Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 14:45)
Laura, kokyte, susigraudinau, kad mane uzjauciat... cray.gif man daug nereikia...nuo gero zodzio irgi pradedu zliumbt...  as stengiuos but stipri.  aplanko mane MB,gal ir pasisuks viskas i geraja puse...negali gi viskas nuolat but blogai.ir visoms mergaitems linkiu,kad geru emociju butu daugiau negu blogu ir verktume ne is liudesio,o is dziaugsmo 4u.gif

Uz savo laime turim kovoti pacios, niekas uz mus nepakovos 4u.gif
Nubraukti asarele niekam dar nesutrugde, o dar ir palengveja po to drinks_cheers.gif
Pas visus gyvenime buna juodu momentu , bet juos labai lengva pragyventi kai zinai, kad geras laikas neuzilgo ateis ir tesis labai ilgai wub.gif
O mes su MB siandien prisireginom VK, bandysim su endo kovoti IUI pagalba, nebera laiko laukti stebuklo, reikia ji susikurti patiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 16, 16:55)
Uz savo laime turim kovoti pacios, niekas uz mus nepakovos  4u.gif
Nubraukti asarele niekam dar nesutrugde, o dar ir palengveja po to  drinks_cheers.gif
Pas visus gyvenime buna juodu momentu , bet juos labai lengva pragyventi kai zinai, kad geras laikas neuzilgo ateis ir tesis labai ilgai  wub.gif
O mes su MB siandien prisireginom VK,  bandysim su endo kovoti IUI pagalba, nebera laiko laukti stebuklo, reikia ji susikurti patiems  blush2.gif

oi tikrai,visos mes esam kovotojos gun_smilie.gif drinks_cheers.gif ir uz laime,ir uz sveikata musu. linkiu,kad po savo kovos nuskintumet pergales vaisiu- nestuke.gif
o as kovosiu uz savo laime box.gif
Atsakyti
Liudnos Jus kazkokios siandien... unsure.gif

nezinau kiek brukelei metu...bet jei virs 30, tai galiu pasakyt, kad jauciasi sudinai - endo turi, vyro nera, metai bega...

manes jau nebeveikia tokie pasakymai ''viskas bus gerai''... niekas nezino kaip cia bus schmoll.gif
o as verkt neverkiu, nes zinau tiksla, jei nepavyks naturaliai, tada lieka IVF...
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 17:45)
Laura, kokyte, susigraudinau, kad mane uzjauciat... cray.gif man daug nereikia...nuo gero zodzio irgi pradedu zliumbt...  as stengiuos but stipri.  aplanko mane MB,gal ir pasisuks viskas i geraja puse...negali gi viskas nuolat but blogai.ir visoms mergaitems linkiu,kad geru emociju butu daugiau negu blogu ir verktume ne is liudesio,o is dziaugsmo 4u.gif

matai mes cia visos su "patirtim" doh.gif smile.gif as tai zinok neprasyciau ir nesistengciau susitaikyti, tuo labiau neprasyciau sugryzti ir pan schmoll.gif tuo labiau, kad buvo susirades kita.... doh.gif buk stipri ir ori kiek gali...zinau kaip sunku, bet jis turi suprasti savo jausmus, o ne buti kartu tam kad buti....zinok nebutinai laime bus su tuo zmogum...zinoma elkis kaip tau sirdis liepia, bet as tai kad ir kaip sunku bet man kazkaip orumas svarbiau doh.gif vyrai silpni...n kartu ta maciau, bet kai beda ir palieka ant ledu nu cia tai jau fsio doh.gif tada kai maniskis isejo tai pati buvau kalta, nes jau tiek stogas ciuoze, tiek sriubavau ir keliau scenas...o nepagalvojau, kad ir jam sunku unsure.gif MB niekada nekaltino, nepriekaistavo....tik tepasake, o jis nedaugzodziauja(pasako vienakart , bet prasmingai)...kad o ar tu paliktum mane jei buciau invalidas?ar kokia liga uzpultu....pagalvojau, kad tikrai nea...pastebejau, kad kartais bunu egoiste ir tiesiog nepagalvoju apie jo jausmus doh.gif pasistenk buti stipri....kad galeciau tai isikibciau paranken mirksiukas.gif arba duociau peti issizliumbti...patikek smegenys prasvieseja...man dar padeda pasivaiskciojimai...tik jokiu budu nesedek namie schmoll.gif patikek manim...tau paciai bus geriau mirksiukas.gif zinai duosiu minti...ogi varyk siandien kurnors papramogauti bigsmile.gif susirask kokia drauge ir varyk bigsmile.gif palepink bent biski kiek save....zinau kad nesinori ir liudna, sirdute spaudzia...bet pabandyk padaryti taip kaip sakau...esu tikra pades bigsmile.gif jei ne i koki kina ar kluba, kavine ar dar kur tai bent pasivaiksciok kokia maziausiai valanda...pamatysi bus tikrai tikrai geriau bigsmile.gif
Papildyta:
as visai neliudna.... biggrin.gif man tai viskas ok...siandien ne ta faze lotuliukas.gif gal kita diena lotuliukas.gif siandien as optimistiska, gal kiek karinga bigsmile.gif lotuliukas.gif varysiu su savo Haskenu pavaikscioti...bahuriukas man pakels nuotaikele bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

cia mano du mylimukai bigsmile.gif

jei ka tai yra sukurta troba tik jau matyt nusislinkus kurtais...jei ka tai nekurkit 4u.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=mimoza:),2011 09 16, 17:26]
Liudnos Jus kazkokios siandien... unsure.gif

nezinau kiek brukelei metu...bet jei virs 30, tai galiu pasakyt, kad jauciasi sudinai - endo turi, vyro nera, metai bega...

Man 32 m...sudinai jauciuos,nes daug iskentejau...bet nemanau,kad daugiau uz kitas. o su buvusiuoju neskubu susitaikyt,ir net turiu viena plana,apie kuri jam pasipasakojau -ir jeigu dar kazka jaucia,tures su juo susitaikyt... bebe.gif

Laura,grazus TB,uzpavydejau... blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 16 rugsėjo 2011 - 19:30
QUOTE(briukele @ 2011 09 16, 20:27)
Laura,grazus TB,uzpavydejau... blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

blush2.gif blush2.gif man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal SB parodyti?? iskristumet is klumpiu tongue.gif
lotuliukas.gif
Cia juokas buvo mirksiukas.gif

Briukele ot gyvenimas zmogui negailestingas, ania? doh.gif Nu negali zmogus ramiai ir laimingai gyventi doh.gif
Bet, neliudek del tu metu. Zinok, Tau ju visai nedaug! Turi dar nemazai laiko (jei nori) kita zmogu susirasti ir dar tikrai turi laiko leliuko susilaukti. Kaip pavyzdi galiu pasakyti savo giminaite, ji pirmagimio susilauke budama 40m. As nezinau, tas velyvas nestumas moteri tik jaunina smile.gif Mergaitei 7m., o Ji man dar labai jauna moteris thumbup.gif
Ziauriai nenoriu Tau to sakyti, bet.. nu jei vyras tokioje Jusu seimos nesekmeje nepalaiko, nezinau ko is Jo butu galima tiketis tolimesniame gyvenime g.gif Plius, kita susirado doh.gif Man Jis eitu pofik schmoll.gif Juk ir sako: nelaimes sujungia arba isskiria.
Nors! buna visko tame gyvenime. Gal po tokiu skausmingu audringu isbandymu ateis ramybe i Jusu namus.
To ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 16 rugsėjo 2011 - 20:48
QUOTE(sanzile @ 2011 09 16, 21:46)
Gal SB parodyti?? iskristumet is klumpiu tongue.gif
lotuliukas.gif
Cia juokas buvo mirksiukas.gif
Briukele ot gyvenimas zmogui negailestingas, ania? doh.gif Nu negali zmogus ramiai ir laimingai gyventi doh.gif
Bet, neliudek del tu metu. Zinok, Tau ju visai nedaug! Turi dar nemazai laiko (jei nori) kita zmogu susirasti ir dar tikrai turi laiko leliuko susilaukti. Kaip pavyzdi galiu pasakyti savo giminaite, ji pirmagimio susilauke budama 40m. As nezinau, tas velyvas nestumas moteri tik jaunina smile.gif Mergaitei 7m., o Ji man dar labai jauna moteris thumbup.gif
Ziauriai nenoriu Tau to sakyti, bet.. nu jei vyras tokioje Jusu seimos nesekmeje nepalaiko, nezinau ko is Jo butu galima tiketis tolimesniame gyvenime g.gif Plius, kita susirado doh.gif Man Jis eitu pofik schmoll.gif Juk ir sako: nelaimes sujungia arba isskiria.
Nors! buna visko tame gyvenime. Gal po tokiu skausmingu audringu isbandymu ateis ramybe i Jusu namus.
To ir linkiu wub.gif

na ir TB visai toks nieko mirksiukas.gif biggrin.gif
zinok visiskai pritariu tam ka cia prirasei 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 22:50)
na ir TB visai toks nieko mirksiukas.gif  biggrin.gif

MB pamalonintas rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 16, 17:43)
Papildyta:
as visai neliudna.... biggrin.gif man tai viskas ok...siandien ne ta faze lotuliukas.gif gal kita diena lotuliukas.gif siandien as optimistiska, gal kiek karinga bigsmile.gif  lotuliukas.gif varysiu su savo Haskenu pavaikscioti...bahuriukas man pakels nuotaikele bigsmile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

cia mano du mylimukai bigsmile.gif

Ooo, lauraz5, mes irgi haski auginam. Tik musu jau seniokas, 6 metai jam. Bet vis vien MB su juo daug uzsiima, ta prasme sportuoja. Kuo puikiausiai suprantu koki dziaugsmeli auginat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 17, 01:09)
MB pamalonintas

gerai kad jis manes neatsimena biggrin.gif mes juk kolidoriuje buvom susitrenke lotuliukas.gif

QUOTE(avvka @ 2011 09 17, 10:46)
Ooo, lauraz5, mes irgi haski auginam. Tik musu jau seniokas, 6 metai jam. Bet vis vien MB su juo daug uzsiima, ta prasme sportuoja. Kuo puikiausiai suprantu koki dziaugsmeli auginat mirksiukas.gif

tai ir pas mane jis ne jaunuolis lotuliukas.gif jam rugseo 30 sueis 4 metukai mirksiukas.gif o jis tai pas mane makalaika...kiek matau kiti haskiai ramiai vaiksto...o ta tik isveks tai be griezto antkaklio niekur schmoll.gif nes kitaip ant pilvo ciuoztum doh.gif musu pagrindiniai uzsiemimai buna ziema ax.gif vasara nevedzioju nes per karsta jam buna, o ziema tai vaikstom kokia bent 2 dienas i savaite ilgas distancijas po kokius 7 km ax.gif tai i prieki abu varom issisiepe o atgal tai jis mane tempia nes as jau koju nelabai panesu...o jam dzin buna lotuliukas.gif bet siaip maciau haskiuka Kaune kai vedziojo tai toks kudutis...o pas mane tai toks kumpis... lotuliukas.gif stampus toks...sita nuotrauka daryta gal pries pora metu ax.gif dabar tai toks kolunas pasidares...ta prasme nenutukes bet visas toks masyvus ax.gif bet mes ji lauke laikom tai ziema juokingiausia buna kai buna koks -20 tai buna visas apsarmojes lotuliukas.gif o jau sniega myli belenkaip lotuliukas.gif tik pusni pamato ir davai nardo...tik uodega kyso lotuliukas.gif tiek juoko buna lotuliukas.gif ir balas labai myli tik kokia bala pamato tai butinai reikia issivartyti lotuliukas.gif bet meilumas neispasakytas ir linksmumas hyper thumbup.gif tik kad tos meiles nelabai moka reiksti...uzgauna daznai nors nesupranta aisku jis...per tuo savo makalavimusis ax.gif as tai su juo uzsiimu...jis mano meilutis...MB neuzsiima..
Atsakyti
kimberley, saunu kad tokia puiki situacija bigsmile.gif bigsmile.gif dabar lauksim geriausio thumbup.gif
P.S atsiusk viska man i a.z kad uzregistruociau i sarsiuku mirksiukas.gif
Atsakyti