Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Viltelė @ 2011 08 21, 19:08)
Kokyte, puikiai suprantu tave. As irgi kokius du menesius panikavau ka toliau daryti ir mergaiciu patarimu prasiau. Po LP dar surizikavau ir pasidariau IUI, bet tai rezultatu nedave verysad.gif Nors mano gydytojas man sake, kad pagal teorija tureciau pasidaryti tris is eiles IUI, ir nepavykus pereiti prie IVF, bet pats netiesiogiai dave suprasti, kad turbut vis tiek teks prieti prie IVF. Todel nusprendziau nemetyti pinigu ant IUI ir taupyti ant IVF.
Kitas klausimas, kuris irgi mane ilgai vargino, kur ir pas ka daryti ta IVF? As pasirinkau man siuo metu patogiausia buda. Nors visos merginos labai giria Latvijos gydytojus, bet man del darbo niekaip nepavyks tiek kartu vazineti i Latvija, todel apsisprendziau bent jau pirma IVF bandyti Lietuvoje. Taip bus patogiau suderinti su darbu. Juk ir Lietuvos gydytojams pavyksta atlikti sekmingus IVF  g.gif

Vat vat ar ir galvoju, kad ir as nemetysiu pinigeliu IUI 4u.gif drinks_cheers.gif
Dabar bandau darytis tyrimus, kuriu gine prirase, dar reikia, kad MB rastu laiko nuvaryt tyrimus pasidaryti ir tada jau jieskosim geriausio speco Kaune g.gif
Nes su darbais nei man , nei MB niekaip nepavyks suderinti vazibejimo i LV, nebent pasiimtumem savaitei atostogu, bet kaip supratau viskas zymiai ilgiau uztrunka, taip, kad teks moket brangiau doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 20, 20:51)
Ir sumasciau nueiti pas endokrinologa. Nelabai suprantu kokiu atveju reikia aps Ji eiti, bet va, sumasciau nueiti.

Mano atveju, endokrinologas padare tuos pacius tyrimus, kuriuos dare nevaisingumo klinikoje. Uz tuos pacius tyrimus sumokejau dvigubai. Ir apskritai man labai nepatiko, nes (dabar jau kai paskaiciau ne viena atsiliepima) visoms be isimties raso toki pati vaista, kuris tau apskritai yra nereikalingas ir po keliu menesiu gerimo gavau toki atsakyma telefonu: "o jusu hormonu rezultatai labai pagerejo, manau, kad jus esate nescia, prasau atvykti pasidaryti kraujo tyrima..." isivaizduojate, kokius jausmus sukele toks atsakymas, iskart lekiau pirkti nestumo testo (sirdis dauzesi is dziaugsmo), kuris nieko neparode, o kita diena susirgau. Po puses metu ta pati istorija pasikartojo, gavau idealiai toki pati atsakyma telefonu ir tada supratau, kad taip yra daromas biznis,o zmogaus sveikata nulio vietoje. Tu moki pinigus uz nereikalingus vaistus, paskui leki darytis mokamu tyrimu ir t.t. labai nusivyliau endokrinologu su kuriuo man teko susidurti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 21, 21:16)
Nes su darbais nei man , nei MB niekaip nepavyks suderinti vazibejimo i LV, nebent pasiimtumem savaitei atostogu, bet kaip supratau viskas zymiai ilgiau uztrunka, taip, kad teks moket brangiau  doh.gif  schmoll.gif

Tikrai savaiteles neuzteks, o del pigumo, tai viska sudejus, manau, kad ne visada pigiau ir iseina. As pvz planuoju Gonal pirkti Lenkijoje, vien tik del to sutaupysiu apie 1000 lt. Trumpiau tariant viska darau, kad tik IVF Lietuvoje pigiau atsieitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 21, 19:28)
Mano atveju, endokrinologas padare tuos pacius tyrimus, kuriuos dare nevaisingumo klinikoje. Uz tuos pacius tyrimus sumokejau dvigubai. Ir apskritai man labai nepatiko, nes (dabar jau kai paskaiciau ne viena atsiliepima) visoms be isimties raso toki pati vaista, kuris tau apskritai yra nereikalingas ir po keliu menesiu gerimo gavau toki atsakyma telefonu: "o jusu hormonu rezultatai labai pagerejo, manau, kad jus esate nescia, prasau atvykti pasidaryti kraujo tyrima..." isivaizduojate, kokius jausmus sukele toks atsakymas, iskart lekiau pirkti nestumo testo (sirdis dauzesi is dziaugsmo), kuris nieko neparode, o kita diena susirgau. Po puses metu ta pati istorija pasikartojo, gavau idealiai toki pati atsakyma telefonu ir tada supratau, kad taip yra daromas biznis,o zmogaus sveikata nulio vietoje. Tu moki pinigus uz nereikalingus vaistus, paskui leki darytis mokamu tyrimu ir t.t. labai nusivyliau endokrinologu su kuriuo man teko susidurti verysad.gif

Viltele, o jei as visus tyrimus pasidarysiu savo klinikoje , man vistiek reiks is naujo juos darytis vaisingumo klinikoje? g.gif
As dar visai zalia situose reikaluose, bet man kazkodel atrodo, kad klinikoje kur as prisirasiusi man bus pigiau nei VK ar as grybauju ? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 21, 19:33)
Papildyta:
Tikrai savaiteles neuzteks, o del pigumo, tai viska sudejus, manau, kad ne visada pigiau ir iseina. As pvz planuoju Gonal pirkti Lenkijoje, vien tik del to sutaupysiu apie 1000 lt. Trumpiau tariant viska darau, kad tik IVF Lietuvoje pigiau atsieitu smile.gif

Oho nu tai Jus jau gerokai toliau pazenge situo klausimu, as dar kol kas zinau tik tiek kiek skaiciau SM IVF skyrelyje blush2.gif , tai jei nesupyksite , gal galeciau kartais kreiptis AZ pasikonsultuoti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 21, 21:34)
Viltele, o jei as visus tyrimus pasidarysiu savo klinikoje , man vistiek reiks is naujo juos darytis vaisingumo klinikoje?  g.gif
As dar visai zalia situose reikaluose, bet man kazkodel atrodo, kad klinikoje kur as prisirasiusi man  bus pigiau nei VK  ar as grybauju ?  blush2.gif

Is tikruju, tai tu paciu tyrimu neturetu kartoti, nes tu jau juos turesi, bet mano atveju endokrinologas pakomentavo: reikia pakartoti tyrimus, maza ka gal kur kokia klaida isivelus, tai kaip liepe, taip as 'kvailele' ir padariau ir dar suplojau virs 200 lt. bet kaip ir sakiau, kam juos daryti, jei pries kelias dienas daryti. cia nuo pacio gydytojo priklauso.
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 21, 21:38)
Oho nu tai Jus jau gerokai toliau pazenge situo klausimu, as dar kol kas zinau tik tiek kiek skaiciau SM IVF skyrelyje  blush2.gif , tai jei nesupyksite , gal galeciau kartais kreiptis  AZ pasikonsultuoti ?  ax.gif

Nu taip, kelias jau ilgas praeitas ir be abejones, labai padeda sie forumai, kur merginos dalinasi patirtimi. Visada prasom kreiptis, as visada galesiu isreiksti savo nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 21, 19:38)
Is tikruju, tai tu paciu tyrimu neturetu kartoti, nes tu jau juos turesi, bet mano atveju endokrinologas pakomentavo: reikia pakartoti tyrimus, maza ka gal kur kokia klaida isivelus, tai kaip liepe, taip as 'kvailele' ir padariau ir dar suplojau virs 200 lt. bet kaip ir sakiau, kam juos daryti, jei pries kelias dienas daryti. cia nuo pacio gydytojo priklauso.

Man gine prirase kraujo tyrimus pasidaryti , sake , kad hormonus ziures, dariausi 4CD ir dar reiks darytis 19-20 CD, tai kaip suprantu tas endoktinologas ta pati daro g.gif
Niekad negalvojau, kad tiek reikalu turesiu, o cia se tau , kad nori sad.gif
Ir baisiausiai, kad laukti jau neber kada, nes laikrodis nenumaldomai tiksi verysad.gif
***** pas mane kartotekoi, gal 5 lapai buvo ir tie patys po LP atsirado, bet ziuriu, kad kuo toliau i miska tuo daugiau medziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 21, 21:49)
Man gine prirase kraujo tyrimus pasidaryti , sake , kad hormonus ziures, dariausi 4CD ir dar reiks darytis 19-20 CD, tai kaip suprantu tas endoktinologas ta pati daro  g.gif
Ir baisiausiai, kad laukti jau neber kada, nes laikrodis nenumaldomai tiksi  verysad.gif
***** pas mane kartotekoi, gal 5 lapai buvo ir tie patys po LP atsirado, bet ziuriu, kad kuo toliau i miska tuo daugiau medziu  bigsmile.gif

Manau, kad taip, bet aisku jis gydo tuos hormonu nukrypimus. Dar papildomai tiria skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 21, 21:49)
Man gine prirase kraujo tyrimus pasidaryti , sake , kad hormonus ziures, dariausi 4CD ir dar reiks darytis 19-20 CD, tai kaip suprantu tas endoktinologas ta pati daro  g.gif
Ir baisiausiai, kad laukti jau neber kada, nes laikrodis nenumaldomai tiksi  verysad.gif
***** pas mane kartotekoi, gal 5 lapai buvo ir tie patys po LP atsirado, bet ziuriu, kad kuo toliau i miska tuo daugiau medziu  bigsmile.gif

Kokyte, gali gi paprašyti nuorašo iš ligoninės ar atšviestų lapų iš kortelės savo poliklinikoje, sužinosi kokią stadiją rado, kiek židinukų ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 08 21, 20:03)
Kokyte, gali gi paprašyti nuorašo iš ligoninės ar atšviestų lapų iš kortelės savo poliklinikoje, sužinosi kokią stadiją rado, kiek židinukų ir t.t.  mirksiukas.gif

Tai pas mane kortelej tik tiek ir yra tyrimai pries LP daryti ir israsai is ligonines, as anksciau pas gydytoja vaikystej tik buvau buvusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 20, 21:51)
O man ramybes neduoda mintis, kad reikia persidaryti visus savo tyrimus. Nes jau trys metai, kaip su tais paciais tyrimais visur einu.. Gal jie gerokai pakite ar pan. Ir sumasciau nueiti pas endokrinologa. Nelabai suprantu kokiu atveju reikia aps Ji eiti, bet va, sumasciau nueiti.

manau zinok lb gerai padarei.3metai tai jau lb daug!man jau metu senumo tyrimai daug o jau 3tai isvis..aisku dar priklauso ar buvo kokiu nukrypimu nuo normos
Siguli pavarei del to TES hihihi.gif mano vargsiukas skundesi nuovargiu,energijos stoka,tai gavus rezus suvedem galus.del agresijos tai maniskis ja istasko sportuodamas hihihi.gif kaip tavo maziuke?ar rami?ar nekankina diegliukai?
Viltele,todel ir gerai pasikonsultuoti su sm mergaitem del gydytoju ir ju kompetencijos,nes vienam ieskotis tai nesamoniu nesamone.o ko jus bijot vyru giniu?man tai jau dzin kas ten vyr ar mot svarbu geras specas ir rezultatas.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Man irgi jau nesvarbu vyras ar moteris gyne smile.gif svarbu kad rezultatas butu II smile.gif tik kai buvau pas K.man jis nepatyko,daugiau nenoriu pas ji eit schmoll.gif
Atsakyti
Viltele gal tu ir teisi, bet man betkokiu atveju norisi persidaryti visus tyrimus, tai bus proga.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 22, 11:47)
Viltele gal tu ir teisi, bet man betkokiu atveju norisi persidaryti visus tyrimus, tai bus proga.. g.gif

organizmas tai ne kazkoks daiktas...juk jis keiciasi tai ir tyrimai manau tikrai liuks intis ax.gif
Apie K. pastaruoju metu isvis prasti atsiliepimai ax.gif
Atsakyti