiau sau sukit galvas dėl echo. Jei jiems reikės, tai ir padarys. Pas mus tikrai neklaus ar norim ar ne smile.gif
Kas dėl valgymo, tai man iš vakaro nuo pietų jau nebeleido nieko valgyti, o ryte net gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 29 rugsėjo 2011 - 17:54
QUOTE(Amarok @ 2011 09 29, 19:51)
Mažiau sau sukit galvas dėl echo. Jei jiems reikės, tai ir padarys. Pas mus tikrai neklaus ar norim ar ne  smile.gif

domiuosi tuo kas man aktualu, ir esu dekinga merginom kurios dalinasi savo patirtim... 4u.gif naturalu kad pergyvenam ir renkam info..
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 29, 19:06)
domiuosi tuo kas man aktualu, ir esu dekinga merginom kurios dalinasi savo patirtim...  4u.gif  naturalu kad pergyvenam ir renkam info..

Tik nesupyk, gal grubokai išsireiškiau prieš tai, bet nieko pikto omenij neturėjau blush2.gif
norėjau pasakyti, jog jie jau ten vietoj patys paisdaro tyrimus kokių jiems trūksta ir pasižiūri ką jiems reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 29, 19:06)
domiuosi tuo kas man aktualu, ir esu dekinga merginom kurios dalinasi savo patirtim...  4u.gif  naturalu kad pergyvenam ir renkam info..

man tai nedare echo nei ligoninej, nei poliklinikoj, nei privaciai kur.. matyt, jei butu mate reikala, butu liepe pasidaryt, o jei ne - vadinasi nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 17:53)
nieks man nieko nedare niekur nesodino,o kam kai prapjaus pamatys kas ir kaip.

matyt cia nuo daktaro priklauso, mane tai ir apziurejo. pirma pakalbejom apie viska na o paskui sako "vistiek reik man apziuret " tai kas beliko biggrin.gif .
Atsakyti
Mane savaitę prieš mano ginė apžiūrėjo, echoskopą padarė. Ir ligoninėje dar žiūrėjo. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,o man iskilo klausymas,ar po LP pakraujavima laikyti kaip uz menesines ,ar cia tik issivale kas turejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 30, 09:37)
Labas rytas merginos,o man iskilo klausymas,ar po LP pakraujavima laikyti kaip uz menesines ,ar cia tik issivale kas turejo  blush2.gif

As tai pavyzdziui po op.is vis nekraujavau, pasirode vos kelios kraujingos isskyros ir viskas, net ikloto nereikejo. Gal cia priklauso ka dare, ir kokia ciklo diena?
Atsakyti
Pagal mano cikla menesines jau veluoja kelias dienas ... o man dare ir Histeroskopija,tik sake nieko nedare ,nes viskas gimdoje buvo tvarkoje ...
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 09 30, 08:37)
Labas rytas merginos,o man iskilo klausymas,ar po LP pakraujavima laikyti kaip uz menesines ,ar cia tik issivale kas turejo  blush2.gif

kaip jau rašiau kažkada, man taip buvo: turėjau susirgti dieną po operacijos. Iš kart po oeracijos pradėjo teplioti po biškį, bet negausiai, ir taip tris dienas. Tada ir aš nesupratau, ar čia jau mmm, ar tik iš po operacijos išsivalymas kažkoks. Bet kai nuvažiavau pas gydytoją į ligoninę, jis mane patikino, kad čia ir buvo mmm. 4u.gif

Atsakyti
As pries LP menesines atlaikiau ... Tai tada as dar palauksiu ,nes ir visi simptomai kaip pries mmm.... Eh ,o gi galetu buti kitaip rolleyes.gif
Atsakyti