Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 09:09)
laba ryta!
Skaitau jusu postukus ir dar kart neatsidziaugiu,kad lp turejau ten kur turejau hihihi.gif netgi po lp buvo pasirupinta viduriu prajudinimu..dave kazkokiu augaliniu vaistuku kad viduriukai susijudino,o kiek skaitau tai visose kazko nedadaro o ten ziuriu tikrai viskas organizuotai buvo padaryta ir viskuo pasirupinta
sveikos naujokes 4u.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Oi kaip mane padrasina tokie zodziai ax.gif Tikiuosi ir man viskas bus gerai. Nors as dar kalbu, net nezinodama kaip sis ciklas baigsis biggrin.gif Labai labai noreciau, kad taip ir neprireiktu man tos LP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 09:09)
laba ryta!
Skaitau jusu postukus ir dar kart neatsidziaugiu,kad lp turejau ten kur turejau hihihi.gif netgi po lp buvo pasirupinta viduriu prajudinimu..dave kazkokiu augaliniu vaistuku kad viduriukai susijudino,o kiek skaitau tai visose kazko nedadaro o ten ziuriu tikrai viskas organizuotai buvo padaryta ir viskuo pasirupinta
sveikos naujokes 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi džiaugiuosi ligonine kur LP turėjau. Man ir vaistukus davė, kad rami būčiau, ir prieš operacija suleido, kad nepykintu. Ir pilvo nepūtė, viskas ok su viduriais buvo, vis klausinėjo kas ir kaip, ar ko nereikia. Jei man būtų liepę tą pačią dieną namo važiuoti, bučiau įsikabinus į lovą, ir jos nepaleidus. lotuliukas.gif Aš iš vis pirmą dieną iš lovos nelipau. Žodžiu jei dar kada teks kartoti šį "malonumą", rinksiuos tą patį gydytoją, arba Vanagą, nes apie jį irgi tik gerus atsiliepimus girdėjau.

Tik kažkodėl naiviai tikiuosi, kad daugiau to neprireiks, ir greitai svajonė išsipildys. rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 20:16)
sveika uzsukus i musu palata 4u.gif  biggrin.gif klausk kiek tik sirdis geidzia mirksiukas.gif as abu kartus i operacine ejau savom kojom lotuliukas.gif pries operacija duoda tokius naktinukus po jais turi but nuoga...jau kai nuveda i operacine uzdeda tokia kojines-botus...kaip pavadinsi taip nesugadinsi lotuliukas.gif kepuriuka toki lotuliukas.gif po operacijos kaip jau tu nori kad butu ar nebutu...man paskutini kart gydytojas iskart pasake, jokiu lankytoju ta diena kai operuos ir po LP jokiu lankytoju visa diena...nes ten po LP visa diena pralaiko renimacijoj...kitur tai leidzia but kiek tik nori iki tol kol lankymo valandos..
apie antakalni tai nieko nzn schmoll.gif o su depiliavimu tai kaip jau nori bet svarbiausia virsu pasalinti....o ten toliau kaip nori...bet geriau susitvarkyti, nes jei pati nesusitvarkysi tai ligoninej sutvarkys blush2.gif  blush2.gif

Lauraz5, o tave P.V. operavo? Nes man irgi pasake, kad jam operuojant palaikymo komandos nereikia ir kad operacijos diena del "tavo ir mano sveikatos" kad jokiu "sveciu" nebutu... Pradzioj ssigandau, bet paskui, galvoju, gal ir gerai...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 28, 09:34)
Lauraz5, o tave P.V. operavo? Nes man irgi pasake, kad jam operuojant palaikymo komandos nereikia ir kad operacijos diena del "tavo ir mano sveikatos" kad jokiu "sveciu" nebutu... Pradzioj ssigandau, bet paskui, galvoju, gal ir gerai...

Man keistai skamba toks kategoriskas pareiskimas, bet gerbiamas gydytojas matyt is patirties kalba smile.gif As tai labai noreciau vyro palaikymo, bet jei negalima, tai negalima.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 28, 10:34)

Mane taip pat operavo P.V,ir kaip pries operacija taip pasake, is pradziu nepatiko, bet paskui supratau daktaro zodziu verte. Ten guli pooparacinej palatoj, kur visada buna sesute, dazniausiai dar guli ir ne viena paciente, ir jei pas kazka butu pastoviai artimieji, tai tikrai vargintu. O aplankyti i pavakare, tai tikrai leidzia, tad vyrui del lankymo problemos nebus.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 20:57)
man darys antakalny,kaip ten is tikruju su tom klizmom ir apacios depiliavimu, ar reik plikai? blush2.gif

Man dare jau du kartus Lazdynu lig. si karta klizmos neturejau sake nevalgyti is vakaro nieko o opercijos diena net gerti draudziama, apacios specialiai tvarkyti nereikejo, nes ir taip buvo tvarkinga blush2.gif

QUOTE(xlx @ 2011 09 27, 23:32)
mane irgi operavo antakalnyje. Na is seseliu demesio kazi ar daug sulauksi, reikia labai saukt, kad jos isgirstu smile.gif as tai kai gulejau be faziu, tai labai sunku buvo jas prisisaukt.. o jau sysiu norejosi.. doh.gif 

blink.gif nieko sau...as pooperacinej palatoj du kartus prasiau sysiu o nuskausminimus iskart kai pabudau suleido...ir savo palatoj visa diena po LP spaudziau mygtuka kad ateitu padeti sysiu padaryti biggrin.gif Demesio buvo net per daug smile.gif Ten labai rupistingas personalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 09 28, 10:42)
Sveikutės. Priimkite ir mane į būrį. Paskyrė ir man LP.

o kiek laiko su siulem vaiksciojai? man siandien jau issimt reiktu, bet bamba dar tikrai neuzgijusi, tai dar zadu palaukti smile.gif
Papildyta:
Oj ne cia truputi pataikiau atsakyti smile.gif zinute buvo skirta Uliuliuskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 28, 10:32)
Tik kažkodėl naiviai tikiuosi, kad daugiau to neprireiks, ir greitai svajonė išsipildys.  rolleyes.gif  blush2.gif

neuzsiciklink,kad nepavyks,sako kad psichologine saviitaiga irgi daug duoda..viskas ten bus gerai.taip as dariausi pas P.V ir zinot tikrai,kai pooperacinej guli 5moteros tai norisi ramybes ir miego..nes po narkozes praparpiu visa diena tai neduok D dar kas eitu smarom lankyt tai poilsio 0 butu.man gera ta tvarka.MB tai nepatenkintas buvo,nes jis visad kartu budavo po kitu operaciju,bet nieko..susitaike.
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 28, 12:33)
Man dare jau du kartus Lazdynu lig. si karta klizmos neturejau sake nevalgyti is vakaro nieko o opercijos diena net gerti draudziama, apacios specialiai tvarkyti nereikejo, nes ir taip buvo tvarkinga  blush2.gif
blink.gif nieko sau...as pooperacinej palatoj du kartus prasiau sysiu o nuskausminimus iskart kai pabudau suleido...ir savo palatoj visa diena po LP spaudziau mygtuka kad ateitu padeti sysiu padaryti  biggrin.gif Demesio buvo net per daug  smile.gif Ten labai rupistingas personalas  4u.gif

na Antakalnio ligoninej tai tokiu mygtuku ner.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 28, 11:35)
o kiek laiko su siulem vaiksciojai? man siandien jau issimt reiktu, bet bamba dar tikrai neuzgijusi, tai dar zadu palaukti smile.gif
Papildyta:
Oj ne cia truputi pataikiau atsakyti smile.gif zinute buvo skirta Uliuliuskai 4u.gif

Savaite, treciadieni operavo, siandien nueme 4u.gif
Atsakyti
kas cia kalbejo apie bijojima traukt siulus?siaip negerai ilgai netraukt,nes gali iaugt lb,paskui skaudes labiau.turetu istraukt tarpe 5-7dienu po lp.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 10:09)
laba ryta!
sveikos naujokes 4u.gif

pas mus siauliu motinos ir vaiko klinikoj taip pat viska daro blush2.gif , tad labai dziaugiuosi , kad butent cia dariausi ax.gif
Atsakyti