Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

INGIRA, sveika. 4u.gif As pritarsiu Lauraz5, tikrai keisk gyd, tokiu nesamoniu ir as dar negirdejau schmoll.gif , tai gal visi pradekime darytis ivf, na juk apeisime visokius pastojimus ne vietoje, ilgus planavimus... lotuliukas.gif , jeigu per LP sutvarke viska ir yra pratekamumas, jokiu ivf. schmoll.gif Keiskite gyd. cool.gif 4u.gif

Lauraz5, kaip tavo zaizdeles, gal jau maziau niezti ir baigia sugyti? smile.gif 4u.gif

Man jau memes baigesi, neteplioja ir vel clap.gif , tikiuosi beliko tik vienos memes. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 22, 15:26)
INGIRA, sveika.  4u.gif As pritarsiu Lauraz5, tikrai keisk gyd, tokiu nesamoniu ir as dar negirdejau  schmoll.gif , tai gal visi pradekime darytis ivf, na juk apeisime visokius pastojimus ne vietoje, ilgus planavimus...  lotuliukas.gif , jeigu per LP sutvarke viska ir yra pratekamumas, jokiu ivf.  schmoll.gif Keiskite gyd.  cool.gif  4u.gif

Lauraz5, kaip tavo zaizdeles, gal jau maziau niezti ir baigia sugyti?  smile.gif  4u.gif

Man jau memes baigesi, neteplioja ir vel  clap.gif , tikiuosi beliko tik vienos memes.  bigsmile.gif  biggrin.gif

aha tikrai...manau cia tik iesko pasipinigavimo su tuo IVF doh.gif nenustebciau jei dar ir gydytoja rekomenduotu, kuri geriausiai daro lotuliukas.gif tada jau viskas aisku butu lotuliukas.gif doh.gif

aciu D visi blogumai praejo ir zaizdeles visiskai uzsitrauke, niezuliai praejo...zodziu as jau sveika thumbup.gif

na ka butinai laiko kumstelius uz paskutiniasias thumbup.gif o kada jus IVF'a planuojat darytis?
Atsakyti
Labai dėkoju, Lauraz5, už tokius padrąsinančius žodžius rolleyes.gif ...
Ilgai laukę, dar keletą dienelių kantriai palauksim vizito pas gydytoją, daug ką apspręsim...
Atsakyti
Lauraz, thumbup.gif , kas toliau? bigsmile.gif 4u.gif

Kada tiklsiai pradesime suzinosiu rugsejo pirmomis dienomis! bigsmile.gif wub.gif Labai laukiu vizito, tikiuosi isgirsti geras zinias. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 22, 20:40)
Lauraz,  thumbup.gif , kas toliau?  bigsmile.gif  4u.gif

Kada tiklsiai pradesime suzinosiu rugsejo pirmomis dienomis!  bigsmile.gif  wub.gif Labai laukiu vizito, tikiuosi isgirsti geras zinias.  smile.gif

o toliau natur puse metu bet zodziu kazkaip sunkiai mes nes sakau turim kazkokiu psichologiniu problemu doh.gif mes ND isvis darydavom vos ne 1 kart i 2 menesius doh.gif nu zodziu poreikio nera doh.gif o db jau reikia pasistengti...bet kad ziuriu ne vien psichologinis barjeras yra kad va cia reikia dazniau pazaisti bet ir pas mane problema kazkokia atsirado doh.gif verysad.gif matyt pas mane hormonai i vietas neatsistate :oh nes kai darem ND pas mane kazkas trukde...toks kaip tempimas vienam sone gavosi ir galu gale vistiek nieks nesigavo nes skaudejo MB doh.gif nzn gal bandysiu snd paieskot kokiu lubrikantu ar ka g.gif
Atsakyti
Lauraz, labai gerai jus suprantu, tos psichologines atsiranda, todel, kad yra fiziniu, kiek kartu sau besakytum stebuklingaji atsipalaiduok, neina niekaip, zinau gerai smile.gif 4u.gif , nebloga mintis del lubrikantu, tikrai pades, dar kokia vyno taure isgerkite, paziurekite koki filma apsikabine, kuo arciau, tuo geriau biggrin.gif , galvok apie ka nori, tik ne apie tai, kad cia tu ir turi kazkokiu problemu. 4u.gif Viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 14:38)

Agha, pritariu Zemynai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
O .... thumbup.gif jūs pleputės jau naujuose namučiuose. Registruojuosi ir aš. Tik va su blogom nuajienom. Dabar ketvirtas ciklas iš šešių, skirtų naturaliam planavimui po laparoskopijos, o mano PRL sukilo iki tokių skaičiukų, kurie byloja apie nevykstančią O ir kitų hormonų išderinimo tikimybę. Kitą ciklą maža tikimybė, kad spės atsistatyti iki normų, o dar aš pačiom geriausiom dienom komandiruotėj būsiu sad.gif Beliks mėnuo bandymams ir teks vėl apsispręsti, kas toliau... Bet kaip sunku bus, nes realiai pilnavertiškus ciklus su bandymais būsime tik kokius 2-3 turėję. Kadangi pirmą ciklą net nebandėm, antrą pienligę turėjau. Trečią pabandėm ir pradėjom mažinti vaistų normą, nes jau PRL į mažesnę pusę ėjo. Ketvirtas ciklas (dabar) tuščias, nes PRL per didelis ir dar šlapimo takų uždegimas kabinasi doh.gif . Ir kas kaltas nė nežinau. Na ir niekaip neišeina normaliai gyvent kaip visiem ir nieko nepavyksta paskubint sad.gif Penktas ciklas su reguliuojamu PRL, pasiseks jei liks bent šeštas pilnavertiškas ciklas. Štai tau ir natūralus planavimas.
Atsakyti
Glamoure sudas sudiniausias su tais tavo ciklais visai doh.gif o pas tave dar endo ane?o koks planas po puses metu g.gif gal dar galima kazka pareguliuoti?gal pabandyk KT pagerti kol komandiruotese busi jei iseis g.gif zodziu butu gerai kad diagnoze zinociau.....gal bandytum kelis men KT pagert? g.gif tada bent laimetum dar kokius kelis menesiu g.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

Merginos, tai negi jau po 6 men kaip kirviu kas nukerta ir nebeleidzia planuoti? g.gif Juk realiai Glamour taip ir nespejo paplanuoti, as manau tu pasitvarkyk su hormonais ir dar pasistenk planuoti be dideliu isikisimu, jeigu dar per 6 nieko, tada vel jautuka uz ragu, na as taip manau. mirksiukas.gif 4u.gif

Lauraz, kaip nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
dekui zemyna,neblogai..snd nusivaiksciojau su drauge..n km nuejom,bet uztat kaip smagu,del laukimo aisku,kad nieks neuzkerta to laikotarpio,tiesiog toks standartas turint endo..
Atsakyti