QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 23, 10:50)
man kišo.
Po operacijos biškį jaučiau gerklę, bet trumpai ir nesmarkiai. Kišo kai užmigdė. Man išvis su tuo užmigdymu juokas buvo. Dar iš vakaro davė raminančių tabletę, kad geriau išsimiegočiau. Tai dar ir ryte tokia apspangus buvau.
Kai jau nuvežė, paguldė ant stalo, pasakė kad suleis vaistų, apsvaigsiu, po to uždės kaukę ir skaičiuos... Suleido tuos vaistus, užsimerkiau, nes baisu pasidarė. Rodos kelias sekundes taip pabuvau, atsimerkiu, ir sakau: palaukit, dar i tualetą nubėgti noriu.
O seselės juokiasi, sako: "vaikeli, tu jau išoperuota". Tai nė nepajutau tos kaukės, nieko
Geras
as praejusia ziema irgi turejau tokia mini operacija, tai kai pagulde ant stalo irgi uzsimaniau
sysiu bet jau ten is baimes, nes manes nemigde. O po proceduros tik velai vakare ejau i WC, nes i basona niekaip nepavyko. Negalejau ir viskas
Nors keltis nelabai norejo leisti, kad neprasidetu vidinis kraujavimas.
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 23, 11:40)
As atsibudau lb gerai, nei bloga, nei svaigo man galva, gerkles irgi neskaudejo, jauciausi puikiai, sake vyras, kad tik is operacines isvezus labai asaros bego, pamenu ir pati per toki ruka, kad viduj labai verkiau, tai matyt tos asaros bego labai.
Zarnele deda kai miegi.
Kas del duju, savaite gera kankino peciu, sonkauliu skausmai, net girdedavau kaip traska, kaip vaiksto.
O kaip nescia su pilvu vaiksciojau koki men.
As tokia mizne, tai net neabejoju, kad ir as verksiu
man jau silpna daresi, kai pasake, kad ves i operacine ir liepe rengtis marskiniais, tai vos nenualpau
Nors jau atrode susitaikius su tuo buvau