INGIRA, sveika. As pritarsiu Lauraz5, tikrai keisk gyd, tokiu nesamoniu ir as dar negirdejau , tai gal visi pradekime darytis ivf, na juk apeisime visokius pastojimus ne vietoje, ilgus planavimus... , jeigu per LP sutvarke viska ir yra pratekamumas, jokiu ivf. Keiskite gyd.
Lauraz5, kaip tavo zaizdeles, gal jau maziau niezti ir baigia sugyti?
Man jau memes baigesi, neteplioja ir vel , tikiuosi beliko tik vienos memes.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 22, 15:26)
INGIRA, sveika. As pritarsiu Lauraz5, tikrai keisk gyd, tokiu nesamoniu ir as dar negirdejau , tai gal visi pradekime darytis ivf, na juk apeisime visokius pastojimus ne vietoje, ilgus planavimus... , jeigu per LP sutvarke viska ir yra pratekamumas, jokiu ivf. Keiskite gyd.
aha tikrai...manau cia tik iesko pasipinigavimo su tuo IVF nenustebciau jei dar ir gydytoja rekomenduotu, kuri geriausiai daro tada jau viskas aisku butu
aciu D visi blogumai praejo ir zaizdeles visiskai uzsitrauke, niezuliai praejo...zodziu as jau sveika
na ka butinai laiko kumstelius uz paskutiniasias o kada jus IVF'a planuojat darytis?
Labai dėkoju, Lauraz5, už tokius padrąsinančius žodžius ...
Ilgai laukę, dar keletą dienelių kantriai palauksim vizito pas gydytoją, daug ką apspręsim...
Ilgai laukę, dar keletą dienelių kantriai palauksim vizito pas gydytoją, daug ką apspręsim...
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 22, 20:40)
Lauraz, , kas toliau?
Kada tiklsiai pradesime suzinosiu rugsejo pirmomis dienomis! Labai laukiu vizito, tikiuosi isgirsti geras zinias.
Kada tiklsiai pradesime suzinosiu rugsejo pirmomis dienomis! Labai laukiu vizito, tikiuosi isgirsti geras zinias.
o toliau natur puse metu bet zodziu kazkaip sunkiai mes nes sakau turim kazkokiu psichologiniu problemu mes ND isvis darydavom vos ne 1 kart i 2 menesius nu zodziu poreikio nera o db jau reikia pasistengti...bet kad ziuriu ne vien psichologinis barjeras yra kad va cia reikia dazniau pazaisti bet ir pas mane problema kazkokia atsirado matyt pas mane hormonai i vietas neatsistate :oh nes kai darem ND pas mane kazkas trukde...toks kaip tempimas vienam sone gavosi ir galu gale vistiek nieks nesigavo nes skaudejo MB nzn gal bandysiu snd paieskot kokiu lubrikantu ar ka
Lauraz, labai gerai jus suprantu, tos psichologines atsiranda, todel, kad yra fiziniu, kiek kartu sau besakytum stebuklingaji atsipalaiduok, neina niekaip, zinau gerai , nebloga mintis del lubrikantu, tikrai pades, dar kokia vyno taure isgerkite, paziurekite koki filma apsikabine, kuo arciau, tuo geriau , galvok apie ka nori, tik ne apie tai, kad cia tu ir turi kazkokiu problemu. Viskas bus gerai.
labas rytelis
O .... jūs pleputės jau naujuose namučiuose. Registruojuosi ir aš. Tik va su blogom nuajienom. Dabar ketvirtas ciklas iš šešių, skirtų naturaliam planavimui po laparoskopijos, o mano PRL sukilo iki tokių skaičiukų, kurie byloja apie nevykstančią O ir kitų hormonų išderinimo tikimybę. Kitą ciklą maža tikimybė, kad spės atsistatyti iki normų, o dar aš pačiom geriausiom dienom komandiruotėj būsiu Beliks mėnuo bandymams ir teks vėl apsispręsti, kas toliau... Bet kaip sunku bus, nes realiai pilnavertiškus ciklus su bandymais būsime tik kokius 2-3 turėję. Kadangi pirmą ciklą net nebandėm, antrą pienligę turėjau. Trečią pabandėm ir pradėjom mažinti vaistų normą, nes jau PRL į mažesnę pusę ėjo. Ketvirtas ciklas (dabar) tuščias, nes PRL per didelis ir dar šlapimo takų uždegimas kabinasi . Ir kas kaltas nė nežinau. Na ir niekaip neišeina normaliai gyvent kaip visiem ir nieko nepavyksta paskubint Penktas ciklas su reguliuojamu PRL, pasiseks jei liks bent šeštas pilnavertiškas ciklas. Štai tau ir natūralus planavimas.
Glamoure sudas sudiniausias su tais tavo ciklais visai o pas tave dar endo ane?o koks planas po puses metu gal dar galima kazka pareguliuoti?gal pabandyk KT pagerti kol komandiruotese busi jei iseis zodziu butu gerai kad diagnoze zinociau.....gal bandytum kelis men KT pagert? tada bent laimetum dar kokius kelis menesiu
Sveikutes,
Merginos, tai negi jau po 6 men kaip kirviu kas nukerta ir nebeleidzia planuoti? Juk realiai Glamour taip ir nespejo paplanuoti, as manau tu pasitvarkyk su hormonais ir dar pasistenk planuoti be dideliu isikisimu, jeigu dar per 6 nieko, tada vel jautuka uz ragu, na as taip manau.
Lauraz, kaip nuotaikos?
Merginos, tai negi jau po 6 men kaip kirviu kas nukerta ir nebeleidzia planuoti? Juk realiai Glamour taip ir nespejo paplanuoti, as manau tu pasitvarkyk su hormonais ir dar pasistenk planuoti be dideliu isikisimu, jeigu dar per 6 nieko, tada vel jautuka uz ragu, na as taip manau.
Lauraz, kaip nuotaikos?
dekui zemyna,neblogai..snd nusivaiksciojau su drauge..n km nuejom,bet uztat kaip smagu,del laukimo aisku,kad nieks neuzkerta to laikotarpio,tiesiog toks standartas turint endo..