Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(Rute @ 2011 09 20, 23:34)
Ramiai merginos, ramiai. Mečėjus yra tikrai savo srities specas ir operuoja jis tikrai gerai. Nežinau kokiu būdu jis sugebėjo su xlx taip kalbėti, gal girtas ar vaistų prigėręs buvo..  biggrin.gif
Iš tikro atsiliepimai apie jį yra tikrai neblogi, pačiai teko pas jį operuotis per kelis kartus. Jei reiktų, drąsiai eičiau pas jį dar kartą.. ir manau ne viena pas jį dar kartą grįžtų, jei bėda prispaustų..

Mane Mecejus operavo, super gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 21 rugsėjo 2011 - 09:06
Sveikos, merginos, as cia visiska naujoke - niekad nesiregistravau supermamose, tik pasiskaitydavau blush2.gif , bet noriu prisijungti prie jūsų, nes spalio 3 man planuoja laparoskopija, o jauciuosi kaip eziukas ruke - nelabai suprantu del ko ir kam man ja darys, tik nujauciu, kad i geras rankas pakliuvau ir kad to reikia, bet va ko tiketis...
O mano istorija tokia - 2,5 metu nesiseka nestuke.gif , o pries 3 metus turejau laparoskopija pereinancia i laparotomija - plyso cista ir reikejo ten viska sutvarkyti, bet tada gydytojas sake, kad jokiu baisiu pasekmiu nera ir tai ne trukdis ateityje susilaukti vaikelio. Bet siai dienai mes jo vis dar nesulaukeme... cry.gif . Taigi vasara pasidareme visokiu mistiniu tyrimu - ieskojom ir ligu, ir hormonu sutrikimu, ir MB issityre - ir ka? Sveiki kaip ridikai, ovuliacija vyksta, spermatozoidai ja ten dziaugiasi, net kiasineliai po ovuliacijos dar trys grazus spermatozoidu sau laukia - nors imk ir gimdyk daugianukus, nors jokiu skatinamuju negeriau, bet va, nieko... Tai gydytoja rekomendavo laparoskopija - kiausintakiu praeinamumo tyrima, o as net nezinau, ko cia dabar tiketis... Visokiu baisybiu internete prisiskaiciau, akys dideles dideles, panika nuo tos nezinomybes tik ima... surrender.gif aisku tik viena - kad niekam neaisku, ko tas lelius pas mus neateina, o man tai neaiskiausia labiausiai... cray.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
As jau irgi po LP, ketvirtadieni jau savaite bus ax.gif Gulejau Lazdynu greitosios pagalbos ligoninej, paleido kita diena po LP, du kartus leido vaistus nuo skausmo ir 3 kartus antibiotikus. Uzsiutos tik 2 skylutes, viena prie bambos ne ( nzn kodel neuzsiuta, gal kad jau yra randas po pirmos LP g.gif ), siandien vaziuosiu i ligonine traukti siulus. Personalas nuostabus, kiap ir pries 6 metus 4u.gif Anesteziologui nemokejau, bet pirkau narkoze, man reikejo 3 ampuliu sumokejau apie 10 lt. Pykino ziauriai, net vemiau viena karta. Kai turejau pirma LP, pries 6 metus narkoze irgi pirkau tik mokejau apie 100 lt- jokiu pykinimu ir vemimu. Aciu D si karta apsejau be dreno biggrin.gif
Gydytojai atsiliginau, mane jinai priziuri dar nuo pirmos LP.
Rado I st. endometrioze, o anksciau buvo rasta endo cista III st., kaires kiausides paliko 1,5 cm, prideginta daug endo zidiniu. Dabar kaisintakiai praeinami laisvai, jokiu saaugiu nerasta, gimda normalaus didzio biggrin.gif . Dabar lauksiu rezultato nestuke.gif
Dar turiu klausima, gal kam teko girdeti- operacijos metu stipriai kraujavo gimdos kaklelis, kraujas pylesi kaip is fontano ( cia gyd. zodziai) tai teko ir ji uzsiuti, sake labai plonas jisai ir liepe pakartoti daryta sausi tyrima del kaklelio vezio blink.gif.
Tai dabar neduoda ramybes gydytojo zodziai verysad.gif ar labai turiu susirupinti? ar itakoja plonas gimdos kaklelis pastojimui?
Nu ir prirasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 20, 19:39)
nenuejau ana men ir vietoj folio rado 5cm cista verysad.gif Dure sona...na laukem mmm tikejom kad cista pasisalins...Deja siandien nuejau pasirodyt cista luksi, gavau siuntima LP. Nepatinka ta cista man gyd. verysad.gif
Sake galiu darytis LP bet kurioj ligoninej, klausiau kur geriau, ji man neisskyre nei vienos, bet paminejo antakalnio klinikas, ir kelis gyd.Maceju...Ziobaka(jis dirba VGN)...
Uzsiregistravau jau 22d konsultacijai kur paskirs data, nusprendziau prasyt kad operuotu Macejus(mano kelios koleges juo liko patenkintos).
Sakykit, Jus savo nuomone apie klinikas.
Ar ilgos eiles laukti LP? Norisi kuo greiciau susitavrkyt, nors bijau jos, bet gine sake blogiau nebus, sutavrkys cista, apziures kiausides, kiausintakius...Na tikiu ja...o kaip kitaip...
Bijau atsakymu po operacijos, kad ka nors blogo ten ras... verysad.gif
Bet kazkaip reikia susiimti, gal tikrai bus i nauda...
Aciu uz patarimus blush2.gif

labai man patinka tavo optimizmas!tas ir svarbiausia!tai aisku kad patvarkys ir viskas ciki!ir man is mergaiciu teko girdet apie Meceju geru atsiliepimu..
QUOTE(Amarok @ 2011 09 20, 21:38)
Sakykit, o kiek laiko iki operacijos atlikti tyrimai galioja? smile.gif

galioja 2savaites iki lp.
Atsakyti
Man buvo sake ,kad tyrimai galioja desimt dienu iki operacijos dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o gal spalio pradzioj kas nors dar Krikscioniskuose laparoskopuosis?.. Man viena taip nedrasu... blush2.gif
Atsakyti
Na as irgi iki siol girejau tik gerus atsiliepimus apie Maceju...na ryt manau suzinosiu LP data...et greiciau jau tada... blush2.gif
Atsakyti
Jau rytoj operacija daro, jetau kaip baisu.. mergaites kiek jus pralaike ligoninej?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 21, 19:14)
Jau rytoj operacija daro, jetau kaip baisu.. mergaites kiek jus pralaike ligoninej?smile.gif

Laikau kumštelius už tave, mano operacija bus po 5 d.
gaudyk 4u.gif
Atsakyti

mane tai tris dienas pralaike ir ketvirtos dienos ryte paleido , po keliu dienu siulu traukimas:) ir laisva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 09 21, 15:14)

Sekmes, nebijok!!! Galvok del ko tai darai. mirksiukas.gif 4u.gif
Laiko dazniausiai diena, mane laike 2, nes pasak gyd, neturejau vaizdo, kad galiu namo vaziuoti. lotuliukas.gif Realiai, su mielu noru buciau visa savaite gulejusi.
Atsakyti

labai įvairiai..mane operavo trečiadienį, o namo paleido penktadienį ryte. Nors galėjo ir ketvirtadienį drąsiai išrašyt, nes jau ir vaikščiojau, nei man kokių vaistų davė, nei ką..tik tiek , kad laiką stūmiau tą dieną. Namie geriau..net ir sienos sako namų gydo smile.gif ir nebijok 4u.gif nėr ten taip baisu kaip atrodo..Pas mane irgi buvo baimės akys didžiulės...dar sugebėjau apsižliumbt kai į operacinę vežė, tik kai sesytės pradėjo gąsdint, kad jei verksiu-užsikimš nosis, o tada jau niekas narkozės neduos ir teks viską atidėti, tada suėmiau save į rankas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 21 rugsėjo 2011 - 19:28