Sveikos merginos
Ateinu pas jus konsultacijos, patarimu...
Planuojame leliu virs metu...nors ovuliacija ne visada vyko, per ta laika jau buvau pastojusi su sprogduku pagalba, sausi, dziaugsmo kalnai, bet 8sav per apziura pasake kad zirniukas nesivysto...turejau abrazija...po to susitvarkiau psichika...ir po 4 men vel kibom i darbus, optimizmas uzvalde, ejau ziureti kai augfa foliai, augo gerai, kol nenuejau ana men ir vietoj folio rado 5cm cista
Dure sona...na laukem mmm tikejom kad cista pasisalins...Deja siandien nuejau pasirodyt cista luksi, gavau siuntima LP. Nepatinka ta cista man gyd.
Sake galiu darytis LP bet kurioj ligoninej, klausiau kur geriau, ji man neisskyre nei vienos, bet paminejo antakalnio klinikas, ir kelis gyd.Maceju...Ziobaka(jis dirba VGN)...
Uzsiregistravau jau 22d konsultacijai kur paskirs data, nusprendziau prasyt kad operuotu Macejus(mano kelios koleges juo liko patenkintos).
Sakykit, Jus savo nuomone apie klinikas.
Ar ilgos eiles laukti LP? Norisi kuo greiciau susitavrkyt, nors bijau jos, bet gine sake blogiau nebus, sutavrkys cista, apziures kiausides, kiausintakius...Na tikiu ja...o kaip kitaip...
Bijau atsakymu po operacijos, kad ka nors blogo ten ras...
Bet kazkaip reikia susiimti, gal tikrai bus i nauda...
Aciu uz patarimus