Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

QUOTE(2rasa5 @ 2011 09 16, 21:29)
nu va net nebezinau ka daryti dabar, gal galit papasakoti kaip ten viskas vyksta Krikscioniskuose, kai skaiciau merginos rase, kad vienur diena pries paguldo kitos rase, kad ta pacia diena operuoja? Kaip baisu negaliu  verysad.gif

Aš nežinau kaip Krikščioniškuose, bet pvz man(kai užraše numatoma operacijos datą)sakė, kad paguldys dieną prieš. Nuėjau šią savaitę į konsultaciją, o man jau pasakė, kad nebeguldys iš vakaro, o atvykti puse septynių ryte ir paguldys ir operuos(iš vakaro tik liepė nuo antros val nieko nevalgyti, tik skysčius vartoti, o operacijos dieną nieko nei valgyti nei gerti neleido)..čia turbūt priklauso nuo daktarų ant kurių papuolame ir nuo jų nuotaikos..
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 13:06)
amarok,tai ka parasei sena kaip pasaulis :hihihi as seniai nebepasitikiu gydytojais ir lb daug domiuosi pati,deja gydytojams mes nerupim,jei ir parodo koki demesi tai ir tai atmestinai,bukai,atsainiai..nesakau kad visi,bet dauguma..jei nesidomint atsiduotume gyd i rankas tai tikriausiai niekada nerastume iseities,todel kad lt jau taip yra dauguma gyd savanaudziu ieskanciu naudos sau,nesakau kad visi,buna ir isimciu,deja lt klesti mediku verslas,deja kenciam delto tik mes..tokia realybe,todel ziauriai dziaugiuosi siuo portalu..daug info ir jokios korupcijos,jei ne SM buciau sukisus n pinigu bereikalo,gaisus aukso vertes laika.galbut pastebejot kiek daug info cia gaunam,ko deja nepasako medikai..

Pritariu labai labai viskam ką parašei. Teisybę sakant, tai didžiausią dalį info forume ir radau ax.gif
Atsakyti
Man tai nerealiai patiko Krikscioniskuosiuose pas gyd. P.V, ir kitur niekur tikrai nebesioperuociau, nors pati ir dirbu KMUK. Tikrai rekomenduoju pas gyd. P.V , o ne pas E.T.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 09 17, 11:02)
Man tai nerealiai patiko Krikscioniskuosiuose pas gyd. P.V, ir kitur niekur tikrai nebesioperuociau, nors pati ir dirbu KMUK. Tikrai rekomenduoju pas gyd. P.V , o ne pas E.T.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir dar, merginos bukit atsargios su gydytoju siulomais chirurgais (tikrai ne visais atvejais, bet...), nes medicinoj vyrauja kastos ir draugystes, ir chirurgas, kuris nera paklausus tarp pacienciu, dazniausiai iesko poliklinikoj daktaru, su kuriais sudaro toki blata, kad jam atsiustu operuojamu ligoniu, ir be abejo, pasidalina bendra pelna. Cia taip vyksta visose medicinos srityse, tad, kaip ir minejo Laura, gerai, kad yra tokie portalai kaip supermama, ar pan, kur galima pasidalinti savo patirtais ispudziais ir nuomonemis. Musu sveikata yra mums svarbiausias dalykas, tad neatiduokime musu operuoti bet kam.
Atsakyti
man irgi mano paprasta gine primygtinai siule E.T, bet kadangi man teko su ja susidurti..tai as neklausiau jos inirtingu siulymu ir pasiskaicius SM nusprendziau apsilankyti pas P.V ax.gif nors gine mane ir atkalbinejo doh.gif dar teko jos paklausinet apie Zeba...bet ji kad emocingai oi nene tikrai cia juk E.T mokinys...jis tikrai prastesnis...tai man tie inirtingi kisimai dar labiau atstume ax.gif ir nesigailiu....ir esu dekinga SM megrinoms kurios man ir rekomendavo P.V ax.gif bet jus merginos darykit kaip norit...mes gi blogo nenorim, tiesiog siulom geresni varianta...juk pati esu "bandziusi" abu tai turiu savo nuomone, bet spresti juk jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 17:49)
sveika prisijungus 4u.gif tai ko cia dabar zliumbti?kokia cia problema? g.gif laparoskopija tai labai paprasta operacija, nesudetinga...tikrai nematau reikalo del to g.gif kas nutiko? g.gif

Man abejose kiausidese cistos ir tokios nemazos, tai kaip nieko nezinai tai ir bijai, ir aplamai as ligoniniu bijau kaip velnias kryziaus.
Atsakyti
QUOTE(Ryteja @ 2011 09 17, 17:02)
Man abejose kiausidese cistos ir tokios nemazos, tai kaip nieko nezinai tai ir bijai, ir aplamai as ligoniniu bijau kaip velnias kryziaus.

o kokio dydzio tos cistos?kokio pobudzio nesake?nebijok cistos tikrai nieko blogo....deja yra kaip yra neliudek kitaip jau nebus, o nervai kaip pati supranti tik dar labiau apsunkina situacija 4u.gif kai bus liudna ir skaudu tiesiog pagalvok kad po LP jausiesi geriau bigsmile.gif ir kad tikimybe tapti nestuke.gif padides...juk pati zinai kad nuo sitos situacijos jau nebepabegsti..tad tiesiog stenkis susitaikyti...ir pamatyk situacija is kitos puses kad ir kaip butu sunku 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 17, 19:16)
o kokio dydzio tos cistos?kokio pobudzio nesake?nebijok cistos tikrai nieko blogo....deja yra kaip yra neliudek kitaip jau nebus, o nervai kaip pati supranti tik dar labiau apsunkina situacija 4u.gif kai bus liudna ir skaudu tiesiog pagalvok kad po LP jausiesi geriau bigsmile.gif ir kad tikimybe tapti nestuke.gif padides...juk pati zinai kad nuo sitos situacijos jau nebepabegsti..tad tiesiog stenkis susitaikyti...ir pamatyk situacija is kitos puses kad ir kaip butu sunku 4u.gif laikykis 4u.gif

Abejose kiausidese 5 cm cistos, nieko man nesake nieko neaiskino sake vaziuok greiciau atgal i Londona ten darykis operacija.
Is tikruju kartais buna labai sunku, kikviena diena galvoju apie tai treciadieni eisiu pas gydytoja paziuresim ka ji man sakys.
Aciu labai uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryteja @ 2011 09 18, 19:47)
Abejose kiausidese 5 cm cistos, nieko man nesake nieko neaiskino sake vaziuok greiciau atgal i Londona ten darykis operacija.
Is tikruju kartais buna labai sunku, kikviena diena galvoju apie tai treciadieni eisiu pas gydytoja paziuresim ka ji man sakys.
Aciu labai uz palaikyma  4u.gif

kazkaip mergaites kurios gyvena UK tai vaziuoja cia lietuvon LP darytis, sako cia geriau mirksiukas.gif idomiai kad nesako...nors jau man burnadziusta nuo sneku apie mediku atsainuma...kol pats nepaklausi tol nepasakys...na jei nesake tai gal nera taip jau blogai mirksiukas.gif 5 cm daug ax.gif paciai tokio pat cista ispjove...tik kad ji pas mane endometriozine buvo... doh.gif jei pas tave paprastos tai nepergyvenk labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 18:39)
kazkaip mergaites kurios gyvena UK tai vaziuoja cia lietuvon LP darytis, sako cia geriau mirksiukas.gif idomiai kad nesako...nors jau man burnadziusta nuo sneku apie mediku atsainuma...kol pats nepaklausi tol nepasakys...na jei nesake tai gal nera taip jau blogai mirksiukas.gif 5 cm daug ax.gif paciai tokio pat cista ispjove...tik kad ji pas mane endometriozine buvo... doh.gif jei pas tave paprastos tai nepergyvenk labai mirksiukas.gif

Tai va as ir gi taip esu girdejusi kad geriau lietuvoj darytis, as jos ir klausiau gal cia lietuvoj man geriau atliktu nes as bijau cia situ Uk gydytoju nes jie kaip nugydo.........
va pasiziurejau kas parasyta ant nuotraukos tai jei gerai perskaiciau tai cystis endometrioides (lotyniskai) tai jau cia tada hana blink.gif
Atsakyti
o tu tikrai jei turi galimybe stenkis LT operuotis...na zinok gero tada nieko negaliu pasakyti doh.gif doh.gif tai endometriozine cista kaip speju doh.gif zodziu tokia pat kaip ir pas mane doh.gif labai ilgas pasakojimas bet ilisk i endometriozes skyreli paskaitinek, kad nebutu nieko naujo paskui, nes ilgai pasakot doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites, man idomu kiek jus pinigeliu davet gydytojui ir anezteziologui pries operacija.. net neisivaizduoju kiek duoti...
Atsakyti