QUOTE(Ice tea @ 2011 08 24, 09:46)
*Mergaitės, juk buvau rašiusi, kad viena endo kilmės priežastis ir yra CANDIDA. Bet ne ta tiesioginė pienligė, bet tas BENDRINIS grybas Nu žodž kažkas panašaus į vėžines ląsteles- tą Candida turi VISI žmonės, tik pas vienus labiau išbujoja, o pas kitus taip ir gyvena draugiškai problemų nekeldami
**Tiesa, jei dar iki šiol nepastebėjot, tai aš vakarais prie PC nesėdžiu
O mūsų žinios tokios: turiu dvi širdeles- vieną po kairiu papuliu, o kitą pilvelyje
Ir kaip gražiai ir GREITAI ji plaka mmmm
Pagal "ūgį" esam 7w5d, o pagal vandenukus tai 8w3d. Tai vidurkį išvedė 8w Ir gimdymo datą užrašėm 04.04
Taigi gavau DAUGYBĘ lapukų tyrimams Nuo kitos savaitės startuosim po kabinetus.
*vat vat paauglystej pas mane uzdegimai daznai kartodavosi
o Candida kiek zinau sukelia ir juos
gal ji pas mane ir buvo tokia uzvesejus
bet ir genu neatmetu, nes teta mano sirgi, o as i ja visa atsinesus
**aha pastebejau, kad visai jau nutilai,visai...vot cia tai naujienos
superrrrr
ir ta data zinok jau taip arti arti...kas cia yra...nes juk taip tas laikas greit eina
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 24, 11:20)
Aš tai pastaruoju metu baigiu nuo protelio nušokt. Užeina verkimo priepuoliai, ir būtinai, kai vyras namie. Vėl pradėjau lyg kalta jaustis ar koks čia biesas. Ir pati suprantu, ir vyras sako - nesąmonė, bet kur tau...Dar nereikėtų tokios sumos, gal ramiau reaguočiau, o dabar beveik 20 000
oi mergyt laikykis
puikiai tave suprantu...atrodo emocijos verziasi per visur ir sukontroliuot ju neina
zinau ta jausma...siaubingas tiesa sakant...bet tu turi laikyti, mazut
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 24, 11:48)
Ice Tea, bet taip gudriai parašei... "dvi širdelės".. oba, galvoju, Ice Tea, dvynukų laukias
aha as irgi taip pagalvojau
snd kazkaip paatviravom galu gale su MB
matyt jau pralauziau ledus ir rada kaip prie jo prieiti galu gale
jis pripazino, kad jam kazkas netaip, kad pasamoneje like, kad man kazkas netaip ir jam sunku..bet as jam kartojau kad jau viskas praeityje ir dabar su manimi viskas super...jam sunku, bet as jo prasiau kad padirbtu su savimi pabandytu permastyti...o del nenoro ir zemo TES tyrimo padarem tokia isvada kad ilgai nedarius ND tiesiog krito TES lygis, nes visas turinys taip ir liko neisejes lauk koki maziausiai menesi, todel ir smegenys negavo signalo gaminti daugiau TES...o viskas susiveda i psichologini taska...kaip pagalvoju kaip viskas surista
jis sake kad cia viskas like nuo to laiko kai man skaudejo..negali vaikinas pamirsti kaip kankinausi
vat kiek daug lemia psichologine sveikata!