Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(vegele @ 2011 09 29, 17:55)
stipriai kraujuoja ar tik vos vos pasirode plemukas po istraukimo siulu? tvarstukai tamsiai kruvini ar tik sviesiai?
Papildyta:
siulai dabar trukiami po 5-7 dienu, taciau visada yra isimciu... o kur trauket siulus, vel vaziavot i ligonine ar pas save poliklinikoje?

na nedaug to kraujo, jis nebega, bet vistiek baisu, kad neatveptu ir savo vidaus organu nepamatyciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o siules traukiau poliklinikoje, 8ta diena.
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 29, 16:15)
organu nepamatyciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

iki organu tikrai neatveps lotuliukas.gif
Atsakyti
aurytea,nesijaudink,nedaug kraujuko nieko bloga,tuo labiau,kad 8diena,gali but siuliukai iauge buvo,man irgi kraujavo,bet todel,kad siulus per arti zaizdos uzrise buvo..tai ten pakrapstyt reikejo,nes zirkliu neuzkiso sesutes,nesijaudink viskas cia gerai.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 18:24)
aurytea,nesijaudink,nedaug kraujuko nieko bloga,tuo labiau,kad 8diena,gali but siuliukai iauge buvo,man irgi kraujavo,bet todel,kad siulus per arti zaizdos uzrise buvo..tai ten pakrapstyt reikejo,nes zirkliu neuzkiso sesutes,nesijaudink viskas cia gerai.

Aciu 4u.gif Tikrai nuraminai smile.gif o kad ten sugis negraziai, tai man nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Aurutyteaz del tavo aprasytu pozymiu tikrai nera ko jaudintis, ir pilnai pritariu lauraz- del ko tas pakraujavimas galejo but... mirksiukas.gif
jau ir as zinau tikslia data, kada patapsiu skyleta biggrin.gif
kaip suprantu echoskopijos ligonineje tai jau nera ko tiketis pries LP a ne?
Atsakyti
Na man tai ir echoskopa dare ir ant kedes "pasodino" pries LP smile.gif sekmytes, tik nebijok, Vegele smile.gif as jau ir antram kartui pasirasyciau biggrin.gif
Atsakyti
nieks man nieko nedare niekur nesodino,o kam kai prapjaus pamatys kas ir kaip.
Atsakyti
Buvo atvejis, kai vienai panai padare LP, o po operacijos pradejo ziauriai kraujuoti, pasirodo persileido, todel man paaiskino, kad butina apziura pries operacija..
Atsakyti
cia gal tais atvejais kai moteriskes LP laukia po tris savaites ir ilgiau o man LP diena bus savaite po paskutines echo.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 29, 17:46)
kaip suprantu echoskopijos ligonineje tai jau nera ko tiketis pries LP a ne?

Man prieš pat lp echo darė. Gal kokios keturios-penkios daktarės žiūrėjo ir tarėsi tarpusavije cool.gif
Atsakyti
As 2 dienas pries LP dariausi echo privaciai, pridejo prie siuntimo. I ligonine pagulde is vakaro, tai tada gydytojas apziurejo ir padare echoskopa smile.gif
Atsakyti
kalbedama del operacijos datos uzklausiau sdn daktares ar reikalingas kazkoks specialus pasiruosimas tai sake: ne tikrai nieko nereikia tik ryte bukite nevalgius ir negerus..
tai jau gal tuos pora plaukeliu apacioj pasiliksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 29, 19:06)
As 2 dienas pries LP dariausi echo privaciai, pridejo prie siuntimo. I ligonine pagulde is vakaro, tai tada gydytojas apziurejo ir padare echoskopa smile.gif

taip man irgi pridejo...
Atsakyti