Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Bluko @ 2011 08 23, 21:26)
Labai ačiū merginoms, kurios man parašė į AŽ  smile.gif Džiugu, kad yra toks forumas ir galima gauti daug gerų patarimų smile.gif Va bent aš su pirmu pastojimu jokių problemų neturėjau, o dabar turbūt koja kiša ta bjauri endometriozė  verysad.gif . Na bet tikiuosi, kai padarys LP kažkas šiame fronte bus aiškiau  thumbup.gif

linkiu, kad viskas kuo greiciau susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 08 23, 18:02)
gali but kad jinai susijusi su endo

Mergaitės, juk buvau rašiusi, kad viena endo kilmės priežastis ir yra CANDIDA. Bet ne ta tiesioginė pienligė, bet tas BENDRINIS grybas doh.gif Nu žodž kažkas panašaus į vėžines ląsteles- tą Candida turi VISI žmonės, tik pas vienus labiau išbujoja, o pas kitus taip ir gyvena draugiškai problemų nekeldami mirksiukas.gif

QUOTE(briukele @ 2011 08 23, 18:28)
*noreciau Jusu paklausti-ar visoms Jums buvo skiriami vaistai nuo endo?
**Gal reiketu man ta diphereline irgi vartot?

*oi, tikrai NE
**nėra jis šventas. Jau buvo apie tai DAUG kalbėta, daug diskutuota ir pešiotasi DRAUGIŠKAI mirksiukas.gif
O mano asmeninė nuomonė- kuo toliau nuo to Difo doh.gif

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 23, 20:17)
Ice Tea, kokios naujienos iš ginės? Tau ir su prmru taip "gera" buvo?

Su pirmu vieną mėnesį "gera" buvo prie WaCiuko palinkus doh.gif
Tiesa, jei dar iki šiol nepastebėjot, tai aš vakarais prie PC nesėdžiu blush2.gif
O mūsų žinios tokios: turiu dvi širdeles- vieną po kairiu papuliu, o kitą pilvelyje wub.gif Ir kaip gražiai ir GREITAI ji plaka mmmm wub.gif
Pagal "ūgį" esam 7w5d, o pagal vandenukus tai 8w3d. Tai vidurkį išvedė 8w biggrin.gif Ir gimdymo datą užrašėm 04.04 rolleyes.gif
Taigi gavau DAUGYBĘ lapukų tyrimams doh.gif Nuo kitos savaitės startuosim po kabinetus.
Ir tiesa, noriu pasidžiaugti, kad šiandien VISAI nepykina bigsmile.gif Tik silpnumas neišpasakytas- bet prie to aš jau pripratus irnesakyk.gif VALIO pagaliau išsipagiriojau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 24, 09:46)
O mūsų žinios tokios: turiu dvi širdeles- vieną po kairiu papuliu, o kitą pilvelyje  wub.gif  Ir kaip gražiai ir GREITAI ji plaka mmmm wub.gif 
Pagal "ūgį" esam 7w5d, o pagal vandenukus tai 8w3d. Tai vidurkį išvedė 8w biggrin.gif Ir gimdymo datą užrašėm 04.04 rolleyes.gif 
Taigi gavau DAUGYBĘ lapukų tyrimams  doh.gif  Nuo kitos savaitės startuosim po kabinetus. 
Ir tiesa, noriu pasidžiaugti, kad šiandien VISAI nepykina  bigsmile.gif  Tik silpnumas neišpasakytas- bet prie to aš jau pripratus irnesakyk.gif VALIO pagaliau išsipagiriojau clap.gif

Labas rytas. Kaip smagu skaityt tokius fainus zodelius wub.gif Geros savijautos jumi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as laukiu nesulaukiu mmm, sian jau 34 c.d. g.gif nerimstu, noriu pradeti pagaliau KT gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 24, 10:46)

O mūsų žinios tokios: turiu dvi širdeles- vieną po kairiu papuliu, o kitą pilvelyje  wub.gif  Ir kaip gražiai ir GREITAI ji plaka mmmm wub.gif 

thumbup.gif Naujienos clap_1.gif
Atsakyti
Aš tai pastaruoju metu baigiu nuo protelio nušokt. Užeina verkimo priepuoliai, ir būtinai, kai vyras namie. Vėl pradėjau lyg kalta jaustis ar koks čia biesas. Ir pati suprantu, ir vyras sako - nesąmonė, bet kur tau...Dar nereikėtų tokios sumos, gal ramiau reaguočiau, o dabar beveik 20 000 doh.gif
Vakare dar pilvą maust pradėjo, tai ir užmigt sunku buvo... Tikra bėdų bėda, kur dėtis tokiai angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 24, 11:20)
Aš tai pastaruoju metu baigiu nuo protelio nušokt.

tau čia hormonai siaučia. viskas bus gerai, turi būti gerai.
pamatysi mirksiukas.gif žinok, mano tikėjimo ir Tau užteks rolleyes.gif

o su tuo proteliu ir man nekas. pamečiau kažkur.... lotuliukas.gif

ai, bet va gi, svarstėm anądien kolektyve ar gali būti graži ir protinga moteris. tai vieningai nusprendė, kad jei graži tai kvaila, o jei protinga, na nebaisuoklė, bet ne top modelis.
tai va. kadangi protelis mane paliko, manau, kad esu dabar graži bis.gif

Ice Tea, bet taip gudriai parašei... "dvi širdelės".. oba, galvoju, Ice Tea, dvynukų laukias bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=pasislepusi,2011 08 24, 12:48]

*pamatysi mirksiukas.gif žinok, mano tikėjimo ir Tau užteks rolleyes.gif

**ai, bet va gi, svarstėm anądien kolektyve ar gali būti graži ir protinga moteris. tai vieningai nusprendė, kad jei graži tai kvaila, o jei protinga, na nebaisuoklė, bet ne top modelis.
tai va. kadangi protelis mane paliko, manau, kad esu dabar graži bis.gif
/quote]
* rolleyes.gif Ech, ačiū tau už tai
** o jau įsidėjai gal fotkę į mūs gražių ir protingų albumėlį? biggrin.gif Neprieinu aš prie jo...
Man tai dar iškilo klausimas, sakoma, kad endo aukštesnio išsilavinimo moterų liga... Kaip tai susiję g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 24 rugpjūčio 2011 - 10:57
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 24, 11:56)
* rolleyes.gif Ech, ačiū tau už tai
** o jau įsidėjai gal fotkę į mūs gražių ir protingų albumėlį? biggrin.gif Neprieinu aš prie jo...
Man tai dar iškilo klausimas, sakoma, kad endo aukštesnio išsilavinimo moterų liga... Kaip tai susiję g.gif

* nėr už ką ax.gif

** ne, nedėjau.

gal todėl, kad išsilavinęs žmogus bando siekti kažko daugiau? juk nei žinios, nei karjera, neateina patys. visko reikia išsikovoti. vadinasi, stresas, įtampa.... gal ir kiek netinkama mityba, gyvenimo būdas...
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 24, 11:48)
ai, bet va gi, svarstėm anądien kolektyve ar gali būti graži ir protinga moteris. tai vieningai nusprendė, kad jei graži tai kvaila, o jei protinga, na nebaisuoklė, bet  ne top modelis.
tai va. kadangi protelis mane paliko, manau, kad esu dabar graži  bis.gif

thumbup.gif Primine kaip neseniai MV noredamas mane pralinksminti pasivaiksciojimo metu nerealiai rimtu veidu sako - Zinai, pagalvojau, kad vat mes abu tokie grazus ir protingi ir dar leliukas toks pat gims, tai kitiems kas liks? Todel taip ir spyriojasi tas reikaliukas mum g.gif doh.gif lotuliukas.gif As sutikau vaidinti neprotinga, kad bent jau graziai islikti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 24, 12:03)
gal todėl, kad išsilavinęs žmogus bando siekti kažko daugiau? juk nei žinios, nei karjera, neateina patys. visko reikia išsikovoti. vadinasi, stresas, įtampa.... gal ir kiek netinkama mityba, gyvenimo būdas...

Pilnai sutinku 4u.gif Visos ligos nuo nervu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 24, 09:46)
*Mergaitės, juk buvau rašiusi, kad viena endo kilmės priežastis ir yra CANDIDA. Bet ne ta tiesioginė pienligė, bet tas BENDRINIS grybas  Nu žodž kažkas panašaus į vėžines ląsteles- tą Candida turi VISI žmonės, tik pas vienus labiau išbujoja, o pas kitus taip ir gyvena draugiškai problemų nekeldami 
**Tiesa, jei dar iki šiol nepastebėjot, tai aš vakarais prie PC nesėdžiu
O mūsų žinios tokios: turiu dvi širdeles- vieną po kairiu papuliu, o kitą pilvelyje  wub.gif  Ir kaip gražiai ir GREITAI ji plaka mmmm 
Pagal "ūgį" esam 7w5d, o pagal vandenukus tai 8w3d. Tai vidurkį išvedė 8w Ir gimdymo datą užrašėm 04.04 rolleyes.gif 
Taigi gavau DAUGYBĘ lapukų tyrimams   Nuo kitos savaitės startuosim po kabinetus. 

*vat vat paauglystej pas mane uzdegimai daznai kartodavosi g.gif o Candida kiek zinau sukelia ir juos g.gif gal ji pas mane ir buvo tokia uzvesejus g.gif bet ir genu neatmetu, nes teta mano sirgi, o as i ja visa atsinesus smile.gif
**aha pastebejau, kad visai jau nutilai,visai...vot cia tai naujienos wub.gif wub.gif superrrrr wub.gif ir ta data zinok jau taip arti arti...kas cia yra...nes juk taip tas laikas greit eina wub.gif
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 24, 11:20)
Aš tai pastaruoju metu baigiu nuo protelio nušokt. Užeina verkimo priepuoliai, ir būtinai, kai vyras namie. Vėl pradėjau lyg kalta jaustis ar koks čia biesas. Ir pati suprantu, ir vyras sako - nesąmonė, bet kur tau...Dar nereikėtų tokios sumos, gal ramiau reaguočiau, o dabar beveik 20 000

oi mergyt laikykis 4u.gif puikiai tave suprantu...atrodo emocijos verziasi per visur ir sukontroliuot ju neina doh.gif zinau ta jausma...siaubingas tiesa sakant...bet tu turi laikyti, mazut 4u.gif

Ice Tea, bet taip gudriai parašei... "dvi širdelės".. oba, galvoju, Ice Tea, dvynukų laukias  bigsmile.gif

aha as irgi taip pagalvojau ax.gif

snd kazkaip paatviravom galu gale su MB ax.gif matyt jau pralauziau ledus ir rada kaip prie jo prieiti galu gale ax.gif jis pripazino, kad jam kazkas netaip, kad pasamoneje like, kad man kazkas netaip ir jam sunku..bet as jam kartojau kad jau viskas praeityje ir dabar su manimi viskas super...jam sunku, bet as jo prasiau kad padirbtu su savimi pabandytu permastyti...o del nenoro ir zemo TES tyrimo padarem tokia isvada kad ilgai nedarius ND tiesiog krito TES lygis, nes visas turinys taip ir liko neisejes lauk koki maziausiai menesi, todel ir smegenys negavo signalo gaminti daugiau TES...o viskas susiveda i psichologini taska...kaip pagalvoju kaip viskas surista ax.gif jis sake kad cia viskas like nuo to laiko kai man skaudejo..negali vaikinas pamirsti kaip kankinausi doh.gif vat kiek daug lemia psichologine sveikata!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 24 rugpjūčio 2011 - 11:39
Ice Tea, bet taip gudriai parašei... "dvi širdelės".. oba, galvoju, Ice Tea, dvynukų laukias  bigsmile.gif

Cha cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif - čia toks planas ir buvo- jūsų budrumą pagauti lotuliukas.gif
Nu negi manęs dar neperkandot- juk esu gudri lapė biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip tylu cia snd ax.gif
Atsakyti