Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 25, 09:57)
nesijaudinkit bambyte visada sunkiausiai gyja, buna ir pkraujuoja ir paslapiuoja, bet man gyd liepe vaiksciot be bintu, kad zaizda kvepuotu, sake taip greiciau gyja 4u.gif

o as zinokit susirgau doh.gif vos beprasneku doh.gif gerkle skauda, nosis bega, galva plysta...snd beveik nemiegojau doh.gif zodziu sergu doh.gif o ryt i darba...kaip isgyt taip greit doh.gif pasidariau ciobriuku arbatos su medum....

Lauraz5, o darbeli geriau pasistenk atideti... Ns jei tris dieneles pagulesi, paskui kaip agurkelis busi, o jei per prievarta i darbus - ilgai tas virusas kamuot gali. Zinau, kad ne taip paprasta nenueit i darba, bet juk sveikatele taip svarbu...
Atsakyti
Lauraz, sveikatos. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif

zinot su tais darbais atidet siais laikais neiseina schmoll.gif prigersiu vaistuku ir darbukan pasirinkimo nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 25, 18:46)
aciu mergaites 4u.gif

zinot su tais darbais atidet siais laikais neiseina schmoll.gif prigersiu vaistuku ir darbukan pasirinkimo nera doh.gif

sveikatos tau lauraz5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 25, 11:55)
Geriau paklausysiu jusu visu mergaites ir nusimsiu pleistriuka nors nuo bambos smile.gif ziuriu savo diagnoze ir galvoju kas cia per paratubaline cista... gal jus kuri zinote? smile.gif

Paratubaline cista- t.y para isvertus is lotynu kalbos reiskia virsus, o tuba is lot.reiskia kiausintakis. Tai reiskia cista rasta ant kiausintakio arba salia jo.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 25, 19:46)

Tikrai neiseina doh.gif pati nuo penktadienio sergu, bet jau tikrai geriau, per iseigines saziningai pasigydziau vasais imanomais budais biggrin.gif
Sveik 4u.gif
Mano randukai apacioj grazus, o bamboj man nelabai patinka verysad.gif, kazkoks labai jau storas ir raudonas tas randas palyginus su pirmu mano randuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 26 rugsėjo 2011 - 11:47
Nesirkite, mergaitės. Visgi labai sunku buvo ir kosėti ir gyti po LP. Jau beveik dvi savaitės praėjo, o aš nepasveikstu, bronchitas tapo obstrukciniu.
Perskaičiau čia vienos merginos pasisakymą apie pakitusius hormonus po LP. Ar gali tai būti labai blogos nuotaikos priežastimi? Aišku, liga įtakoja kažkiek, bet tokia depresyvi nuotaika be konkrečios priežasties jau kelia nerimą. Visą laiką noriu verkti, bet neišspaudžiu nei ašaros. Rytoj ateis svečių dukros sveikinti, nežinau kaip suruošti šventę, kaip reikės bendrauti. Viskas pre prievartą...
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2011 09 26, 12:48)
Nesirkite, mergaitės. Visgi labai sunku buvo ir kosėti ir gyti po LP. Jau beveik dvi savaitės praėjo, o aš nepasveikstu, bronchitas tapo obstrukciniu.
Perskaičiau čia vienos merginos pasisakymą apie pakitusius hormonus po LP. Ar gali tai būti labai blogos nuotaikos priežastimi? Aišku, liga įtakoja kažkiek, bet tokia depresyvi nuotaika be konkrečios priežasties jau kelia nerimą.  Visą laiką noriu verkti, bet neišspaudžiu nei ašaros. Rytoj ateis svečių dukros sveikinti, nežinau kaip suruošti šventę, kaip reikės bendrauti. Viskas pre prievartą...

sveikute,
musu hormonai lemia nuotaikas,manau,kad gali itakoti.o dar tas ruduo,pati neseniai issikapsciau is blogos nuotaikos liuno..lb bjauru ir nuotaikos nera,kai lyja..buvau tokia apatiska viskam..manau,kad kompanija nepamaisytu,bent jau man draugiu kompanija isblaske blogas nuotaikas..
Atsakyti
Sveikos!
Jungiuosi prie jusu, treciadieni darys laparoskopija.
Bijau beprotiskai, nesu nei karto gulejus ligoninej, tuo labiau jokiu operaciju neturejau.
O labiausiai gasdina, kokia bus diagnoze...
Gandrus kvieciam metus laiko, vyro tyrimai puikus, mano tyrimai puikus, paskutinis gyd.Klimo zodis - kiausintakiu pratekamumo tyrimas is karto su laparoskopija. blink.gif
Atsakyti
moteris-ne-indaplove, man su baime kovoti padejo, mintis, kad visa tai laikina. O siaip tikiuosi pades tau laparoskopija ir ji bus pirma bei paskutine wink.gif 4u.gif

lauraz5,
mano hormonai beveik per puse sumazejo, bet dar negana. MMM atsivilko anksciau sad.gif Dar padidinom vaistu norma. Tikiuosi sis ciklas bus normalesnis. o del gandru tai, juk reikia tiketi stebuklais. O jei ka planas A - susitvarkau hormonus ir pereinam prie IUI. Tik va endokrinologas nori i ligonine guldytis hipofizes tyrimams. As vis moraliskai nusiteikineju pas homeopata eiti. Gal jis ka pades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 09 26, 20:26)
Sveikos!
Bijau beprotiskai, nesu nei karto gulejus ligoninej, tuo labiau jokiu operaciju neturejau.
Gandrus kvieciam metus laiko, vyro tyrimai puikus, mano tyrimai puikus, paskutinis gyd.Klimo zodis - kiausintakiu pratekamumo tyrimas is karto su laparoskopija.  blink.gif

labukas smile.gif tikrai nebijok ir nesinervuok, nusiteik, kad po operacijos supsi leliuka ant ranku ir dings visos baimes 4u.gif kita diena po laparoskopijos jau lakstysi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2011 09 26, 19:26)
Sveikos!
Gandrus kvieciam metus laiko, vyro tyrimai puikus, mano tyrimai puikus, paskutinis gyd.Klimo zodis - kiausintakiu pratekamumo tyrimas is karto su laparoskopija.  blink.gif

sveika 4u.gif
o bijoti tikrai nera ko mirksiukas.gif del diagnozes turetum dziaugtis, kad galu gale zinosi, kur saknys uzkastos ir ka gali padarytu, kad viskas pasikeistu su ta mintim ir buk dabar bus lengviau mirksiukas.gif ooo dar ir kiausintakius paziures juk tai puiku thumbup.gif mano nuomone buvo tokia pries pirma LP, kad tegu daro su manim ka tik nori, kad tik butu rezultatas doh.gif baimes man isvis nebuvo schmoll.gif o pries antra LP visai nesijaudinau, nes zinojau, kad nera delko
P.S geras nikas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 27, 17:57)
  kita diena po laparoskopijos jau lakstysi smile.gif))

man panasiai ir buvo lotuliukas.gif bet ne podienos bet po 2 lotuliukas.gif cia po antrosios LP taip...
Papildyta:
Glamoure, kokie zmones bigsmile.gif simtas metu be siu metu bigsmile.gif
kaip TB reikaliukai? blush2.gif
del guldymo i ligonine manau kad tikslinga, pati juk supranti, kad visi tyrimai i nauda...o kas is homeopato jei nezinai ka gydyt...juk pas ji visad gali eiti...as tavo vietoj pirma gulciau tyrimam o paskui pas homeopata mirksiukas.gif
Atsakyti