ir noriu padrasint visas tokias bailes kaip as, kad operacija tik skamba baisiai, o is tikro nieko baisaus, pamiegosit valandele ir viskas baigta!
[/quote]
Gero gijimo
O kiek kainavo ta geresnė narkozė?
na dabar lauksim žinių, kad jau
kai dziaugiuosi,kad taip puikiai viskas praejo!super!
Dabar buk tikra,kad sulauksi stebuklelio!
Pas mane paskutine lp dare 4 skylutes,matyt priklauso nuo to ka randa,db gerk kuo daugiau vandenuko,greiciau atsigausi..
Galbut tau tik tiek tereikes kad kazka sujudintu..
Dar kart primenu,kas is mergaiciu nori but itrauktos i sarasiuka rasykit i a.z info kur kas dare,kada ir diagnoze,esant galimybei itrauksiu
Dabar buk tikra,kad sulauksi stebuklelio!
Pas mane paskutine lp dare 4 skylutes,matyt priklauso nuo to ka randa,db gerk kuo daugiau vandenuko,greiciau atsigausi..
Galbut tau tik tiek tereikes kad kazka sujudintu..
Dar kart primenu,kas is mergaiciu nori but itrauktos i sarasiuka rasykit i a.z info kur kas dare,kada ir diagnoze,esant galimybei itrauksiu
[/quote]
Gero gijimo
[/quote]
reikejo kazkoki paklota pirktis ir ta narkoze tai is viso apie 37lt kainavo.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 11:05)
man tevai nera artimiausi,man jie kaip svetimi,atsitikus nelaimei niekada i juos nesikreipciau pagalbos.taip esu vienturte.
Zinok man labai skaudu skaityti tavo postus Manau tavo tevai gali pasikeisti kai turesi vaikuciu tik jau bus per velu
Moteris-ne-indaplove man irgi tuoj pacioj ligoninei LP dare ir narkoze pirkau tik deja vemiau O apie si gyd. girdejau nemazai atsiliepimu kad labai nemaloni ir nekalbi Jinai dar gin. skyriaus vedeja Lenkutytė-Matkevičienė O personalas ten tikrai fantastiskas
Narkoze kainuoja apie 10lt uz 3 ampules, bet pries 6 metus mokejau apie 100 lt ir jokiu pykinimu ar vemimu nebuvo tai padariau isvada kad si karta visai kiti vaistai
As si karta irgi dreno neturejau
[quote=moteris-ne-indaplove,2011 09 29, 13:03]
[/quote]
Gero gijimo
[/quote]
[/quote]
Ačiū, na tikrai verta dėl geresnio atsibudimo
[/quote]
Gero gijimo
[/quote]
[/quote]
Ačiū, na tikrai verta dėl geresnio atsibudimo
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 09 29, 10:19)
pilve skylutes kazkodel dvi, o ne trys
esant diagnostinei LP daro dvi, jei ka salina - trys
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 29, 16:42)
esant diagnostinei LP daro dvi, jei ka salina - trys
As net nezinojau Tai pagal skylutes galima iskart atsibudus suzinoti rado kazka ar ne
labukas mergaites, as vel su klausimais siandien buvau siuliu issimti. grizus namo pastebejau kad vienas randelis kraujuoja, nuplesiau pleistra o ten po sasiukais zaizda atvepus.. ar kuriai taip buvo?
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 29, 15:07)
labukas mergaites, as vel su klausimais siandien buvau siuliu issimti. grizus namo pastebejau kad vienas randelis kraujuoja, nuplesiau pleistra o ten po sasiukais zaizda atvepus.. ar kuriai taip buvo?
nu man slapiuoja dar....tikiuos puliai nebegs
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 29, 17:19)
nu man slapiuoja dar....tikiuos puliai nebegs
ojej nesnekek apie pulius.. keista,anksciau 10d.maziausiai liepdavo isbut, o db 7 dienas...
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 29, 17:07)
stipriai kraujuoja ar tik vos vos pasirode plemukas po istraukimo siulu? tvarstukai tamsiai kruvini ar tik sviesiai?
Papildyta:
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 29, 17:27)
ojej nesnekek apie pulius.. keista,anksciau 10d.maziausiai liepdavo isbut, o db 7 dienas...
siulai dabar trukiami po 5-7 dienu, taciau visada yra isimciu... o kur trauket siulus, vel vaziavot i ligonine ar pas save poliklinikoje?