Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija 3 - skylučių sesučių klubas

aciuks mergytes 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
laikom kumstelius, kad tik tos tavo cistos butu dinge ir galetum startuoti su IUI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 11, 22:14)
aciuks mergytes 4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
laikom kumstelius, kad tik tos tavo cistos butu dinge ir galetum startuoti su IUI thumbup.gif  thumbup.gif

IUI man gine nesiulo, bet be LP as nelabai ir noriu IUI, nes neaisku kokia padetis su mano kiausintakiais, kad niekaip nepavyksta nestuke.gif nors ir auga foliai su stimuliuojanciais. Vis tik nemazai kainuoja, tai gal pirmiau reiketu isitikinti ar tikrai verta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, ar visos laukėte mėn. laiko po oparcijos, ir nesimylėjote, nes būtent tiek man gydytojas siūlė susilaikyti? blush2.gif
Atsakyti
ziurkyte,cia priklauso kas daryta,man tai buvo pasakyta kad galima kad ir iskart gryzus namo..nemanau,kad verta tiek laukti...
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Aš irgi nemanau. Čia kaip ir po pirmo gimdymo, rekomendavo 6 savaites susilaikyti, iškentėm 3, ir nieko ax.gif

šiandien jau išėmė siūlus. savijauta visai gera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 12, 18:10)
šiandien jau išėmė siūlus. savijauta visai gera.  4u.gif

ankstoka biskiuka kazkaip g.gif
na bet jei ok jautiesi tai puiku thumbup.gif as tai kai istrauke siulus vel biskiuka buvau dienelei sukalaustukejus lotuliukas.gif bet todel kad siulai buvo per arti zaizdos uzristi tai biski kraujavo kai istrauke doh.gif

o kaip tavo raktikauliai ar dar skauda jei isvis skaudejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 18:59)
ankstoka biskiuka kazkaip g.gif
na bet jei ok jautiesi tai puiku thumbup.gif as tai kai istrauke siulus vel biskiuka buvau dienelei sukalaustukejus lotuliukas.gif bet todel kad siulai buvo per arti zaizdos uzristi tai biski kraujavo kai istrauke doh.gif

o kaip tavo raktikauliai ar dar skauda jei isvis skaudejo g.gif

skauda dar truputi. Dabar i vakara isvis mausti visur pradejo doh.gif siandien daug vazinejau visur...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 12, 09:04)
Labas rytas  4u.gif

Mergaitės, ar visos laukėte mėn. laiko po oparcijos, ir nesimylėjote, nes būtent tiek man gydytojas siūlė susilaikyti?   blush2.gif

na mums liepe 10 dienu susilaikyt ... o po 10 dienu man vaisingos dienos buvo tad ilgiau ir nebuciau laukus lotuliukas.gif bet gal yra priezastis kodel taip ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 09 12, 20:52)
na mums liepe 10 dienu susilaikyt ... o po 10 dienu man vaisingos dienos buvo tad ilgiau ir nebuciau laukus lotuliukas.gif  bet gal yra priezastis kodel taip ilgai g.gif

Ai dar biškį pakentėsiu, bet ne mėn... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 12, 22:26)
Ai dar biškį pakentėsiu, bet ne mėn... smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif gal kuriai laparoskopija dare gyd. Bagurskas? Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie ji smile.gif
Atsakyti
neteko tokio girdeti,paziurek lp sarasely pamatysi gal kuria,kuri pas ji daresi ir brukstelk jai.nes jokiu atsiliepimu apie sita gyd neteko girdeti.
Atsakyti