aciuks mergytes
laikom kumstelius, kad tik tos tavo cistos butu dinge ir galetum startuoti su IUI
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 11, 22:14)
aciuks mergytes
laikom kumstelius, kad tik tos tavo cistos butu dinge ir galetum startuoti su IUI
IUI man gine nesiulo, bet be LP as nelabai ir noriu IUI, nes neaisku kokia padetis su mano kiausintakiais, kad niekaip nepavyksta nors ir auga foliai su stimuliuojanciais. Vis tik nemazai kainuoja, tai gal pirmiau reiketu isitikinti ar tikrai verta.
ziurkyte,cia priklauso kas daryta,man tai buvo pasakyta kad galima kad ir iskart gryzus namo..nemanau,kad verta tiek laukti...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 12, 18:10)
šiandien jau išėmė siūlus. savijauta visai gera.
ankstoka biskiuka kazkaip
na bet jei ok jautiesi tai puiku as tai kai istrauke siulus vel biskiuka buvau dienelei sukalaustukejus bet todel kad siulai buvo per arti zaizdos uzristi tai biski kraujavo kai istrauke
o kaip tavo raktikauliai ar dar skauda jei isvis skaudejo
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 12, 18:59)
ankstoka biskiuka kazkaip
na bet jei ok jautiesi tai puiku as tai kai istrauke siulus vel biskiuka buvau dienelei sukalaustukejus bet todel kad siulai buvo per arti zaizdos uzristi tai biski kraujavo kai istrauke
skauda dar truputi. Dabar i vakara isvis mausti visur pradejo siandien daug vazinejau visur...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 12, 09:04)
Labas rytas
Mergaitės, ar visos laukėte mėn. laiko po oparcijos, ir nesimylėjote, nes būtent tiek man gydytojas siūlė susilaikyti?
Mergaitės, ar visos laukėte mėn. laiko po oparcijos, ir nesimylėjote, nes būtent tiek man gydytojas siūlė susilaikyti?
na mums liepe 10 dienu susilaikyt ... o po 10 dienu man vaisingos dienos buvo tad ilgiau ir nebuciau laukus bet gal yra priezastis kodel taip ilgai
QUOTE(sheila102 @ 2011 09 12, 20:52)
na mums liepe 10 dienu susilaikyt ... o po 10 dienu man vaisingos dienos buvo tad ilgiau ir nebuciau laukus bet gal yra priezastis kodel taip ilgai
Ai dar biškį pakentėsiu, bet ne mėn...
Labukas mergaites gal kuriai laparoskopija dare gyd. Bagurskas? Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie ji
neteko tokio girdeti,paziurek lp sarasely pamatysi gal kuria,kuri pas ji daresi ir brukstelk jai.nes jokiu atsiliepimu apie sita gyd neteko girdeti.