Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(sheila102 @ 2011 09 11, 01:51)
labas merginos,
as cia naujoke, bet mano situacija daugiau maziau panasi i jusu. tikiuosi priimsit ir mane . blush2.gif  as ir po LP , ja dariausi rugpjucio vidury. as tai labai greit atsigavau trec dare, o jau sestadieni i darba nulekus buvau pirmad pilnumoj dirbau. ko labiausiai bijojom to nerado - kiausintakiai pratekemi smile.gif taciau rado I st endo verysad.gif  sake keli zidinukai buvo juos sutvarke ir ji tipo nieko blogo dar nespejo pridaryti, na nezinau kaip ten istikro , nes per savo ziopluma nepasiemiau israso is ligonines. laukiu apikrizes kad atsiustu i namus, kazi kada ja atsius ???? tiksliai zinociau kas kaip. su vyru nesisaugom jau du metus na o labai intensyviai darbuojames jau beveik metus tik kaip ner taip ner verysad.gif  o taip laukiam, kaip ir jus visos. stengiames galvoti tik apie geriausia , bet man jau depresija prasidejo verysad.gif  kadangi mes su vyru dirbam vienam darbe, tai dar sunkiau , nera nei kur paliudeti, issiverkti, stengiuosi neparodyti silpnumo , nes vyras neleidzia nuleisti ranku. ir savo problemu nesinori viesai paskoti... tiesiog nesinori. net tevams nesakem tiek laiko, tik pries operacija pasisakem. tai tevams soka ivarem, o jie tikejosi, kad mes tinginaujam, daug dirbam esam pavarge ir tiesiog neturim tam laiko . jie nuliude, bet labai palaiko ir kiekvienakart susitike nebeklausia kada anukai... na o kai ateinu cia paskaitau atrodo viskas taip pazistama, visi jausmai, visos nuotaikos, tada jauciuosi geriau nes suprantu, kad jus suprantat, nes tikrai niekas kitas taip negali suprasti tik kaip tai isgyvene zmoguciai. tad isdrisau ir as parasyti.  ax.gif  labai sirdi draske, kad si men sulaukiai mmm... verysad.gif abu su vyru naiviai tikejomes kad Lp iskart suveiks. na bet mane operaves gydytojas patare tris men bandyti naturaliai. o jau menuo praejo. verysad.gif skaitau jusu istorijas ir asaros bega , kolkas negaliu net pagalvoti, kad savo stebukliuko galiu ir nesulaukti....

Mes irgi tėvams nieko nesakėme, nors susilaukti vaikučio nesiseka jau irgi apie 2 metus. Lapkričio pabaigoje man paskirta LP. Net neįsivaizduoju kaip pasakyti tėvams. verysad.gif Kai nusprendėme, kad jau laikas turėti vaikučiu, susitarėme, jog tėvams pasakysime, kuomet būsių nestuke.gif . Po meų pradėjome tirtis. Aišku, aš nuėjau pas paprastą ginę, tai ji man tepasake" išgersi Duphaston ir pas tave viskas susitvarkys", o vyrui spermograma nieko gero nežadėjo. Metus laiko gydėme vyrą. Aišku vyras tuoj uždraudė bent kam sakyti, kad pas mus bėda. Na jis gi vyras, o čia... Šį rugsėjį nuėjau pas kitą gydytoją. Tyrimų aibė. ( o pas paprastą ginę buvo tik vienas vienintelis pagal kurį ji nusprendė, jog užteks Duphastono ir viskas. ) Hormonų tyrimai, chlamidijos, gimdos nuotrauka, dabar paskyrė LP. Suprantu, kad jau šito nebenuslėpsiu nuo tėvų. Galvoju, gal pasakysiu tik prieš pat LP, kad tuos porą mėnesių nesijaudintų... Net nežinau kaip pasielgti.. o mama dar medikė. Jau nuo jos nieko nenuslėpsi. Nenoriu, kad ji dėl mūsų taip pergyventų... Kaip jūs mergytės, ar savo tėvams esate pasakiusios savo bėdas?
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 09 28, 17:05)
Mes irgi tėvams nieko nesakėme, nors susilaukti vaikučio nesiseka jau irgi apie 2 metus. Lapkričio pabaigoje man paskirta LP. Net neįsivaizduoju kaip pasakyti tėvams.  verysad.gif  Kai nusprendėme, kad jau laikas turėti vaikučiu, susitarėme, jog tėvams pasakysime, kuomet būsių  nestuke.gif . Po meų pradėjome tirtis. Aišku, aš nuėjau pas paprastą ginę, tai ji man tepasake" išgersi Duphaston ir pas tave viskas susitvarkys", o vyrui spermograma nieko gero nežadėjo. Metus laiko gydėme vyrą. Aišku vyras tuoj uždraudė bent kam sakyti, kad pas mus bėda. Na jis gi vyras, o čia... Šį rugsėjį nuėjau pas kitą gydytoją. Tyrimų aibė. ( o pas paprastą ginę buvo tik vienas vienintelis pagal kurį ji nusprendė, jog užteks Duphastono ir viskas. ) Hormonų tyrimai, chlamidijos, gimdos nuotrauka, dabar paskyrė LP. Suprantu, kad jau šito nebenuslėpsiu nuo tėvų. Galvoju, gal pasakysiu tik prieš pat LP, kad tuos porą mėnesių nesijaudintų... Net nežinau kaip pasielgti.. o mama dar medikė. Jau nuo jos nieko nenuslėpsi. Nenoriu, kad ji dėl mūsų taip pergyventų... Kaip jūs mergytės, ar savo tėvams esate pasakiusios savo bėdas?

Mano atveju su mama ir seserimi paslapciu nebuvo, viska zino apie negalejima pastoti ir visas proceduras. O savo vyro seimai, tai nieko nesakem, galvoju, kad gal nesuprastu... 4u.gif
Atsakyti
as manau,kad normalus tevai tikrai turi zinot vaiku bedas,juk jie tevai..ir gali isizeisti paskui,kad tokia beda o jus slepiat,juk tevai antri asmenys po vyro..o juk cia gedingo tikrai nieko nera.juk cia liga tokia kaip ir gripas,juk sirgdami gripu nesigedinat?as jau supratau,kad gedingo cia tikrai nieko nera..
Atsakyti
Man tai negėda, bet taip skauda širdį, kad tėveliai pergyvens... net neįsivaizduojat... Jie juk daug labiau už mus pergyvena dėl visko.
O vyro tėvai, tai... suprast tai neabejoju, kad supras, bet vaiksčios iš paskos ir raudos, kaip čia mus Dievulis nuskriaudė.. už ką ir pan. Na žinote kaip būna su tokio tipo žmonėmis... bet jei sakyti, tai jau sakyti abiems tėvams, nes negražiai bus..
Ai LP dar toli. Iki jos kaip minimum 1 pilnas ciklas. Kartais stebūklai įvyksta savaime ax.gif
Atsakyti
Mes tai vyro tevams nesakom dar del to, kad kaip vede greit bus tik metai, tai nieko dar niekas neklausineja, o gal kartais ivyks stebuklas ir pastosiu greitu laiku 4u.gif O jei nepastojimo stazas prasites, tai suzinos....
Atsakyti
[quote=ringaga,2011 09 28, 17:37]
Man tai negėda, bet taip skauda širdį, kad tėveliai pergyvens... net neįsivaizduojat... Jie juk daug labiau už mus pergyvena dėl visko.
O vyro tėvai, tai... suprast tai neabejoju, kad supras, bet vaiksčios iš paskos ir raudos, kaip čia mus Dievulis nuskriaudė.. už ką ir pan. Na žinote kaip būna su tokio tipo žmonėmis... bet jei sakyti, tai jau sakyti abiems tėvams, nes negražiai bus..
Ai LP dar toli. Iki jos kaip minimum 1 pilnas ciklas. Kartais stebūklai įvyksta savaime ax.gif

na manau kad mes galvojam vienaip, o tevai visai kitaip. as ir galvojau , kad vyro tevai kitaip reaguos ,taciau prieme viska ramiai, isklause ir pasisiule padeti , jei tik reikes ir pinigeliais ir moraliskai , na o mano tevai tai savaime suprantama kad supranta ir ju pagalba neabejoju.smile.gif o galvojau kad viskas bus baisiau:) galvojau vyro tevai nesupras , gal kaltins kamputi uzsikniaube, juk turi du sunus ir nei vienas kolkas anuku nepadovanojo...
tad mums i nauda isejo kad pasakem, nes vaiku tema maziau kalbama ir jei giminaiciai per daug pradeda klausineti, visada tevai padeda kalba nukreipti... juk taip sunku, kai zmones taip nesuranta ir vis per prievarta lenda su savo pasakojimais , patirtimi ir visokiais "moralais"...na tiesa broliams dar nesakem tik tevams, bet manau jiems ir ateis laikas, sakau dar nenoriu dar ne laikas , nenoriu gailescio...
na o jums patiems spresti taciau sakyti nesakyti , manau pritarciau lauraz nuomonei, kad seima yra svarbu, juk vyras, seima, tai kuo gali gyvenime pasitiketi... dabar jau tikrai nelaukciau dvieju metu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutė merginos,
prisiduodu po lp. Darė pirmadienį, šiandien jau namučio išleido. laboratorijos rezultatus sužinosiu tik trečiadienį, bet gydytoja sako, jog bus trečios st. endometriozė doh.gif Pašalino tą cistą dėl kurios ir darė lp. Dar rado daug mažų židinukų kuriuos taip pat išleido ir pridegino. Tai va, kaip katė laižausi žaizdas ir laukiu naujo ciklo smile.gif

p.s. mes taip pat niekam nesakėme, apie savo problemas schmoll.gif nes žinome, jog labai pergyvens dėl mūsų, o kai kurie iš šeimos narių mūsų bėdą pernelyg išpūs ir išplatins pažįstamų rate. Tai gi kad apsaugot tiek save, tiek artimuosius nuo papilomo skausmo, niekam nieko nepasakojom ax.gif suprantam, kad tai liga ir stengaimės į viską žiūrėti blaiviai smile.gif
dar kitą savaitę planuoju išsiūsti MB pasitikrinti savo turto ax.gif kad butume tikri, jog endo viską čia ir stabdė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 28 rugsėjo 2011 - 19:24
mano atveju tai liudna..nes mano tevams as nerupiu,nuo vaikystes jauciaus kaip prielipa seimoj,ir dabar paprasiau mamos kokios nors pagalbos tai tepasake,kad abu dirbam tai ir turim patys verstis,ir kad ji savo gyvenima turi ir nenori mano bedom apsikraut..cray.gif kad zinotumet kaip skaudu kad tevam nerupiu..vat jau 2men nebendraujam visiskai..nei ji domisi nei as..man per skaudu vel ir vel buti atstumtai..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 20:14)
mano atveju tai liudna..nes mano tevams as nerupiu,nuo vaikystes jauciaus kaip prielipa seimoj,ir dabar paprasiau mamos kokios nors pagalbos tai tepasake,kad abu dirbam tai ir turim patys verstis,ir kad ji savo gyvenima turi ir nenori mano bedom apsikraut..cray.gif kad zinotumet kaip skaudu kad tevam nerupiu..vat jau 2men nebendraujam visiskai..nei ji domisi nei as..man per skaudu vel ir vel buti atstumtai..

gaila, kad tokių abejingų tėvų yra verysad.gif na bent jau čia mes tikrai vienos kita suprantam ir palaikom ax.gif ir mūsų antrosios pusės, kas be ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 20:14)

na nesupyk lauraz bet tavo tevai kazkokie anzmogiai blink.gif nesuprantu kaip galima taip nenoreti bendrauti su savo dukryte, kai jai taip reikia palaikymo ir supratimo , paguodos... verysad.gif na ka padarysi, ne visiems zmonems duotas teviskas jausmas ... schmoll.gif taciau kai tu turesi savo savjoniuka , tai jam dovanosi silciausius jausmus, wub.gif na o kol laukiam kol tai ivyks mes visada su tavim 4u.gif na mano mama gal ir per daug pergyvena, taciau jau geriau daugiau nei ... blush2.gif na nesupyk lauraz tikra gal negrazu taip rasyti , bet ziauru , kai tave aplaidzia zmones, kurie tave turi labiausiai myleti... verysad.gif
Atsakyti
sheila,nieko naujo tu nepasakei ir neizeidei nes pati tai suprantu,liudziu kad jie nenormalus nes as kitokia,o jie sausi materialistai..sau gali antra nama nusipirkti,nepavydziu,ne tiesiog liudna..niekada nezinojau ka reiskia mamos jaudulys del manes..zinau kad nemotiniska ji visai..todel ir lankausi cia nes jauciu siluma ir palaikyma..zinau kad busit kartu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 19:14)

isties labai nemalonu. Pas mane panašiai buvo vaikystėje. Aš turiu sesę dvynę, kuri yra neįgali. Tai mama visą gyvenimą paskyrė jai, ir iš dalies ją suprantu, nes sesei reikėjo specialaus dėmesio. Bet ji apleido mane, sakydama, kad aš ir taip labai savarankiška. O man būdavo taip sunku, taip norėdavosi, kad apkabintu, paguostu....Bet....

Ačiū dievui dabar santykiai pasikeitė. Prieš kelis metus labai sirgau, buvau visiškai nusilpus, sudurniavo skydliaukė, ir vienu momentu buvo kritinė būklė...Tada mama nuo manęs nesitraukė, išsikalbėjom apie viską....Nuo tada stengiamės abi santykius labiau sušildyti. Bet taip ir nesugebu jai visko pasipasakoti, kažkoks barjeras vis dar yra...
Atsakyti