QUOTE(2rasa5 @ 2011 09 16, 21:29)
nu va net nebezinau ka daryti dabar, gal galit papasakoti kaip ten viskas vyksta Krikscioniskuose, kai skaiciau merginos rase, kad vienur diena pries paguldo kitos rase, kad ta pacia diena operuoja? Kaip baisu negaliu
Aš nežinau kaip Krikščioniškuose, bet pvz man(kai užraše numatoma operacijos datą)sakė, kad paguldys dieną prieš. Nuėjau šią savaitę į konsultaciją, o man jau pasakė, kad nebeguldys iš vakaro, o atvykti puse septynių ryte ir paguldys ir operuos(iš vakaro tik liepė nuo antros val nieko nevalgyti, tik skysčius vartoti, o operacijos dieną nieko nei valgyti nei gerti neleido)..čia turbūt priklauso nuo daktarų ant kurių papuolame ir nuo jų nuotaikos..
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 13:06)
amarok,tai ka parasei sena kaip pasaulis :hihihi as seniai nebepasitikiu gydytojais ir lb daug domiuosi pati,deja gydytojams mes nerupim,jei ir parodo koki demesi tai ir tai atmestinai,bukai,atsainiai..nesakau kad visi,bet dauguma..jei nesidomint atsiduotume gyd i rankas tai tikriausiai niekada nerastume iseities,todel kad lt jau taip yra dauguma gyd savanaudziu ieskanciu naudos sau,nesakau kad visi,buna ir isimciu,deja lt klesti mediku verslas,deja kenciam delto tik mes..tokia realybe,todel ziauriai dziaugiuosi siuo portalu..daug info ir jokios korupcijos,jei ne SM buciau sukisus n pinigu bereikalo,gaisus aukso vertes laika.galbut pastebejot kiek daug info cia gaunam,ko deja nepasako medikai..
Pritariu labai labai viskam ką parašei. Teisybę sakant, tai didžiausią dalį info forume ir radau