QUOTE(Viltelė @ 2011 08 21, 19:08)
Kokyte, puikiai suprantu tave. As irgi kokius du menesius panikavau ka toliau daryti ir mergaiciu patarimu prasiau. Po LP dar surizikavau ir pasidariau IUI, bet tai rezultatu nedave Nors mano gydytojas man sake, kad pagal teorija tureciau pasidaryti tris is eiles IUI, ir nepavykus pereiti prie IVF, bet pats netiesiogiai dave suprasti, kad turbut vis tiek teks prieti prie IVF. Todel nusprendziau nemetyti pinigu ant IUI ir taupyti ant IVF.
Kitas klausimas, kuris irgi mane ilgai vargino, kur ir pas ka daryti ta IVF? As pasirinkau man siuo metu patogiausia buda. Nors visos merginos labai giria Latvijos gydytojus, bet man del darbo niekaip nepavyks tiek kartu vazineti i Latvija, todel apsisprendziau bent jau pirma IVF bandyti Lietuvoje. Taip bus patogiau suderinti su darbu. Juk ir Lietuvos gydytojams pavyksta atlikti sekmingus IVF
Kitas klausimas, kuris irgi mane ilgai vargino, kur ir pas ka daryti ta IVF? As pasirinkau man siuo metu patogiausia buda. Nors visos merginos labai giria Latvijos gydytojus, bet man del darbo niekaip nepavyks tiek kartu vazineti i Latvija, todel apsisprendziau bent jau pirma IVF bandyti Lietuvoje. Taip bus patogiau suderinti su darbu. Juk ir Lietuvos gydytojams pavyksta atlikti sekmingus IVF
Vat vat ar ir galvoju, kad ir as nemetysiu pinigeliu IUI
Dabar bandau darytis tyrimus, kuriu gine prirase, dar reikia, kad MB rastu laiko nuvaryt tyrimus pasidaryti ir tada jau jieskosim geriausio speco Kaune
Nes su darbais nei man , nei MB niekaip nepavyks suderinti vazibejimo i LV, nebent pasiimtumem savaitei atostogu, bet kaip supratau viskas zymiai ilgiau uztrunka, taip, kad teks moket brangiau