QUOTE(spinsa @ 2011 09 27, 21:00)
as irgi apsirengiau sexy naktinukais, kur nugaroj susirisa, apgaube mane pledu ir savo kojom ejau i operacine, o ten kaip salta, baisu, drebejau, bet neilgai, nes greit atsibudau savo palatoj.
klizmu nedare jokiu, tik liepe pusdieni pries operacija nieko nevalgyti, o ta diena kai operavo nei geriau, nei valgiau.
klizmu nedare jokiu, tik liepe pusdieni pries operacija nieko nevalgyti, o ta diena kai operavo nei geriau, nei valgiau.
Mane nuvežė su lova, prieš tai užklojo pledu, kai atvežė į operacinę, nuklojo. Ir man labai šalta operacinėje buvo, atrodė, kad dantis ant dančio nesueina. Labai stengiausi nedrebėti. Visi sukosi labai greitai, tai greit užmigau ir pabudau jau palatoje. Jau buvo mama atėjusi. Svarbiausia stengiausi nežiūrėti į švirkštus, tada uždėjo kaukę ir aš pamažu užsnūdau. Mano patirtis per dvi operacijas rodo, kad bent anesteziologui tai verta duoti. Klizmas , beje, ir aš iš vakaro buvau pasistačiusi namų sąlygomis.
Patariu apsiskusti viską ten apačioj plikut plikutėliai - po operacijos bus lengviau švarą palaikyti.