Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(Ramune! @ 2011 09 23, 09:03)
As tokia mizne, tai net neabejoju, kad ir as verksiu  doh.gif  man jau silpna daresi, kai pasake, kad ves i operacine ir liepe rengtis marskiniais, tai vos nenualpau  biggrin.gif  Nors jau atrode susitaikius su tuo buvau  smile.gif

As verkiau is palengvejimo, ne is baimes, nes pagaliau viskas baigesi. biggrin.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, bet mergaites, kas dar spalio pradzioj operuojates? Ir gal kas Krikscioniskuose?..
Atsakyti
nepergyvenk taip stryga 4u.gif
as turejau lp krikscioniskuose,klausk kar rupi 4u.gif
Atsakyti
As ir jau po LP, nuotaikos geros, nes nieko apart Policistiniu kiausidziu nerado, kiausintakiai pratekami, tiesa buvo ant kiausides saaugos pasalino jas. Dar padare driliga. Vakar isoperavo o siandien jau po pietu namie. Operavausi as Latvijoje pas gyd. Treijsa. Jauciuosi super, po norkozes atsigavau l. greitai, ne taip kaip pernai po LT daktaru, tikiuos jokiu komplikaciju nebus, pirmadieni zingsniuosiu i darbeli schmoll.gif
O pilvas tai papustas...Dabar lauksiu mmm ir 12c. d. pas daktara pasirodyti...O smileysex.gif
leido daryti po 4-5d. lotuliukas.gif (pernai liepe neisdykauti 2savaites)...tikiuos l. kad si antra LP padovanos nestuke.gif
Atsakyti
asstuk, kaip smagu girdeti pukias naujienas bigsmile.gif wub.gif laikom kustelius uz puiku rezultata bigsmile.gif thumbup.gif

prasom man i a.z prisiduoti 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputi atsiklijavo pleistriukas, ziuriu kraujuko yra, ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 24, 10:26)
Truputi atsiklijavo pleistriukas, ziuriu kraujuko yra, ar taip turi buti?

Tai bega tau jis? Nuklijuok is viso pleistrus. 4u.gif
Atsakyti
na sviezio kraujo ant binto nebuvo, bet bamboj matos, kad dar nepridziuves.. spiritu biski pavaliau ir kita uzsiklijavau, kazkaip baisu dar be ju vaiksciot..
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 24, 14:14)
na sviezio kraujo ant binto nebuvo, bet bamboj matos, kad dar nepridziuves.. spiritu biski pavaliau ir kita uzsiklijavau, kazkaip baisu dar be ju vaiksciot..

mano bamba irgi dar slapiuoja, sonai uzgyjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 24, 11:14)

Esu tikra, kad viskas ten pas tave gerai, bet jeigu baisu, na palaikyk dar paklijavusi, nors nakciai tikrai reiketu nuklijuoti, zymiai greiciau gyja, lysk po dusu, atlips visi bintai, tada gerai gerai nusausink, pavalyk kokiu spec zaizdu valikliu ir i lova.
Atsakyti
nesijaudinkit bambyte visada sunkiausiai gyja, buna ir pkraujuoja ir paslapiuoja, bet man gyd liepe vaiksciot be bintu, kad zaizda kvepuotu, sake taip greiciau gyja 4u.gif

o as zinokit susirgau doh.gif vos beprasneku doh.gif gerkle skauda, nosis bega, galva plysta...snd beveik nemiegojau doh.gif zodziu sergu doh.gif o ryt i darba...kaip isgyt taip greit doh.gif pasidariau ciobriuku arbatos su medum....
Atsakyti
Geriau paklausysiu jusu visu mergaites ir nusimsiu pleistriuka nors nuo bambos smile.gif ziuriu savo diagnoze ir galvoju kas cia per paratubaline cista... gal jus kuri zinote? smile.gif
Atsakyti