Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 22, 19:40)
man taip pat raktikaulius skaudėjo. O kur dingo tos dujos, nežinau  lotuliukas.gif

isejo dujos per anatomines angas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2011 09 22, 19:06)
Sveikos, likimo draugės. Vis skaitydavau šį skyrių ir šią temą. O dabar prisijungiu prie klubo, prieš savaitę atliko laparoskopiją Krikščioniškuose. Geras ten kolektyvas, bet man buvo labai šalta, tad toms, kuriuos operuosis iki šildymo sezono, patariu pasiimti šiltą chalatą ir vilnones kojines. Man dar ir riešinės būtų padėjusios, nes knygą laikant rankoms buvo šalta. Na, gal ir įtampa prisidėjo. Baisu buvo tik operacijos rytą. Iki panikos. Daugiau jau nebijočiau. Aišku, po to yra nemalonių reiškinių, bet kai žinai, vardan ko viskas daroma...
Rasta I endo, cista. Endo ir ant kaklelio, bet su juo nieko nedarė, sakė, kad neverta. Tad su tepliojimais po  smileysex.gif  teks susitaikyti. O šiaip prognozė palanki pastoti. Labai nudžiugino, nes bijojau, kad bus kažin kas. Gydytojas pasakė, kad ta endo keista liga, kartais su IV stadija pastojama, o su I niekaip, kol jos neparemontuoji truputi.

Norėjau paklausti, gal žinote, kodėl pastoti galima tik nuo sekančio ciklo? Kažkaip neatrodė aktualus klausimas, nes maniau, kad ovuliacija įvyko. O šiandien - opa, jaučiu visus jos požymius ir taaaip gaila ją praleisti nepabandžius biggrin.gif

Na puiku kad baigta tau jau viskas 4u.gif
Kur dareisi jei vilniete?
As siandien buvau antakalnio klinikose dar apziurejo mano cista,sako gal ir ner labai baisi, gal ir pasisalintu pati, gal ir ne...bet sakau jei jau susiruosiau tai ir darom LP, tai data kadangi ja daro po mmm, LP bus spalio 17d, o norejosi jau nepraleisti ciklo...bet ka darysi, reikia tai reikia...Lauksiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 22, 17:54)
zemyna,pas tave gerai,zinok LT tokiu malonumu kaip lova su mygtukai nera

Pas mane buvo, net kelis kartus teko panaudoti, kai sisiu norejau blush2.gif

QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 22, 20:37)
vakar padare LP, siandien jau namie, bet tas ispustas pilvas mane dabaigs, kada turi viskas susitvarkyt? pirmadieni noriu i darba blush2.gif

Man irgi ketvirtadieni padare, o nuo pirmadienio jau dirbu bigsmile.gif O pilvas isspustas ie nebuvo g.gif tik sonkauliai skaudejo doh.gif
QUOTE(sheila102 @ 2011 09 22, 21:44)
na man tai nieko nesake kelinta cikla bandyti tiesiog sake susilaikyti 10dienu po LP o paskui jau ..... biggrin.gif man taip pat endo I st rado ir nuteike optimistiskai daba jau antras ciklas laukiu rezultatu .... iki kito ciklo pradzios liko apie 10 dienu tad ....tikiuosi nebusulaukti mmm...

O man grieztai pasake kai tik sulauksiu mmm. o ta bus kitas ciklas, net kai siulus ejau traukti, pasodino dar ant kedes ir perspejo kad jokiu ND si cikla schmoll.gif ( o gal todel kad gimdos kakleli uzsiuvo del kraujavimo g.gif ) Man taip pat I st., kai pires 6 metus III st. turejau smile.gif Optimizmo kol kas irgi turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 23, 10:13)
O pilvas isspustas ie nebuvo  g.gif tik sonkauliai skaudejo  doh.gif

nu per nakti pilvas susitvarke, matyt ispupsejau viska lotuliukas.gif

dabar tik paskauda kur uzklijuotos skyles, ir dar balsas uzkimo del intubacinio vamzdzio. kaip ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 23, 10:31)
nu per nakti  pilvas susitvarke, matyt ispupsejau viska lotuliukas.gif

dabar tik paskauda kur uzklijuotos skyles, ir dar balsas uzkimo del intubacinio vamzdzio. kaip ir viskas gerai.

Jau pirmadienį visai kaip nauja turėtum jaustis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
laikau kumscius uz jus visas, kurios jau po LP ir kurios dar tik laukia mirksiukas.gif
Ir dar klausimas. O tai jums neskaudejo po operacijos gerkles, jei ten kiso kokia zarnele? unsure.gif Tikiuosi tai daro kai uzmigdo, nes as net besivalydama dantis ziaukcioju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 09 23, 10:40)
Sveikutes  4u.gif
laikau kumscius uz jus visas, kurios jau po LP ir kurios dar tik laukia  mirksiukas.gif
Ir dar klausimas. O tai jums neskaudejo po operacijos gerkles, jei ten kiso kokia zarnele?  unsure.gif  Tikiuosi tai daro kai uzmigdo, nes as net besivalydama dantis ziaukcioju... doh.gif

man kišo. biggrin.gif Po operacijos biškį jaučiau gerklę, bet trumpai ir nesmarkiai. Kišo kai užmigdė. Man išvis su tuo užmigdymu juokas buvo. Dar iš vakaro davė raminančių tabletę, kad geriau išsimiegočiau. Tai dar ir ryte tokia apspangus buvau. rolleyes.gif Kai jau nuvežė, paguldė ant stalo, pasakė kad suleis vaistų, apsvaigsiu, po to uždės kaukę ir skaičiuos... Suleido tuos vaistus, užsimerkiau, nes baisu pasidarė. Rodos kelias sekundes taip pabuvau, atsimerkiu, ir sakau: palaukit, dar i tualetą nubėgti noriu. lotuliukas.gif O seselės juokiasi, sako: "vaikeli, tu jau išoperuota". Tai nė nepajutau tos kaukės, nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 09 23, 07:40)
Sveikutes  4u.gif
laikau kumscius uz jus visas, kurios jau po LP ir kurios dar tik laukia  mirksiukas.gif
Ir dar klausimas. O tai jums neskaudejo po operacijos gerkles, jei ten kiso kokia zarnele?  unsure.gif  Tikiuosi tai daro kai uzmigdo, nes as net besivalydama dantis ziaukcioju... doh.gif

As atsibudau lb gerai, nei bloga, nei svaigo man galva, gerkles irgi neskaudejo, jauciausi puikiai, sake vyras, kad tik is operacines isvezus labai asaros bego, pamenu ir pati per toki ruka, kad viduj labai verkiau, tai matyt tos asaros bego labai. blush2.gif
Zarnele deda kai miegi. mirksiukas.gif
Kas del duju, savaite gera kankino peciu, sonkauliu skausmai, net girdedavau kaip traska, kaip vaiksto. doh.gif O kaip nescia su pilvu vaiksciojau koki men. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 23 rugsėjo 2011 - 11:42
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 23, 10:50)
man kišo. biggrin.gif Po operacijos biškį jaučiau gerklę, bet trumpai ir nesmarkiai. Kišo kai užmigdė. Man išvis su tuo užmigdymu juokas buvo. Dar iš vakaro davė raminančių tabletę, kad geriau išsimiegočiau. Tai dar ir ryte tokia apspangus buvau.  rolleyes.gif Kai jau nuvežė, paguldė ant stalo, pasakė kad suleis vaistų, apsvaigsiu, po to uždės kaukę ir skaičiuos... Suleido tuos vaistus, užsimerkiau, nes baisu pasidarė. Rodos kelias sekundes taip pabuvau, atsimerkiu, ir sakau: palaukit, dar i tualetą nubėgti noriu.  lotuliukas.gif O seselės juokiasi, sako: "vaikeli, tu jau išoperuota". Tai nė nepajutau tos kaukės, nieko  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif as praejusia ziema irgi turejau tokia mini operacija, tai kai pagulde ant stalo irgi uzsimaniau sysiu biggrin.gif bet jau ten is baimes, nes manes nemigde. O po proceduros tik velai vakare ejau i WC, nes i basona niekaip nepavyko. Negalejau ir viskas biggrin.gif Nors keltis nelabai norejo leisti, kad neprasidetu vidinis kraujavimas.
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 23, 11:40)
As atsibudau lb gerai, nei bloga, nei svaigo man galva, gerkles irgi neskaudejo, jauciausi puikiai, sake vyras, kad tik is operacines isvezus labai asaros bego, pamenu ir pati per toki ruka, kad viduj labai verkiau, tai matyt tos asaros bego labai. blush2.gif
Zarnele deda kai miegi.  mirksiukas.gif
Kas del duju, savaite gera kankino peciu, sonkauliu skausmai, net girdedavau kaip traska, kaip vaiksto.  doh.gif O kaip nescia su pilvu vaiksciojau koki men.  doh.gif

As tokia mizne, tai net neabejoju, kad ir as verksiu doh.gif man jau silpna daresi, kai pasake, kad ves i operacine ir liepe rengtis marskiniais, tai vos nenualpau biggrin.gif Nors jau atrode susitaikius su tuo buvau smile.gif
Atsakyti
Na va ir as jau po LP. Pagaliau baigesi tas kosmaras. O didziausias kosmaras buvo operacijos laukimas, kai nezinai kas tau bus, ka ras smile.gif o rado cista prie kiausintakio ir PKS, tai padare drilinga ir pasiule per puse metu pasistengti, nes tas drilingas neilgalaikis.. kazkaip keista, o operacijos nei skaudejo nei ka, tik maudimas kaip pries mm, tai gydytojai sako didvyre, kad tokius skausmus kenti biggrin.gif tai vat, vakar padare ir siandien jau namo, nes pasak gydytojo lakstau kaip triusis biggrin.gif ir tikrai bereikalo taip bijojau...
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 23, 12:31)

nu man skaudejo kol siulus neistaruke, tai normalu 4u.gif

QUOTE(Ramune! @ 2011 09 23, 12:40)
O tai jums neskaudejo po operacijos gerkles, jei ten kiso kokia zarnele?  unsure.gif  Tikiuosi tai daro kai uzmigdo, nes as net besivalydama dantis ziaukcioju... doh.gif

Skaudejo i atsikosti negalejau nes tada skylutes pradedavo skaudeti ir toks jausmas kad tuoj plys ten viskas doh.gif O ta vamzdeli ikisa kai jau miegi 4u.gif As si karta prabudau turbut operacinej nes gerklej buvo tas vamzdelis blink.gif, prisimenu kad negaliu kvepoti, kazkas priena ir istrauke daugiau nieko neprisimenu ir jau prabundu pooperacinej palatoj kai atejo sesute suleiti nuskausminamuosius:)

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 23, 12:50)
Man išvis su tuo užmigdymu juokas buvo. Dar iš vakaro davė raminančių tabletę, kad geriau išsimiegočiau. Tai dar ir ryte tokia apspangus buvau.  rolleyes.gif Kai jau nuvežė, paguldė ant stalo, pasakė kad suleis vaistų, apsvaigsiu, po to uždės kaukę ir skaičiuos... Suleido tuos vaistus, užsimerkiau, nes baisu pasidarė. Rodos kelias sekundes taip pabuvau, atsimerkiu, ir sakau: palaukit, dar i tualetą nubėgti noriu.  lotuliukas.gif O seselės juokiasi, sako: "vaikeli, tu jau išoperuota". Tai nė nepajutau tos kaukės, nieko  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 23, 14:39)

Linkiu kuo greciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 22, 19:37)
vakar padare LP, siandien jau namie, bet tas ispustas pilvas mane dabaigs, kada turi viskas susitvarkyt? pirmadieni noriu i darba blush2.gif

sveikos naujokeles,jei norit kad itraukciau jus i lp sarašeli prasau info siusti man i a.z kada dare,kas dare,kur ir kokia diagnoze,
QUOTE(Natalija_V @ 2011 09 22, 20:06)
prieš savaitę atliko laparoskopiją Krikščioniškuose. Geras ten kolektyvas, bet man buvo labai šalta, tad toms, kuriuos operuosis iki šildymo sezono, patariu pasiimti šiltą chalatą ir vilnones kojines.
Rasta I endo, cista. Endo ir ant kaklelio, bet su juo nieko nedarė, sakė, kad neverta. Tad su tepliojimais po  smileysex.gif  teks susitaikyti. O šiaip prognozė palanki pastoti. Labai nudžiugino, nes bijojau, kad bus kažin kas. Gydytojas pasakė, kad ta endo keista liga, kartais su IV stadija pastojama, o su I niekaip, kol jos neparemontuoji truputi.
Norėjau paklausti, gal žinote, kodėl pastoti galima tik nuo sekančio ciklo? Kažkaip neatrodė aktualus klausimas, nes maniau, kad ovuliacija įvyko. O šiandien - opa, jaučiu visus jos požymius ir taaaip gaila ją praleisti nepabandžius biggrin.gif

man bandyt sake jau po lp tik tikimybe maza nes hormonai issiderina per lp,del endo as turiu 3st,ji ne tik keista,bet ir labai mazai zinoma,visa info endo skyrelyje.
Atsakyti