Po vienos LP likau nakvoti ir ryte paleido, po kitos LP paleido tos pačios dienos vakarą
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 21, 20:50)
Manes namu sienos tokiais atvejais negydo , labiausiai namuose budama pasigedau tos mygtukais valdomos lovos, oj kaip man jos truko, kai reikejo atsigulti ar atsisesti.
nu jo..pažystamas jausmas bet čia ligoninėj smagumas to skausmo praėjo..namie jau gerai buvo beveik
zemyna,pas tave gerai,zinok LT tokiu malonumu kaip lova su mygtukai nera.kiek teko gulet tai net nera mygtuku sesutei iskviest : per pirma lp nelaime tokia buvo,tai jei ne mb tai buciau paskendus lovoj skrandzio turini nes iskart po lp liepe skyscius gert ne 2val nepraejus :
kiek laiko laiko ligoninej priklauso nuo miesto.
Ziurkyte,berods tu rasei apie uzkista nosi,tai zinok nosis neprie ko,skaiciau,kad kai suleidzia narkoze,zmogus nustoja savarankiskai kvepuoti,todel ir kisa ta vamzdi i gerkle,nes taip duoda deguoni i plaucius,taigi nosis uzsikisus ar ne tai reiksmes neturi
kiek laiko laiko ligoninej priklauso nuo miesto.
Ziurkyte,berods tu rasei apie uzkista nosi,tai zinok nosis neprie ko,skaiciau,kad kai suleidzia narkoze,zmogus nustoja savarankiskai kvepuoti,todel ir kisa ta vamzdi i gerkle,nes taip duoda deguoni i plaucius,taigi nosis uzsikisus ar ne tai reiksmes neturi
vakar padare LP, siandien jau namie, bet tas ispustas pilvas mane dabaigs, kada turi viskas susitvarkyt? pirmadieni noriu i darba
Sveikos, likimo draugės. Vis skaitydavau šį skyrių ir šią temą. O dabar prisijungiu prie klubo, prieš savaitę atliko laparoskopiją Krikščioniškuose. Geras ten kolektyvas, bet man buvo labai šalta, tad toms, kuriuos operuosis iki šildymo sezono, patariu pasiimti šiltą chalatą ir vilnones kojines. Man dar ir riešinės būtų padėjusios, nes knygą laikant rankoms buvo šalta. Na, gal ir įtampa prisidėjo. Baisu buvo tik operacijos rytą. Iki panikos. Daugiau jau nebijočiau. Aišku, po to yra nemalonių reiškinių, bet kai žinai, vardan ko viskas daroma...
Rasta I endo, cista. Endo ir ant kaklelio, bet su juo nieko nedarė, sakė, kad neverta. Tad su tepliojimais po teks susitaikyti. O šiaip prognozė palanki pastoti. Labai nudžiugino, nes bijojau, kad bus kažin kas. Gydytojas pasakė, kad ta endo keista liga, kartais su IV stadija pastojama, o su I niekaip, kol jos neparemontuoji truputi.
Norėjau paklausti, gal žinote, kodėl pastoti galima tik nuo sekančio ciklo? Kažkaip neatrodė aktualus klausimas, nes maniau, kad ovuliacija įvyko. O šiandien - opa, jaučiu visus jos požymius ir taaaip gaila ją praleisti nepabandžius
Rasta I endo, cista. Endo ir ant kaklelio, bet su juo nieko nedarė, sakė, kad neverta. Tad su tepliojimais po teks susitaikyti. O šiaip prognozė palanki pastoti. Labai nudžiugino, nes bijojau, kad bus kažin kas. Gydytojas pasakė, kad ta endo keista liga, kartais su IV stadija pastojama, o su I niekaip, kol jos neparemontuoji truputi.
Norėjau paklausti, gal žinote, kodėl pastoti galima tik nuo sekančio ciklo? Kažkaip neatrodė aktualus klausimas, nes maniau, kad ovuliacija įvyko. O šiandien - opa, jaučiu visus jos požymius ir taaaip gaila ją praleisti nepabandžius
O man pamenu naktį po operacijos buvo labai karšta Palatoje buvau viena. Sugalvojau prasidaryti langą, bet taip visur skaudėjo, kad pasikelti ir tai padaryti pasirodė didelis darbas. Kai pagaliau vargais negalais aš prie jo priėjau, ir atsidariau, tik atsiguliau, atėjo seselė. Sako: "Tu ką, nori kad perpūstų". Nes iš ties jautėsi kad pučia, o aš dar visa sušilus ir šlapia. Paėmė ir uždarė langą. Tai kaip susinervinau, tiek vargau vargau, ir veltui
Papildyta:
Pas mane normaliai atrodė pilvas po operacijos. Nebuvo išpūstas.
Papildyta:
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 22, 18:37)
vakar padare LP, siandien jau namie, bet tas ispustas pilvas mane dabaigs, kada turi viskas susitvarkyt? pirmadieni noriu i darba
[quote=*ziurkyte*,2011 09 22, 19:14]
Tikrai????o kur dingo dujos, kuriomis pripucia?
Tikrai????o kur dingo dujos, kuriomis pripucia?
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 09 22, 19:37)
na jei gerai jausies galesi lekti .man tai LP ir dare trciadieni ir sestadieni jau darbe buvau na tiesa sunkoka buvo bet pirmadieni kaip nauja na gal greiciau pavargdavau:) na o del pilvo tai man ir nebuvo ispustas tik labai raktikaulius skaudejo
QUOTE(sheila102 @ 2011 09 22, 19:37)
na o del pilvo tai man ir nebuvo ispustas tik labai raktikaulius skaudejo
man taip pat raktikaulius skaudėjo. O kur dingo tos dujos, nežinau
QUOTE(Natalija_V @ 2011 09 22, 20:06)
Sveikos, likimo draugės. Vis skaitydavau šį skyrių ir šią temą. O dabar prisijungiu prie klubo, prieš savaitę atliko laparoskopiją Krikščioniškuose. Geras ten kolektyvas, bet man buvo labai šalta, tad toms, kuriuos operuosis iki šildymo sezono, patariu pasiimti šiltą chalatą ir vilnones kojines. Man dar ir riešinės būtų padėjusios, nes knygą laikant rankoms buvo šalta. Na, gal ir įtampa prisidėjo. Baisu buvo tik operacijos rytą. Iki panikos. Daugiau jau nebijočiau. Aišku, po to yra nemalonių reiškinių, bet kai žinai, vardan ko viskas daroma...
na man tai nieko nesake kelinta cikla bandyti tiesiog sake susilaikyti 10dienu po LP o paskui jau ..... man taip pat endo I st rado ir nuteike optimistiskai daba jau antras ciklas laukiu rezultatu .... iki kito ciklo pradzios liko apie 10 dienu tad ....tikiuosi nebusulaukti mmm...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 22, 20:40)
man taip pat raktikaulius skaudėjo. O kur dingo tos dujos, nežinau
man tai kaip tik pilvo nebuvo sakyciau net ikrites buvo