Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 28, 21:04)
isties labai nemalonu. Pas mane panašiai buvo vaikystėje. Aš turiu sesę dvynę, kuri yra neįgali. Tai mama visą gyvenimą paskyrė jai, ir iš dalies ją suprantu, nes sesei reikėjo specialaus dėmesio. Bet ji apleido mane, sakydama, kad aš ir taip labai savarankiška. O man būdavo taip sunku, taip norėdavosi, kad apkabintu, paguostu....Bet....

Ačiū dievui dabar santykiai pasikeitė. Prieš kelis metus labai sirgau, buvau visiškai nusilpus, sudurniavo skydliaukė, ir vienu momentu buvo kritinė būklė...Tada mama nuo manęs nesitraukė, išsikalbėjom apie viską....Nuo tada stengiamės abi santykius labiau sušildyti. Bet taip ir nesugebu jai visko pasipasakoti, kažkoks barjeras vis dar yra...

na geriau veliau nei niekada ax.gif aisku skaudu nesulaukti demesio ir svelnumo is mamos vaikysteje, bet va dabar stengiasi ir viskas bus gerai dar truputi ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 21:14)
mano atveju tai liudna..nes mano tevams as nerupiu,nuo vaikystes jauciaus kaip prielipa seimoj,ir dabar paprasiau mamos kokios nors pagalbos tai tepasake,kad abu dirbam tai ir turim patys verstis,ir kad ji savo gyvenima turi ir nenori mano bedom apsikraut..cray.gif kad zinotumet kaip skaudu kad tevam nerupiu..vat jau 2men nebendraujam visiskai..nei ji domisi nei as..man per skaudu vel ir vel buti atstumtai..

verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 09 28, 18:05)
Kaip jūs mergytės, ar savo tėvams esate pasakiusios savo bėdas?

Savo tevams pasakiau pries kelias dienas, mama buvo soke aisku, paaskinau kad operacijos reikia nes greciausiai mano endo atsinaujino (cia mano 2 LP), bet po LP vis tik paskiau kad negalim susilaukti vaikucio verysad.gif, manau mama jau senai pradejo itarineti kad mes labai norim 2.gif 4u.gif Mes esam artimos, bet nenorejau anksciau sakyti mamai kad nepergyventu. O MB tevams nieko nesakem, cia ne ju problemos ir nera jiems reikalo zinoti smile.gif Kai kalbos uzeina apie antra vaika, mes jiems sakom kad neplanuojam ir mums vieno uzteks, nes jau senai uzkniso kalbos apie broliuka/sesute doh.gif Mano tevai niekada neirodineja kiek mums vaiku reikia tureti todel ir gauna daugiau informacijos smile.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 21:14)
mano atveju tai liudna..nes mano tevams as nerupiu,nuo vaikystes jauciaus kaip prielipa seimoj,ir dabar paprasiau mamos kokios nors pagalbos tai tepasake,kad abu dirbam tai ir turim patys verstis,ir kad ji savo gyvenima turi ir nenori mano bedom apsikraut..cray.gif kad zinotumet kaip skaudu kad tevam nerupiu..vat jau 2men nebendraujam visiskai..nei ji domisi nei as..man per skaudu vel ir vel buti atstumtai..

Man sie zodziai nuskambejo ziauriai, tevai gi yra patys artimiausi zmones blink.gif Labai liudna kad taip yra verysad.gif Nesuprantu kaip tevai gali nemyleti savo vaikus blink.gif, mes irgi abu dirbam bet mano tevai visa laika nori mums padeti. Labai myli mano vyra, prieme ji kaip savo sunu, o anuka myli be proto biggrin.gif
O tu viena seimoj?
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 09 28, 17:05)
Mes irgi tėvams nieko nesakėme, nors susilaukti vaikučio nesiseka jau irgi apie 2 metus. Lapkričio pabaigoje man paskirta LP. Net neįsivaizduoju kaip pasakyti tėvams.  verysad.gif  Kai nusprendėme, kad jau laikas turėti vaikučiu, susitarėme, jog tėvams pasakysime, kuomet būsių  nestuke.gif . Po meų pradėjome tirtis. Aišku, aš nuėjau pas paprastą ginę, tai ji man tepasake" išgersi Duphaston ir pas tave viskas susitvarkys", o vyrui spermograma nieko gero nežadėjo. Metus laiko gydėme vyrą. Aišku vyras tuoj uždraudė bent kam sakyti, kad pas mus bėda. Na jis gi vyras, o čia... Šį rugsėjį nuėjau pas kitą gydytoją. Tyrimų aibė. ( o pas paprastą ginę buvo tik vienas vienintelis pagal kurį ji nusprendė, jog užteks Duphastono ir viskas. ) Hormonų tyrimai, chlamidijos, gimdos nuotrauka, dabar paskyrė LP. Suprantu, kad jau šito nebenuslėpsiu nuo tėvų. Galvoju, gal pasakysiu tik prieš pat LP, kad tuos porą mėnesių nesijaudintų... Net nežinau kaip pasielgti.. o mama dar medikė. Jau nuo jos nieko nenuslėpsi. Nenoriu, kad ji dėl mūsų taip pergyventų... Kaip jūs mergytės, ar savo tėvams esate pasakiusios savo bėdas?

Mes apie savo bedas kol kas irgi tylime, pasikalbam tik tarpusavyje. Tiesa sakant, kol kas, kol tik laukiu laparoskopijos (o ji jau greit, pirmadieni, dabar net dziaugiuosi, kad taip greit), nematau, ka sakyti - vaikiuku nesulaukiam, bet be laparoskopijos kol kas priezastis neaiski: "Zinot, as nepastoju, bet nezinau, kodel" - "Tai gal nezinot, is kur vaikai atsiranda?". Isivaizduoju mazdaug toki dialoga... Laimei, mano tevai nesikisa ir neklausineja, kada anukai, gal itaria bedas, gal ne, i akis neklausia... O MB tevai tikriausiai mane isvis monstre laiko - mat keliaujam, gyvenam savo malonumui, o kada vaiku turesim?.. Bet i akis irgi nesako, tik MB vis klausia, kada anukai, jus netraukit ilgai su planavimu, laikas jums jau... Zinau, kad mums laikas... Bet panasu, kad musu busimam angeleliui taip neatrodo... Bet kokiu atveju, tikiu, kad pripazinti liga svarbu ir padarysiu viska, kad ja iveikciau, bet galvoti apie ja reikia kuo maziau... Ir tu ateisi tada, kai mes maziausiai tikesimes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 29, 08:31)
Man sie zodziai nuskambejo ziauriai, tevai gi yra patys artimiausi zmones  blink.gif  Labai liudna kad taip yra  verysad.gif Nesuprantu kaip tevai gali nemyleti savo vaikus  blink.gif, mes irgi abu dirbam bet mano tevai visa laika nori mums padeti. Labai myli mano vyra, prieme ji kaip savo sunu, o anuka myli be proto  biggrin.gif
O tu viena seimoj?

man tevai nera artimiausi,man jie kaip svetimi,atsitikus nelaimei niekada i juos nesikreipciau pagalbos.taip esu vienturte.
Dar skaudus atvejis man kai tevai statesi nama,o as pritrukau 20lt kad galeciau paduoti dokus i univera..teko duot i kolegija..ir teko kartu dirbti ir mokytis,nes pati turejau uzsidirbt mokslams ir pragyvenimui..nes manes tevai jau nebeišlaike..o man tebuvo 19metu..todel ir istekejau lb jauna,nes sutikau zmogu,kuriam buvau reikalinga..nes niekada niekam nebuvau reikalinga..sorry mergaites,kad ne i tema,bet man iki siol begalo skaudu,nes myliu savo tevus,bet taip susikloste,kad tas jausmas tik vienpusis..cray.gif ir taip sunku nuo pat mazens..o dar si nelaime..daznai galvoju,kodel D man dave toki sunku,pilna nelaimiu,nemeiles,saltumo gyvenima,negi as tokia bloga?visai jau ne i tema bet tikrai sunku tuos skaudulius nesiotis savyje..
Atsakyti
turbut sis klausimas skaudus mums visoms. as irgi niekam nepasakoju kodel dar neturiu vaiku, nors man jau 29 ir esu istekejusi 4 metus. esu girdejusi is kitu kodel jie dar neturi vaiku, bet mes tylim ir ne zodzio sia tema niekam. esu pasakiusi tik savo seseriai, bet labai del to gailiuosi, nes jei susipykstam del ko nors, ji iskart man prikisa kad mane dievas baudziau uztai negaliu tureti vaiku. todel geriausia nesakyti niekam. aisku, jei butu mano mama salia, as jai viska papasakociau, bet deja jos nera (ji mirusi), todel geriau jau viska laikyti savy. o MB tevams net ir negalvojom sakyt, nes jie tik pasisaipytu tyliai (mano anyta manes nemegsta).
tai va, tokios tokeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 29 rugsėjo 2011 - 09:20
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 11:05)
man tevai nera artimiausi,man jie kaip svetimi,atsitikus nelaimei niekada i juos nesikreipciau pagalbos.taip esu vienturte.
Dar skaudus atvejis man kai tevai statesi nama,o as pritrukau 20lt kad galeciau paduoti dokus i univera..teko duot i kolegija..ir teko kartu dirbti ir mokytis,nes pati turejau uzsidirbt mokslams ir pragyvenimui..nes manes tevai jau nebeišlaike..o man tebuvo 19metu..todel ir istekejau lb jauna,nes sutikau zmogu,kuriam buvau reikalinga..nes niekada niekam nebuvau reikalinga..sorry mergaites,kad ne i tema,bet man iki siol begalo skaudu,nes myliu savo tevus,bet taip susikloste,kad tas jausmas tik vienpusis..cray.gif ir taip sunku nuo pat mazens..o dar si nelaime..daznai galvoju,kodel D man dave toki sunku,pilna nelaimiu,nemeiles,saltumo gyvenima,negi as tokia bloga?visai jau ne i tema bet tikrai sunku tuos skaudulius nesiotis savyje..

Nesisielok taip, mergyt, tikiu kad savo stebuklėlį mylėsi ypatingai stipriai ir ta meilė tave sušildys...be to turi šalia žmogų, kuris tave myli, kartu įveiksit kliūtis ir viskas bus gerai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 10:05)

lauraz5, kaip liudna... suprantu tavo sirdgela... toks bjaurus jausmas, kad esi naslaitis, nors tevai gyvi, tas labiausiai ir skaudina... bet ta skauduli butinai turi gydyti. Nzn, kas tau padeda - psichologas, sportas, o gal tiesiog vyro meile, nes kol nesioji savyje skausma, trauki kita skausma... toks bjaurus magnetinis desnis... dziaugsmas traukia laime, skausmas - nelaimes sad.gif
Atsakyti
zinok tikrai pritariu tam desniui,tikrai stengiuos pamirsti,bet kazkaip sunku,nes mama sugebedavo prikist kad neesu tokia kaip mano geriausia drauge,kuri baige medicina ir isvaziavo i vokietija dirbti chirurge,jos mama viska atidave,kad jos vaikas galetu atsistot ant koju,o manoji net pirsto nepajudino,kad man padetu bent mokslus pasibaigti,nekalbu apie nieka kita,bet ji dar sugeba mane kaltinti..zodziu tikrai reikia pagalvoti,kaip atsikratyti tom mintim..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 09:05)

Svarbiausia, kad radai mylinti žmogų, ir turi į ką atsiremti. Ir tikrai tikiu, kad turėsi savo mažylį, kuriam skirsi visą savo meilę ir rūpestį. 4u.gif

Atsakyti
sveikos!
na va, as svieziai po lp smile.gif
vakar 9val jau riedejau i operacine, o 11val parveze atgal i palata.
antro karto jau nebijociau! po operacijos jauciausi gerai, pilve skylutes kazkodel dvi, o ne trys ax.gif
vakar visa diena prasnaudziau, tai sianakt nuo 4val placiom akim varciausi ir galvojau ka cia nuveikus biggrin.gif
operavausi pas gyd. Matkeviciene greitosios pagalbos ligoninej. gydytoja labai maloni ir simpatiska, visa paaskino po operacijos ir siaip demesio netruko blush2.gif
narkoze pasiule nusipirkti kazkokia geresne, tai labai lengvai prabudau, neskaudejo galvos nei pykino.
jau po 3val po operacijos su pagalba nuejau i tualeta, nieko neskaudejo, tik galva sukosi kaip pasiutus lotuliukas.gif ir liepe negulet vienoj pozoj, vartytis,kojas kilnot, kad nesusidarytu saaugos.
klizmu pries operacija nedare, kateterio i slapimo pusle nedejo, is vakaro turejau but nevalgius negerus, o pries pat operacija i tualeta liepe nueit ir viskas.
vakar temperaturos buvo 37.3, siandien ryte 37,0. sake kad normalu, pirmas 3-4d po operacijos gali buti iki 37.5 pakilusi.
tai va siandien ryte jau israse namo. kol nuklibinksciavau iki masinos tai galvojau nugriusiu, labai galva sukosi, prakaitas net ispyle, bet grizus namo viskas gerai pasidare. dar siandien zadu pagulinet, o rytoj ko gero vaiksciosiu drasiai.
biuleteni israse savaitei, sake jei noresiu dar prates, liepe 2sav dietos laikytis kad pilvo nepustu, jokio fizinio kruvio neturet.
primenu, kad su vyru metai laiko nesulaukiam gandru, visi tyrimai puikus, lp rezultatai - kiausintakai pratekami, kiausidese ovuliacijos pozymiai, matosi koks tai geltonkunis. rado pora zidinuku endometriozes ant kazkokiu raisciu, bet sako kad jie negalejo turet itakos pastojimui. tai juos pridegino, dar prapute kiausintakius ir sake laukt gandru smile.gif
biski nusiminiau, kazkaip norejosi konkrecios priezasties nevaisingumo, o dabar gaunasi, kad viskas gerai, o leliuku kaip ner taip ner g.gif ech..
ir noriu padrasint visas tokias bailes kaip as, kad operacija tik skamba baisiai, o is tikro nieko baisaus, pamiegosit valandele ir viskas baigta! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba laba 4u.gif
oi kaip tau čia tau viską operatyviai padarė biggrin.gif
man tai tris skyles darė. Parą laiko su drenu pilvuke pravaikščiojau. Antrą dieną po piet išėmė viską, o trečią dieną ryte išleido namučio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 29 rugsėjo 2011 - 10:34