Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(spinsa @ 2011 09 27, 21:00)
as irgi apsirengiau sexy naktinukais, kur nugaroj susirisa, apgaube mane pledu ir savo kojom ejau i operacine, o ten kaip salta, baisu, drebejau, bet neilgai, nes greit atsibudau savo palatoj.
klizmu nedare jokiu, tik liepe pusdieni pries operacija nieko nevalgyti, o ta diena kai operavo nei geriau, nei valgiau.

Mane nuvežė su lova, prieš tai užklojo pledu, kai atvežė į operacinę, nuklojo. Ir man labai šalta operacinėje buvo, atrodė, kad dantis ant dančio nesueina. Labai stengiausi nedrebėti. Visi sukosi labai greitai, tai greit užmigau ir pabudau jau palatoje. Jau buvo mama atėjusi. Svarbiausia stengiausi nežiūrėti į švirkštus, tada uždėjo kaukę ir aš pamažu užsnūdau. Mano patirtis per dvi operacijas rodo, kad bent anesteziologui tai verta duoti. Klizmas , beje, ir aš iš vakaro buvau pasistačiusi namų sąlygomis.

Patariu apsiskusti viską ten apačioj plikut plikutėliai - po operacijos bus lengviau švarą palaikyti.
Atsakyti
sekmes tau,vegele!butinai lauksim rezultatu!
Mano parase yra lp sarasas,kur visos mergaites suregistruotos..ten gali rasti kas kur daresi ir visa kita info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 21:19)
aciu..uz atsakyma...  mirksiukas.gif o kur tau dare?

mane irgi operavo antakalnyje. Tai pirmas patarimas - isimesk kokiu siltesniu kojiniu, nes kol lauksi operacijos, tai pravesi bisky.. wink.gif o siaip tai pries guldant nuves i persirengimo kambariuka, tenai uzsivilksi ta sexy maisa biggrin.gif (tapkutes ir chalatas - savo!). Na tada parodys, kuri tavo lova, ateis anesteziologas, paklausines ir vsio, tada kai prieis jau tavo eile, sesute pajims lovele, o tu pati zingsniuosi iki operacines, tenai uzsidesi kepuryte, botukus ant kojyciu ir ant kedes sesi.. idurs i ranka adatele ir vsio..pabusi toje pacioje pooperacineje palatoje, is kur ir busi isejus smile.gif Lankytojai tenai neileidziami! (jie gali tik is kolidoriaus pastebeti, ir kolidoriuje palaukti.. Na is seseliu demesio kazi ar daug sulauksi, reikia labai saukt, kad jos isgirstu smile.gif as tai kai gulejau be faziu, tai labai sunku buvo jas prisisaukt.. o jau sysiu norejosi.. doh.gif
Siaip po operacijos duoda pietus, bet as sugebejau suvalgyt tik sriuba, ir tai paskui isejo jinai atgal.. siaip labai bloga nuo narkozes buvo... pati paskutine isejau, nes negalejau atsipaipalioti.. nors kai LV dare kiausidziu punkcija, tai as tos narkozes net nepastebejau, atrodo numigau 20 min ir atsikeliau sau ramiai.. sikart gal narkoze kokia tai stipresne buvo g.gif ai dar tiesa, LV man pries operacija dave kazkokia tai tablete isgert, kad narkoze lengviau pernesciau, gal ji man tada taip gerai suveike g.gif nu zodziu, gal tu dar pasitikslink kokios ten tebletes geriamos pries operacija - jos ir siaip labai raminanciai veikia wink.gif
O del klizmutes, tai man jokios nedare, zarnyno nevale, tik jau diena pries operacija nuo 14 val. nebevalgiau ir nebegeriau.. nu va ir prirasiau.. doh.gif
Zodziu, SEKMES DIDELIAUSIOS IR RAMYBES wink.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 09 27, 23:28]
sekmes tau,vegele!butinai lauksim rezultatu!
Mano parase yra lp sarasas,kur visos mergaites suregistruotos..ten gali rasti kas kur daresi ir visa kita info 4u.gif
[/quote

aciu mieloji- jos man tikrai dar prireiks... smile.gif skaitineju archiva- renju ingo apie lp, o kartu ir labiau pazinsiu busimas likimo seses.. mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip malonu, kad tiek Jusu atsiliepe i mano SOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
xlx kada tave perkele i palata? ta pacia diena? o israse?
Atsakyti
as dariausi krikscioniskuose kaune tai pries lp dave raminamuju,kuriu man net nereikejo,nieks net neklause ir suleido tokiu vaistu nuo kuriu geriau narkoze geriau pernesi,man kaip aiskino kad tos dujos kurias leidzia dirgina skrandi,todel dauguma bloguoja mergaiciu,gerai,kad ten kur dariausi ju net nereikejo prasyt,neprasytos suleido,o sesutes kaip bitutes sukosi visa laika rupinosi tikrai lb..net siulem jom pailset ar bent kavos isgert..likau labai patenkinta.
Atsakyti
xlx kada tave perkele i palata? ta pacia diena? o israse?
[/quote]

Apie 8.30 val. paguldė, išėjau į operacinę apie 9.40 val., o grįžau net nežinau kelintą, bet apie 11.30 val. aš jau buvau nubudusi.. o po 18 val. išėjau namo, nes kažkaip buvo jau nelabai patogu prieš seselę, kad viena ten visoj palatoj guliu.. bet šiaip dar pora dienų būčiau drąsiai pagulėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 22:49)
as dariausi krikscioniskuose kaune tai pries lp dave raminamuju,kuriu man net nereikejo,nieks net neklause ir suleido tokiu vaistu nuo kuriu geriau narkoze geriau pernesi,man kaip aiskino kad tos dujos kurias leidzia dirgina skrandi,todel dauguma bloguoja mergaiciu,gerai,kad ten kur dariausi ju net nereikejo prasyt,neprasytos suleido,o sesutes kaip bitutes sukosi visa laika rupinosi tikrai lb..net siulem jom pailset ar bent kavos isgert..likau labai patenkinta.

Pritariu Laurai 100 proc.jau prieziura, tai tikrai nereali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 22:19)
aciu..uz atsakyma...  mirksiukas.gif o kur tau dare?

as dariausi BAK'e. beje tuo metu vyras kaip tik parom dirbo, tai nuvaziavau pati ir po operacijos is ryto namo atvairavau pati. jei dar kada reiks daryt, tai darysiu tik cia. nejauciau kad ligoninej guliu.
Atsakyti
Sveikutės. Priimkite ir mane į būrį. Paskyrė ir man LP.
Atsakyti
Nu va, siules siandien isime, gyvenam toliau mirksiukas.gif

Klizmos nedare, bet geriau buciau pagerusi koki fortransa pries operacija, nes mano zarnynas pabudo tik po 5 dienu, o visas dienas skausmingai pute pilva.
Atsakyti
Manęs irgi LP laukia fear.gif
Atsakyti
laba ryta!
Skaitau jusu postukus ir dar kart neatsidziaugiu,kad lp turejau ten kur turejau hihihi.gif netgi po lp buvo pasirupinta viduriu prajudinimu..dave kazkokiu augaliniu vaistuku kad viduriukai susijudino,o kiek skaitau tai visose kazko nedadaro o ten ziuriu tikrai viskas organizuotai buvo padaryta ir viskuo pasirupinta
sveikos naujokes 4u.gif
Atsakyti