Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

sveikos triju skyluciu sesutes, seniai skaitineju sia tema, bet jau kita savaite tapsiu oficialiai viena is jusu.. drinks_cheers.gif ooooo jau kiek baimes doh.gif bet cia naturalu manau... su zinia kad taio greit operacijos data sukasi galvoj begalybe klausimu... g.gif buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtim... kaip veza i operacine? visiskai nuogai?kokios aprangos reikia po operacijos? ar reikai kad kas nors po operacijos is savu pabutu?ir pan...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 18:12)
sveikos triju skyluciu sesutes, seniai skaitineju sia tema, bet jau kita savaite tapsiu oficialiai viena is jusu..  drinks_cheers.gif ooooo jau kiek baimes doh.gif bet cia naturalu manau... su zinia kad taio greit operacijos data sukasi galvoj begalybe klausimu... g.gif  buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtim... kaip veza i operacine? visiskai nuogai?kokios aprangos reikia po operacijos? ar reikai kad kas nors po operacijos is savu pabutu?ir pan...

sveika 4u.gif

oi pažystamos man tavo baimės 4u.gif Aš irgi taip drebėjau.

Na pas mane kigoninėje reikėjo nusirengti nuogai, davė tokius kaip naktinius, kuriais apsisiaučiau, ir vežė su lova. Man taip juokinga buvo, visą kelią juokus skaldžiau, kol neįvežė i operacinę. Tada staiga pasidarė nejuokinga lotuliukas.gif

po operacijos ir buvau su tais naktiniais. Kitą dieną persirengiau savais. Pas mane po operacijos buvo mama ir vyras. Prašiau kad būtų, nes bijojau, ar bloga būtų, ar ką. Bet nei pykino, nei nieko. Tik iš po narkozės sakė nusišnekėjau labai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
man darys antakalny,kaip ten is tikruju su tom klizmom ir apacios depiliavimu, ar reik plikai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 18:57)
man darys antakalny,kaip ten is tikruju su tom klizmom ir apacios depiliavimu, ar reik plikai? blush2.gif

Aš buvau susitvarkius plikai blush2.gif klizmą darė ligoninėje vakare prieš operaciją.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 19:12)
  buciau labai dekinga jei pasidalintumet savo patirtim... kaip veza i operacine? visiskai nuogai?kokios aprangos reikia po operacijos? ar reikai kad kas nors po operacijos is savu pabutu?ir pan...

sveika uzsukus i musu palata 4u.gif biggrin.gif klausk kiek tik sirdis geidzia mirksiukas.gif as abu kartus i operacine ejau savom kojom lotuliukas.gif pries operacija duoda tokius naktinukus po jais turi but nuoga...jau kai nuveda i operacine uzdeda tokia kojines-botus...kaip pavadinsi taip nesugadinsi lotuliukas.gif kepuriuka toki lotuliukas.gif po operacijos kaip jau tu nori kad butu ar nebutu...man paskutini kart gydytojas iskart pasake, jokiu lankytoju ta diena kai operuos ir po LP jokiu lankytoju visa diena...nes ten po LP visa diena pralaiko renimacijoj...kitur tai leidzia but kiek tik nori iki tol kol lankymo valandos..

QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 19:57)

apie antakalni tai nieko nzn schmoll.gif o su depiliavimu tai kaip jau nori bet svarbiausia virsu pasalinti....o ten toliau kaip nori...bet geriau susitvarkyti, nes jei pati nesusitvarkysi tai ligoninej sutvarkys blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikute lauraz smile.gif
blink.gif reanimacijoj? pasiuto kiba.. idomu ar visur taip...po rimtesniu operaciju atkelia i palata ta pacia diena, issibundi prabudimo palatoje ir ciao...

o tave ir klizmavo pries tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 27 rugsėjo 2011 - 19:23
QUOTE(vegele @ 2011 09 27, 20:21)
sveikute  lauraz  smile.gif
blink.gif reanimacijoj? pasiuto kiba.. idomu ar visur taip...po rimtesniu operaciju atkelia i palata ta pacia diena, issibundi prabudimo palatoje ir ciao...
o tave ir klizmavo pries tai?

tai visada po operaciju pirma veza i reanimacija, kitaip juk nebuna mirksiukas.gif ka nezinojai hihihi.gif del kelimo i palata cia priklauso nuo gydymo istaigos kada kelia mirksiukas.gif per pirma LP laike gal kokia val, per antra visa diena. mane tiek per pirma LP tiek per antraja laike keturias dieneles ligoninej...vilniuj zinok kitaip nei kaune...vienuose klinikose liepia pries LP diena vakare nieko nevalgyti ir kita diena daro LP o vat kauna visada guldo viena diena pries LP kad isvalytu organizma ir dazniausiai tai buna su tokiais slykstaus skonio vaistais kaip cololyt...fe...zodziu nuo jo varai i wc ir dienos nematai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 27 rugsėjo 2011 - 19:36
[quote=lauraz5,2011 09 27, 21:35]
tai visada po operaciju pirma veza i reanimacija, kitaip juk nebuna mirksiukas.gif ka nezinojai hihihi.gif
toli grzazu ne visi ankstyvi pooperaciniai periodai prasideda nuo reanimacijos, jei nereikalinga intensyvi prieziura pacientai isbunda prabudimo palatoje ir keliauja i skyriu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na kiek turejau operaciju tai visas veze i reanimacija...na gal kitaip dar vadinama pooperacine palata ax.gif
Atsakyti
grisiu papasakosiu kaip ten man mirksiukas.gif buvo...
Atsakyti
as irgi apsirengiau sexy naktinukais, kur nugaroj susirisa, apgaube mane pledu ir savo kojom ejau i operacine, o ten kaip salta, baisu, drebejau, bet neilgai, nes greit atsibudau savo palatoj.
klizmu nedare jokiu, tik liepe pusdieni pries operacija nieko nevalgyti, o ta diena kai operavo nei geriau, nei valgiau.
Atsakyti
aciu..uz atsakyma... mirksiukas.gif o kur tau dare?
Atsakyti