Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

Pastebėjau 4u.gif ir išties esu patenkinta. nes LT gydytojais buvau nusivylus. Kai grįžom iš UK, ir prasidėjo ištisiniai uždegimai, pakeičiau gal 9 ginekologus... Nei vienas nesugebėjo rast kas man yra. doh.gif Net kai pradėjau sakyti, kad ir nepastoju kuris laikas, nors labai stengiamės, man buvo pasakyta, kad per daug turbūt galvoju apie pastojimą, ir užsiblokuoja man psichologiškai. doh.gif O pas šį gydytoją kai nuėjau, po pirmos apžiūros pasakė, kad man endometriozė, ir iš kart paskyrė oparuotis.
Atsakyti
tas pasakymas kad tau endo tai irgi,kaip jis gali sakyt,jei nedaryta lp doh.gif juk niekaip kitaip endo nedeagnozuojama,kiti budai tik spejimas.. Na bet jis buvo teisus,dar norejau pasakyt,kad uzdegimai isprovokuoja endo atsiradima,tai viena is n hipoteziu,bet pgl tavo pasakojima galiu itart kad taip ir buvo..
Atsakyti
Na ir buvo teisus. 4u.gif O kitiems net nedaėjo pasiūlyt laparoskopiją padaryti. doh.gif Aš ir pati įtariau esant šią ligą, nes labai daug požymių atitiko. Taip kad......
Atsakyti
Labas merginos,
aš taip pat junguiosi prie jūsų ax.gif
Noriu paklausti LP kainos (kaip ir kiek atsilygindavot)?

Ačiū, labai laukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panapa @ 2011 09 15, 15:35)
Labas merginos,
aš taip pat junguiosi prie jūsų  ax.gif
Noriu paklausti LP kainos (kaip ir kiek atsilygindavot)?

Ačiū, labai laukiu atsakymo  ax.gif

sveika prisijungus!
As kai pirma lp turejau tai nieko nemokejau..vat antroji nemazai atsiejo...na bet rezultatu lb patenkinta.
Atsakyti
As kai dariausi Lp pas gyd. Vanaga, tai niekam nieko nemokejau, tik ,kai isleido namo, kadangi super labai patiko kolektyvas ir pats gydytojas uz nuosirdu ir superini rupinimasi , nunesiau kolektyvui ir gyd. po laukneseli, be jokiu grynu pinigu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 15, 08:16)
Pastebėjau  4u.gif ir išties esu patenkinta. nes LT gydytojais buvau nusivylus. Kai grįžom iš UK, ir prasidėjo ištisiniai uždegimai, pakeičiau gal 9 ginekologus... Nei vienas nesugebėjo rast kas man yra.  doh.gif Net kai pradėjau sakyti, kad ir nepastoju kuris laikas, nors labai stengiamės, man buvo pasakyta, kad per daug turbūt galvoju apie pastojimą, ir užsiblokuoja man psichologiškai.  doh.gif O pas šį gydytoją kai nuėjau, po pirmos apžiūros pasakė, kad man endometriozė, ir iš kart paskyrė oparuotis.

O pas mane cistą jau prieš daug metų matė..vienintelis gydytojos klausimas buvo ar neplanuoju pastoti? po to išrašė KT keliems mėnesiams(sakė cistų kelios yra). kai vėl profilaktiškai po to lankiausi, tai nei karto gydytoja nepasakė, kad ta viena likusi cista gali man tiek bėdų kelti, kad tai gali virsti rimta liga..tik kai nebepavyksta pastoti, parašė siuntimą į ligoninę pasikonsultuoti..ir numetė frazę:"aš mėnesiui einu atostogauti, o tu susitvarkyk ir po mėnesio pasirodyk pas mane"..
vos neišgriuvau..tai va, pakeičiau gydytoją, pradėjau daug domėtis kas ir kaip čia man gali būti. išvada tokia..nereik aklai visais pasitikėti, reik viskuo domėtis ir rūpintis pačioms. g.gif
Atsakyti
amarok,tai ka parasei sena kaip pasaulis :hihihi as seniai nebepasitikiu gydytojais ir lb daug domiuosi pati,deja gydytojams mes nerupim,jei ir parodo koki demesi tai ir tai atmestinai,bukai,atsainiai..nesakau kad visi,bet dauguma..jei nesidomint atsiduotume gyd i rankas tai tikriausiai niekada nerastume iseities,todel kad lt jau taip yra dauguma gyd savanaudziu ieskanciu naudos sau,nesakau kad visi,buna ir isimciu,deja lt klesti mediku verslas,deja kenciam delto tik mes..tokia realybe,todel ziauriai dziaugiuosi siuo portalu..daug info ir jokios korupcijos,jei ne SM buciau sukisus n pinigu bereikalo,gaisus aukso vertes laika.galbut pastebejot kiek daug info cia gaunam,ko deja nepasako medikai..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 12:06)
amarok,tai ka parasei sena kaip pasaulis :hihihi as seniai nebepasitikiu gydytojais ir lb daug domiuosi pati,deja gydytojams mes nerupim,jei ir parodo koki demesi tai ir tai atmestinai,bukai,atsainiai..nesakau kad visi,bet dauguma..jei nesidomint atsiduotume gyd i rankas tai tikriausiai niekada nerastume iseities,todel kad lt jau taip yra dauguma gyd savanaudziu ieskanciu naudos sau,nesakau kad visi,buna ir isimciu,deja lt klesti mediku verslas,deja kenciam delto tik mes..tokia realybe,todel ziauriai dziaugiuosi siuo portalu..daug info ir jokios korupcijos,jei ne SM buciau sukisus n pinigu bereikalo,gaisus aukso vertes laika.galbut pastebejot kiek daug info cia gaunam,ko deja nepasako medikai..

Sveikutes 4u.gif O taip, lauraz. Tu visiskai teisi. Ir pinigu, ir nervu sutaupom. Ir dideli bagaza ziniu pasikraunam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 12:06)

drinks_cheers.gif man skaudziuausia, kad kai buna labai blogai, tai bet netiria nieko, ir sako kad mazdaug ko cia ligu sau ieskai. Kaip man budavo israso antibiotiku, ir tiek... nuo vaistu ir skrandi susigadinau...
Atsakyti
turiu drauge medike,tai ji pasake,jei israso vaistu po pirmo vizito nedaro tyrimu,vadinasi atsikratyt kuo greiciau nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 16:19)
turiu drauge medike,tai ji pasake,jei israso vaistu po pirmo vizito nedaro tyrimu,vadinasi atsikratyt kuo greiciau nori doh.gif

Pritariu Laurai, tik noreciau papildyti, kad tokiu gydytoju neverta pasitiketi, nes jis yra nupirktas farmacines firmos, tad visais budais stengiasi israsyti ju vaistu, o po to pasidalinti bendra pelna.
Atsakyti