Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 20, 16:48)
man reanimacijoj jau nuplese pleistrus,kita diena po lp liepe eit po dusu,abejoju,kad ten nesusiuvo,gal tik taip atrodo?pritariu Rutei,pabandyk praplest,bent kampuka

rytoj meginsiu bent nuo vienos maziausios zaizdeles lupti.. jei isdrisiu..as labai jautri tokiems dalykams..galiu neatlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 09 20, 14:48)
rytoj meginsiu bent nuo vienos maziausios zaizdeles lupti.. jei isdrisiu..as labai jautri tokiems dalykams..galiu neatlaikyti biggrin.gif

O tu jau namuose ( atleisk, nesekiau temos, nezinau) ? 4u.gif Juk turetu gyd pries isleisdama paziureti ir tada ir nuplesia. smile.gif 4u.gif Viskas ten pas tave susiuta ir suklijuota, nepergyvenk, zarnyciu nepamesi. hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Ateinu pas jus konsultacijos, patarimu...
Planuojame leliu virs metu...nors ovuliacija ne visada vyko, per ta laika jau buvau pastojusi su sprogduku pagalba, sausi, dziaugsmo kalnai, bet 8sav per apziura pasake kad zirniukas nesivysto...turejau abrazija...po to susitvarkiau psichika...ir po 4 men vel kibom i darbus, optimizmas uzvalde, ejau ziureti kai augfa foliai, augo gerai, kol nenuejau ana men ir vietoj folio rado 5cm cista verysad.gif Dure sona...na laukem mmm tikejom kad cista pasisalins...Deja siandien nuejau pasirodyt cista luksi, gavau siuntima LP. Nepatinka ta cista man gyd. verysad.gif
Sake galiu darytis LP bet kurioj ligoninej, klausiau kur geriau, ji man neisskyre nei vienos, bet paminejo antakalnio klinikas, ir kelis gyd.Maceju...Ziobaka(jis dirba VGN)...
Uzsiregistravau jau 22d konsultacijai kur paskirs data, nusprendziau prasyt kad operuotu Macejus(mano kelios koleges juo liko patenkintos).
Sakykit, Jus savo nuomone apie klinikas.
Ar ilgos eiles laukti LP? Norisi kuo greiciau susitavrkyt, nors bijau jos, bet gine sake blogiau nebus, sutavrkys cista, apziures kiausides, kiausintakius...Na tikiu ja...o kaip kitaip...
Bijau atsakymu po operacijos, kad ka nors blogo ten ras... verysad.gif
Bet kazkaip reikia susiimti, gal tikrai bus i nauda...
Aciu uz patarimus blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 20, 19:30)
O tu jau namuose ( atleisk, nesekiau temos, nezinau) ?  4u.gif Juk turetu gyd pries isleisdama paziureti ir tada ir nuplesia.  smile.gif  4u.gif Viskas ten pas tave susiuta ir suklijuota, nepergyvenk, zarnyciu nepamesi. hihihi.gif

taip, vakar pagulde, isoperavo ir isleido namo..jokiu apziuriu neatlikinejo, tik sesute minejo, kad jokiu siulu pas mane nera.. is principo tai man nesvarbu, ar ten suklijuota, ar tai kaip.. svarbu, kad jei tenai yra siulai, kuriuos reikia traukt, kad as ju nepalikciau.. o jei ten tie tirpstantys kokie, tai tada tuo geriau smile.gif tik kazi kaip tai reiks pamatyt?
Papildyta:
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 20, 19:39)
Uzsiregistravau jau 22d konsultacijai kur paskirs data, nusprendziau prasyt kad operuotu Macejus(mano kelios koleges juo liko patenkintos).
Sakykit, Jus savo nuomone apie klinikas.
Ar ilgos eiles laukti LP? Norisi kuo greiciau susitavrkyt, nors bijau jos, bet gine sake blogiau nebus, sutavrkys cista, apziures kiausides, kiausintakius...Na tikiu ja...o kaip kitaip...
Bijau atsakymu po operacijos, kad ka nors blogo ten ras... verysad.gif
Bet kazkaip reikia susiimti, gal tikrai bus i nauda...
Aciu uz patarimus blush2.gif

Labas, antakalnio klinikose jokiu eiliu nera, tik reikia laukti menesiniu pabaigos, t.y. stengtis pirmoj ciklo pusej daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 09 20, 19:51)
verysad.gif

taip, vakar pagulde, isoperavo ir isleido namo..jokiu apziuriu neatlikinejo, tik sesute minejo, kad jokiu siulu pas mane nera.. is principo tai man nesvarbu, ar ten suklijuota, ar tai kaip.. svarbu, kad jei tenai yra siulai, kuriuos reikia traukt, kad as ju nepalikciau.. o jei ten tie tirpstantys kokie, tai tada tuo geriau smile.gif tik kazi kaip tai reiks pamatyt?
Papildyta:
Labas, antakalnio klinikose jokiu eiliu nera, tik reikia laukti menesiniu pabaigos, t.y. stengtis pirmoj ciklo pusej daryt wink.gif

Xlx, o kas tave operavo? Gerai jei eiliu nebutu, dar si cikla noreciau...dabar kaip tik 8 cd...Bet noreciau pas Maceju...gal ir pas ji nebus eiliu...ketvirtad bus aisku.

Tiesa, o tyrimus kazkokius dar gi reikia pasidaryt pries operacija? Ar ten ligoninej juos padaro, ar reikia eit i poliklinika? Ir kokie jie?
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliuke: 20 rugsėjo 2011 - 20:18
Sakykit, o kiek laiko iki operacijos atlikti tyrimai galioja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 20, 21:14)
Xlx, o kas tave operavo? Gerai jei eiliu nebutu, dar si cikla noreciau...dabar kaip tik 8 cd...Bet noreciau pas Maceju...gal ir pas ji nebus eiliu...ketvirtad bus aisku.

Tiesa, o tyrimus kazkokius dar gi reikia pasidaryt pries operacija? Ar ten ligoninej juos padaro, ar reikia eit i poliklinika? Ir kokie jie?
Aciu

na kiek zinau, tai sia savaite Mecejus atostogauja..jis mane turejo operuoti, bet..
o tyrimai tai kraujo, slapimo ir kardiograma. Siaip tai lankstinuke raso, kad ir ligoninej gali atlikti, taciau as to neisivaizduoju.. is pat ryto juk guldo ligoninen ir oeprauoja, tai kada ten tuos tyrimus jie gali atlikti, net nezinau.. as dariausi tyrimus Antakalnio poliklinikoj, tai atsakymus tik kita diena gavau.. tai jei jau planuoji, tai sakyciau paskubek i poliknika uzsirasyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 09 20, 21:38)
Sakykit, o kiek laiko iki operacijos atlikti tyrimai galioja? smile.gif

ne ilgiau kaip 14 dienu wink.gif
Atsakyti
Sviliuke, tu gal dar apgalvok savo sprendima operuotis pas gyd. Meceju. Kai perskaiciau xlx patyrimus, tai manes ten niekas nei su dirzu nenuvarytu.
Atsakyti
Ramiai merginos, ramiai. Mečėjus yra tikrai savo srities specas ir operuoja jis tikrai gerai. Nežinau kokiu būdu jis sugebėjo su xlx taip kalbėti, gal girtas ar vaistų prigėręs buvo.. biggrin.gif
Iš tikro atsiliepimai apie jį yra tikrai neblogi, pačiai teko pas jį operuotis per kelis kartus. Jei reiktų, drąsiai eičiau pas jį dar kartą.. ir manau ne viena pas jį dar kartą grįžtų, jei bėda prispaustų..
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 09 20, 21:41)
o tyrimai tai kraujo, slapimo ir kardiograma. Siaip tai lankstinuke raso, kad ir ligoninej gali atlikti, taciau as to neisivaizduoju.. is pat ryto juk guldo ligoninen ir oeprauoja, tai kada ten tuos tyrimus jie gali atlikti, net nezinau.. as dariausi tyrimus Antakalnio poliklinikoj, tai atsakymus tik kita diena gavau..
Papildyta:
ne ilgiau kaip 14 dienu wink.gif

Man kai abraziją skubiai darė, tai tyrimus per kokias 5 min visus padarė iš kraujo, tik kardiograma atskirai. ten taip operatyviai viskas vyko, kad ne susigaudyti nespėjau. manau kad ligoninėse galingesnė aparatūra pastatyta, tai ir tyrimai greitesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 20, 22:37)
Man kai abraziją skubiai darė, tai tyrimus per kokias 5 min visus padarė iš kraujo, tik kardiograma atskirai. ten taip operatyviai viskas vyko, kad ne susigaudyti nespėjau. manau kad ligoninėse galingesnė aparatūra pastatyta, tai ir tyrimai greitesni  smile.gif

nu nebent ligoninėj kitokia aparatūra (šiaip tai gal ir logiška būtų) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 09 20, 22:34)
Ramiai merginos, ramiai. Mečėjus yra tikrai savo srities specas ir operuoja jis tikrai gerai. Nežinau kokiu būdu jis sugebėjo su xlx taip kalbėti, gal girtas ar vaistų prigėręs buvo..  biggrin.gif
Iš tikro atsiliepimai apie jį yra tikrai neblogi, pačiai teko pas jį operuotis per kelis kartus. Jei reiktų, drąsiai eičiau pas jį dar kartą.. ir manau ne viena pas jį dar kartą grįžtų, jei bėda prispaustų..

gerai Rute ir sako, cia greiciausiai tik man su tuo gydytoju taip gavos, nes kai as ruosiausi operacijai, juk irgi apie ji skaiciau tik gerus atsiliepimus, ir todel norejau patekti butent pas ji, tik gavosi viskas nevisai taip, kaip tikejausi..
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 09 20, 21:14)
jei operacija ne ekstrinė, bet planinė turi tyrimus atlikti savo poliklinikoj. Pirmam poste surašyta, kurie tyrimai reikalingi 4u.gif
Atsakyti