QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 17:45)
Laura, kokyte, susigraudinau, kad mane uzjauciat...
man daug nereikia...nuo gero zodzio irgi pradedu zliumbt... as stengiuos but stipri. aplanko mane MB,gal ir pasisuks viskas i geraja puse...negali gi viskas nuolat but blogai.ir visoms mergaitems linkiu,kad geru emociju butu daugiau negu blogu ir verktume ne is liudesio,o is dziaugsmo
matai mes cia visos su "patirtim"
as tai zinok neprasyciau ir nesistengciau susitaikyti, tuo labiau neprasyciau sugryzti ir pan
tuo labiau, kad buvo susirades kita....
buk stipri ir ori kiek gali...zinau kaip sunku, bet jis turi suprasti savo jausmus, o ne buti kartu tam kad buti....zinok nebutinai laime bus su tuo zmogum...zinoma elkis kaip tau sirdis liepia, bet as tai kad ir kaip sunku bet man kazkaip orumas svarbiau
vyrai silpni...n kartu ta maciau, bet kai beda ir palieka ant ledu nu cia tai jau fsio
tada kai maniskis isejo tai pati buvau kalta, nes jau tiek stogas ciuoze, tiek sriubavau ir keliau scenas...o nepagalvojau, kad ir jam sunku
MB niekada nekaltino, nepriekaistavo....tik tepasake, o jis nedaugzodziauja(pasako vienakart , bet prasmingai)...kad o ar tu paliktum mane jei buciau invalidas?ar kokia liga uzpultu....pagalvojau, kad tikrai nea...pastebejau, kad kartais bunu egoiste ir tiesiog nepagalvoju apie jo jausmus
pasistenk buti stipri....kad galeciau tai isikibciau paranken
arba duociau peti issizliumbti...patikek smegenys prasvieseja...man dar padeda pasivaiskciojimai...tik jokiu budu nesedek namie
patikek manim...tau paciai bus geriau
zinai duosiu minti...ogi varyk siandien kurnors papramogauti
susirask kokia drauge ir varyk
palepink bent biski kiek save....zinau kad nesinori ir liudna, sirdute spaudzia...bet pabandyk padaryti taip kaip sakau...esu tikra pades
jei ne i koki kina ar kluba, kavine ar dar kur tai bent pasivaiksciok kokia maziausiai valanda...pamatysi bus tikrai tikrai geriau
Papildyta:
as visai neliudna....
man tai viskas ok...siandien ne ta faze
gal kita diena
siandien as optimistiska, gal kiek karinga
varysiu su savo Haskenu pavaikscioti...bahuriukas man pakels nuotaikele
Papildyta:
cia mano du mylimukai
jei ka tai yra sukurta troba tik jau matyt nusislinkus kurtais...jei ka tai nekurkit