Sveikos merginos , kreipiuosi i jus patarimo. Gal galėtumėt patarti, pas kokį gydytoją geriau kreiptis Kauno klinikose. Turiu ir aš tą puikią draugę endometriozę, ir mano daktare siūlo pasidaryti LP, kad viskas būtų aiškiau, kodėl tie gandrai neatskrenda. Bet nežinau pas ką čia būtų geriau užsiregistruot. Lauksiu Jūsų patarimų. Ačiū
QUOTE(Bluko @ 2011 08 22, 21:24)
Sveikos merginos , kreipiuosi i jus patarimo. Gal galėtumėt patarti, pas kokį gydytoją geriau kreiptis Kauno klinikose. Turiu ir aš tą puikią draugę endometriozę, ir mano daktare siūlo pasidaryti LP, kad viskas būtų aiškiau, kodėl tie gandrai neatskrenda. Bet nežinau pas ką čia būtų geriau užsiregistruot. Lauksiu Jūsų patarimų. Ačiū
O kodėl būtent klinikose? Juk Kaune galima ir kitur. Aš pati klinikas išbandžiau. Jei galėčiau laiką atsukti, nieku gyvu ten nebūčiau operavusis. Aišku, gali būti tik mano nevykusi asmeninė patirtis, bet juk daug gerų atsiliepimų apie P. V. ir t.t.
QUOTE(Bluko @ 2011 08 22, 17:24)
Pritariu Kristinkei
As irgi nesiulyciau klinikose ka nors darytis, nes ten konvejeris, suvaziuoja is visos LT, yra ir be ju geru ligoniniu
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 22, 19:22)
Pritariu Kristinkei
As irgi nesiulyciau klinikose ka nors darytis, nes ten konvejeris, suvaziuoja is visos LT, yra ir be ju geru ligoniniu
oi sorry Kristinukei , raide praleidau
QUOTE(kokyte @ 2011 08 22, 23:23)
Pritariu Kristinkei
Papildyta:
Papildyta:
O kristinkė net geriau
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 20:46)
O kodėl būtent klinikose? Juk Kaune galima ir kitur. Aš pati klinikas išbandžiau. Jei galėčiau laiką atsukti, nieku gyvu ten nebūčiau operavusis. Aišku, gali būti tik mano nevykusi asmeninė patirtis, bet juk daug gerų atsiliepimų apie P. V. ir t.t.
visiskai pritariu Kristinukei as irgi turejau LP ir KMUK'e ir pas P.V turiu ka palyginti...bet ka cia palyginti kad nera net ka lyginti pas P.V man n kartu geriau ir profesionaliau, KMUK'e tik fabrikas kur niekam niekas nerupi, niekas nieko nepaaiskina, ir niekas nepasirupina kai tau reikia zodziu sakau nera net apie ka kalbeti
Bet kažkaip sulėtėjo, pritilo mūsų temelė Į gera čia ar į blogą...
Vakar pradėjau gerti estrofemą gleivinei auginti... Po paraliais kaip galvą įsiskaudėjo. O jau endo tai užtikrintai gauna trigubą dozę pašaro.
Vakar pradėjau gerti estrofemą gleivinei auginti... Po paraliais kaip galvą įsiskaudėjo. O jau endo tai užtikrintai gauna trigubą dozę pašaro.
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 23, 10:28)
na didžiosios pleputės mus paliko
nesijaudink, Kristinuke, viskas bus gerai
kristinuk,nepamirsk nestuliukai atbyrejo tai ir snekanciu sumazejo galetu ir jos karts nuo karto apsireikst del endo ir estrofemo tai zinok tikru tikriausiai o kiek mg tu geri?
turiu ir as problemele kazkaip sunkiai mes su tai ND, nes sakau turim kazkokiu psichologiniu problemu mes ND isvis darydavom vos ne 1 kart i 2 menesius nu zodziu poreikio nera o db jau reikia pasistengti...bet kad ziuriu ne vien psichologinis barjeras yra kad va cia reikia dazniau pazaisti bet ir pas mane problema kazkokia atsirado matyt pas mane hormonai i vietas neatsistate nes kai darem ND pas mane kazkas trukde...toks kaip tempimas vienam sone gavosi ir galu gale vistiek nieks nesigavo nes skaudejo MB nzn gal bandysiu snd paieskot kokiu lubrikantu ar ka
Vakar pradėjau gerti estrofemą gleivinei auginti... Po paraliais kaip galvą įsiskaudėjo.
Jo jo visi tie estro... su galvos skausmais NELABAI
LAIKYKIS
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 11:42)
kristinuk,nepamirsk nestuliukai atbyrejo tai ir snekanciu sumazejo galetu ir jos karts nuo karto apsireikst del endo ir estrofemo tai zinok tikru tikriausiai o kiek mg tu geri?
turiu ir as problemele kazkaip sunkiai mes su tai ND, nes sakau turim kazkokiu psichologiniu problemu mes ND isvis darydavom vos ne 1 kart i 2 menesius nu zodziu poreikio nera o db jau reikia pasistengti...bet kad ziuriu ne vien psichologinis barjeras yra kad va cia reikia dazniau pazaisti bet ir pas mane problema kazkokia atsirado matyt pas mane hormonai i vietas neatsistate nes kai darem ND pas mane kazkas trukde...toks kaip tempimas vienam sone gavosi ir galu gale vistiek nieks nesigavo nes skaudejo MB nzn gal bandysiu snd paieskot kokiu lubrikantu ar ka
Galėtų galėtų optimizmo dvasią palaikyti Aš estrofemo 6mg perdien. po savaitės pažiūrės echoskopu situaciją, reikia didinti ar ne.
Nežinau, man su tais ND nelabai problematiška. Nes aš nepripažįstu nenoriu ar negaliu. Taip ir nusistovėjo tokios tradicijos. Ir gal nesąmonė, bet labai gerai masažinio aliejaus turėti ir reguliariai jį naudoti. vos tik matau, kad atsirado įtampos ar praėjo daugiau laiko nei įprastai, guldau SB relaksacijai. Be to, juk masažuoti galima visą kūną Bet pasitaiko ir man, kad ne viskas ten būna gerai. Ypač po LP nesupratau, kas darosi, nes užpuolė sausra, dar paskui ir prakaitavimas prasidėjo. o rezultatas - hormonai senatviniai.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 23, 12:13)
oooo KAS APSIREIŠKĖ! kaip sekasi, kaip savijauta?
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 23, 11:40)
Bus gerai O tau sekasi ar vis dar nelabai?
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 23, 11:20)
oooo KAS APSIREIŠKĖ! kaip sekasi, kaip savijauta?
aš VISADA su jumis tik, tiesiog apie IVF, IUI neturiu nuomonės, net supratimo Tai ir tyliai sau šniukštinėju
O aš AČIŪ- blogai Nors tiesą pasakius šiandien pasitaiko momentų kada ir NEPYKINA Tai tais tarpais VALGAU, nes svoris kol kas krenta
Ir šiandien einu pas ginę
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 23, 12:25)
aš VISADA su jumis tik, tiesiog apie IVF, IUI neturiu nuomonės, net supratimo Tai ir tyliai sau šniukštinėju
O aš AČIŪ- blogai Nors tiesą pasakius šiandien pasitaiko momentų kada ir NEPYKINA Tai tais tarpais VALGAU, nes svoris kol kas krenta
Vargšiuke tu mūsų, užjaučiu, bet džiaugiuosi Būtinai pranešk, ką pas gydytoją girdėsi
O mane visą sekmadienį prapykino, pamaniau, kad jei taip kelias savaites ar mėnesius, tai nežinau, kaip reiktų dirbti... Be ko gi nepadarytum dėl tikslo Laikykis